135

Anonimen

преди 2 години

Чакайте бе, хора. Каква е тази препирня тука? От руското посолство лъжат. Нали укропите преди два дни бяха вече под Москва и бяха избили всички руснаци, които бяха стъпили на тяхна земя?

134

Анонимен

преди 2 години

Искат война, и руснаците отдавна го казват, че ще има провокации. Украйнците, които се бият там си знаят съдбата и са решили- след нас потоп! Не са познали, и в западния свят спряха да им вярват, много пишат за това вече в медиите им. А хората в коментарите си пишат, че това което се случва е най- доброто за човечеството сега. Наситиха се на лъжи и демагогия.

133

Анонимен

преди 2 години

Всеки, който се кефи на Русия, да хваща влако за Сибир. Аре тръгвайте кучета..

132

Анонимен

преди 2 години

Бе я се огледай, пич. България е 1:1 с Русия, пълен комунизъм. Добре, че живея в Кипър. Жал ми е за Вас. А тея дето подкрепят *** са с едноцифрено IQ, като всеки руснак.

131

Така....

преди 2 години

Лека полека целия свят както "подкрепяше" Украйна...почва да се обръща срещу тях... включително и медиите !!! И кво се оказва ...че без ресурсите на Русия и Украйна .... Европа започна да се задъхва яко за два месеца само....

130

Анонимен

преди 2 години

Тези започнаха все по-нелепи лъжи да измислят.

129

До 142

преди 2 години

Ти пък кога се видял комунизъм? Да не си на 95 години, репресиран и да псуваш тук. Излез от Междузвездни войни, че като дойде 3-тата сега, няма да има къде да се скриеш.

128

Анонимен

преди 2 години

Кучетата руски вият, лаят през оградата на Нато. Мааамичката ви. Иде краят на комунизмът.

127

Анонимен

преди 2 години

СССР се разпадна заради злоба и милиони локално убити от КДС и техни хора. Явно не са взели поука от историята. Русия се разпада. До 5 години никой няма да има желание да учи руски език или да купува газ и нефт Урал.

126

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 135.Сега руското канче е с номер 131. Трийнаха комемтар и номерацията отиде у ряката. 132 не е рашън.

125

Анонимен

преди 2 години

Кога руснаците са лъгали, че да не им повярваме и сега?

124

Анонимен

преди 2 години

132 Таварищ днеска Азов наистина са направили рейд, за да ви набият руските канчета- гледай видеото- Азов контраатакува" в Телеграм- милиони вече го видяха! Погледни и колко са ЛАЙКОВЕТЕ, ще се отчаяш!

123

Кики

преди 2 години

Пишеха московците , че коритото Мацква потънало в силна буря по време на буксир.Хайде прегледайте снимките и кажете има ли нещо от това.Същото беше и с Курск, Бог да прости момчетата тая лъжлива пропаганда уби хиляди.

122

Анонимен

преди 2 години

Има само два варианта за някои пишещи тук- Първо да са дълбоко заблудени от руската неонацистка пропаганда или Втори вариант да са сериозно душевно болни, зада разказват измислени сюжети на " убити", " насилвани" руснаци от батальона ( по тово време) Азов. Никой никъде не е видял дори едно доказателство за подобни " разправи" и " убийства"... ако имаше ( извън руските болни мозъци) първо мейнстрийн медиите щяха да ги разпръснат по света- примерите са милиони в това отношение!

121

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 132 И, разбира се, ти вида това от персоналния си сателит в космоса))))) Смех!

120

Анонимен

преди 2 години

19.04.2022 - краят на бендеро-нацисткия "Азов". Бендеро-нацистите излязоха от подземията на "Азовсталь" и се предават на групи.

119

До 126

преди 2 години

Вярва се само на хора, които са били Лично там и са лично потърпевши. И го докажат.бТвоята алея е стар фейк, как да ти вярва човек. И защо гледаш путински промивки? Всеки може да пусне в тубата какво ли не? Това не значи, че е истина. След войната *** там да ти разкажат и покажат. Дотогава не се кълни над Библията. Грях е.

118

Пустиняк

преди 2 години

Бегат преди ветаро. Знзят какво са направили. Русомахи.

117

Митрфаноглу

преди 2 години

Да ви предупредим, че ако има избити украинци при нашите бомбардировки, то не са от нашите бомби...

116

Анонимен

преди 2 години

До 123 Не съм гледал такива видеа,но да речем,че е истина. Първо-кога са заснети. Преди кражбата на Крим от руснаците и съответно появата на омраза към тях или след това. Нормално е националисти да нападат руснаци след тези истории и да търсят и убиват отцепници които са готвели отделяне на Донбас и Луганск. Никой не се събужда с мисълтта "абе я днес да убия няколко човека,че ми е скучно". Винаги има причина за убийство