40

Анонимен

преди 2 години

Ристьо що не се скрие? На следващите избори ще го няма, щото много се изложи. Той хубаво си тръгна, ама не знам какви сили го върнаха. Отроче на ***, бивш гербаджия, сега пръв демократ - ей такива са ми най-антипатични.

39

Анонимен

преди 2 години

Европейският бай *** си мисли, че като слугува на сащ ще стане нещо по-угледно.

38

Германец

преди 2 години

Ако съдим по действията ви, сте евразийска държава. С тенденция да станете чисто азиатска. Бек ту тъ монгол руутс :)

37

Анонимен

преди 2 години

38 да за Македония си прав. Същите използвачи и тарикати, които ти се мазнят, докато получат каквото искат и после ножа в гърба. Абсолютно прав си че са като запада. Браво на тях. Че и двойни стандарти налагат. Направо са достойни за ЕС. Бързо усвояват макетата. Признавам.

36

Анонимен

преди 2 години

Според висши командири в Нато,организацията изобщо не е от ранга на Русия и затова не иска да води война!Това го казват натовски генерали.Е,питам аз ,след като ги е страх къде сме тръгнали ние!Ние,дето за да не сме турска провинция Русия даде сума ти жертви.

35

Анонимен

преди 2 години

34 искам поне един от умниците на СДС да излезе и да ни каже, когато влизахме в НАТО беше ли казано на народа, че ще води война с Русия? Беше ли обявено, че ще помагаме във война против Русия? Да излезе Костов, ДБ и т.н. и да кажат, кога ни искаха съгласието за това?! А Мони Паси да излезе и без да реве да каже кога НАТО стана съюзник на неонацисти? Да каже съгласен ли е бил с това, когато ревеше при приема ни в организацията?

34

666

преди 2 години

Те Труците и Македонците станаха по-европейски и западни от нас, не гледайте и Сърбия че е за Русия, сърбите са с много западно и европейско мислене, ние сме тука само някви нивки ориенталски Бай Ганьовцци

33

Дааа

преди 2 години

Аз пък съм за Русия. Вина за войната имат сащ и нато. Съюзите в които членуваме са доброволни, ние не сме слуги в тях. Интереса на България е над всичко. Ако ни бяха подарили нови самолети или танкове, съм съгласен да дадем руските на украйна. Да си спомняте да са ни дали нещо???

32

Анонимен

преди 2 години

Абе, вярно ли, че София минала към Украйна? Това е хубава новина, понеже точно софиянци ни го настресоха Бойкикев в "управляващата коалиция".

31

Анонимен

преди 2 години

Ристе, като почнат да падат сградите на Софето дето вече и от вятъра се сриват, с гумени лодки ли ще ги заместиш умнико? Защото ако си дадем оръжието, ще останем с един гол дирник да се пазим. Или тоя иска да ни набута американци да ни окупират под претекст че ни пазят, понеже нямаме оръжие? Е имаме. И за това не си го даваме. Пазим старите сгради на София от летящи бомби. Аеде чупка.

30

Анонимен

преди 2 години

Това е шансът ни наши бомби да изтриват руснаци

29

Бойкикев

преди 2 години

О ни моа, не... Фръц, не е евроатлантическа... Ми сега? Па, фръц...комунистическа е, но не мога, не... Па, фръц... Емиии, ша стоя, кво да праа, вече съмс е фанал на хорото и ша са върта... Докроте, докторе, нали не съм грозен?

28

Анонимен

преди 2 години

Ще подкрепим предложението на Демократична България за изпращане на оръжие в Украйна. При условие тази военна помощ да бъде занесена от парламентарната им група, а техни народни представители се включат като доброволци там. Така ще решат два много важни вътрешнополитически проблема и на Украйна, и на България. Това заяви лидерът на Възраждане Костадин Костадинов от парламентарната трибуна.

27

майтап

преди 2 години

тия още ли се наричат коалиция ?! всеки се изказва различно та евентуално да се харесат на повече хора за предстоящите избори , както се очертава .

26

Анонимен

преди 2 години

Ще ти отговорим на следващите избори, споко!

25

Аз

преди 2 години

Бо лук си ти, Ристьо, бок ук си! Вън от коалицията и от България!

24

Gogo

преди 2 години

Ристе, трябва да целуваш ръка на г-н Доган, че великодушно ти позволи да се правиш на *** покрай къщата му и това ти спечели място в парламента. Не се вземай толкова насериозно, знаем че си еднодневка и на тиквата любовница и заедно мечатаете докато мачкате политическите чаршафи! Вместо да плашиш с напускане на кослицията направо се омитай! Предател, войнолюбец!

23

Анонимен

преди 2 години

Ключов въпрос.България западна държава ли е или ориенталски к..еф..Уви,може да ни се иска да сме западна страна и формално сме в Ес и Нато,но никога няма да станем такава.България беше и си остава ориенталска въпреки възрожденците и строителите на съвременна България.България освен всичко друго е и съветска територия в мисленето.Това ясно се видя в т нар преход.Пради тази причина Западът скоро ще изрита Бг по посока Евразия!

22

Анонимен

преди 2 години

А ние питаме Христо Иванов дали е българин?

21

А ти какво правиш та

преди 2 години

Очевидно, не. Въпросът е ти какво правиш в нея, след като се смяташ за евроатлантик? Не виждаш ли, че само подсмърчат и говорят как няма с какво да помогнем, освен с одеяла и каски. Срам и позор. Излез от тази гнусна, пропутинска коалиция. Иначе на изборите няма кой да те подкрепи. В пропутинският лагер имаш сериозна конкуренция.