180

Анонимен

преди 2 години

Дотегна ми от тоя!Сутрин реве за пари, вечер реве за оръжие!

179

Зелю

преди 2 години

И ги искам парите половината в гривни , половината е рубли. И да бъдат в дребни банкноти. Без посредници.

178

дядо Коледа

преди 2 години

Само толкова ли бе Володка 7 млрд. на месец - Някакви други желания нямаш ли ?! Сега ти е паднало , както е писно в Библията : " Поискай и ще ти се даде .." !

177

Беновска пипа

преди 2 години

Нали САЩ точно с тази цел провокира двата си основни конкурента Русия и Европейския съюз да започнат война. Въпросът е колко ще издържи Русия? Средствата за водене на една такава война са огромни. Руската икономика срещу тази на ЕП. Единствените печеливши са САЩ.

176

Асан

преди 2 години

Ей сега да ги напечатам :)))

175

Анонимен

преди 2 години

на 10 милиарда ги закръгли!

174

Анонимен

преди 2 години

Давайте, давайте, ама ако си мислите че тия пари ще стигнат до обикновените хора значи сте нещо по лошо от наивни! Те укрите хуманитарните помощи не раздават, а ги продават.

173

Анонимен

преди 2 години

Още веднъж като ти видя селяшката и НАГЛА мутра да НАРЕЖДА и да ИСКА симпатиите и съчувствието ми отиват при Путин и Кадиров - Да си знаеш !!

172

Анонимен

преди 2 години

Ами да им ги дадат от блокираните резерви на Русия. Който чупи купи

171

Анонимен

преди 2 години

Хуч не си *** ти и виж как си ги закръглил на 7 млрд че и на месец !!! Да вземеш и веднага да се скараш на Бай Дън , че той ти дава само 800 млн. , а до 7 млрд. ?!

170

Анонимен

преди 2 години

Просяк...вместо да проси да сяда на масата за преговорите.Той може да си мисли,че това ще е заплащането за това,че се бият с Украйна.Ако му плащаме по толкова няма да има какво да ядем след месеци.Не му искаме битките.Искаме да подписва и да спира да ни точи парите.

169

Анонимен

преди 2 години

Запада фалира хора, вижте ги ще се изпокарат за пари, знаят само да спекулират, а не да произвеждат, край заминаха

168

Анонимен

преди 2 години

Какво ще предложи срещу тези пари? Само приказки не са достатъчни.Варианти бол. Украйна е богата на ресурси и жито.може да национализира всичко държано от олигарси и да разменя срещу пари

167

Анонимен

преди 2 години

7 милиарда му били нужни на тоя грозник и то на месец. Моляяяя? То евреите само за пари говорят. Само искат. Дайте му и дано миряса.

166

П.К.

преди 2 години

Седем милиарда му били нуждни на тоя. Не изобщо, а ката месец??? Е и на това има лесно. По целия Свят се работи, изкарват се милиардите и се харчат. Кво му е проблема?

165

r3v0lv3r

преди 2 години

Нинова и Копейкин с тоя неутралитет ни закопават финансово, политически и военно, но тяхната цел е да се представят по-добре на следващите избори, дреме им какво става с нас и как живеем. На Нинова синът все пак живее в САЩ и трябва от българите да се взима за да му се оправи животът.

164

r3v0lv3r

преди 2 години

И да ревете и да не ревете украинците ще получат значителна финансове помощ след войната и ние ще плащаме косвено за това. Сега сместо да им дадем старата военна техника и да вземем пари от САЩ и ЕС за това, ние се правим на неутрални, но НАТО ще ни принуди да сменим това въоръжение с правилният стандарт. Тогава тези с300 и галбици ще трябва или да ги продадем за малко пари или да ги разтопим, като ние ще платим това. От горе на всички се поставяме и в политическа изолация.

163

Анонимен

преди 2 години

Ставайки ежедневно свидетели на наглостта на това зелено човече, все повече се замислям дали украинските бежанци не бягат от него, а не от бомбите на Путин...Само дайте,дайте, добре, ама докога бе,чоджум...

162

Здрасти п. И. Ч

преди 2 години

Кой продаде огромното въоръжение от СССР в Украйна, например Ту 22 - които бомбят плъховете в Мариупол , самолетоносачи на КНР и Русия ?

161

Анонимен

преди 2 години

Ама ние ако получаваме по 7 милиарда на месец и 50 завода мое да си построим. Я тие как се научили да крънкат за ничо си. Искат по 7 милиарда на месец да убиват хора. А ние един кьорав завод не моем си построим, че нема пари.