340

Анонимен

преди 2 години

Г-н Борисов, и вие ни крадяхте, и то 10 години, но за една година забравихте за предишните си прегрешения. А тези щатски възпитаници са усвоили най-долните американски навици: като имаш възможност кради колкото се може най-много и бягай. Надявам се, че сред прадедите им не е имало роми,за да им наследите занаята.

339

ТОЯ

преди 2 години

ЗАЩО НЕ Е В ЗАТВОР ???

338

Анонимен

преди 2 години

Тоя като му слушам изказванията, ме избива само на неудържим смях.

337

Анонимен

преди 2 години

Само до ви светна че 9 милиарда се равняват на няколко десетки хиляди чекмеджета, нали иматае поне 2 грама мозък да смятате?

336

Анонимен

преди 2 години

Ти достатъчно ни ограби. Не всички са прости като тебе и имаме нещо между ушите , за да разсъдим кой е виновен за ситуацията в България.

335

реалист

преди 2 години

Жан Виденов ряпа да яде в сравнение с тия

334

GEMCORP

преди 2 години

НИЕ КРАДЕМ ДОБРЕ - ВИЖТЕ АНГОЛА КАК СТАНА РАЙ. НА ВАС ЩЕ ВИ ВЗЕМЕМ САМО 80%.

333

Откъде са кюлчетата?

преди 2 години

Боко, не разбрахме кой и за какво се разплати с кюлчета с теб?!? Нещо държавно ли продаде? Или това е от комисионната на Божков.. На мен ми е ясно, че всеки, който влезе във властта влиза с единствената цел да краде, каквото може! Само се чудя как и с каква съвест след това ще харчете краденото, или всъщност не ви пука щото вие съвест нямате..

332

Анонимен

преди 2 години

Малииии Бойко тръгнал да се бори с мафията в България.Значи ще бори сам със себе си.

331

Анонимен

преди 2 години

верно бе: 9 милиарда лева,дето ги не знаем къде отидоха са по 2 секции с кюлчета, не 2 чекмеджета от спалнята,не че го оправдавам.

330

Анонимен

преди 2 години

Този човек, как има очи да излиза пред хората на които окраде държавата и да продължава да ги лъже с онзи неговия пиятел Шиши. Тези хора нямат души. Представям си, когато съдбата им го върне в какви размери ще е, защото от нея никой не е избягал. А тези, които продължават да гласуват за тия-нямам думи за техния умствен багаж!

329

Кънчо

преди 2 години

хахах Баце крал..чекмеджета с кюлчета и тн.. Абе будали за 3 месеца само управление :9 млрд изчезнаха само за м.декември. Къде..никой не знае. Даже и от коалицията взеха да се питат. Теглят се заеми всяка седмица. Резерва е с 5 млрд надолу. Имаше едни 500 млн по сметките на апи..и те изчезнаха. При крадеца борисов резерва е близо 10 млрд и се строи, и се ремонтира, а при честните харвардци нищо не се прави и резерва е 5 млрд надолу. Железни сте..за цената на живота даже няма да коментирам

328

mazen

преди 2 години

Я марш в затвора!Бандит!Единствения премиер осъден за лъжа... 2 пъти!Изчезвай!

327

Хаха

преди 2 години

"Борисов: Тези хора ви ограбват, когато си тръгнат, няма да има кой да ви помогне", Каза човека който 12г грабеше с хунтата си без спир денонощтно.Само малка част от схемите за източване са видими, а колко има необявени ... не е истина. На помощ идват европейската прокуратура !

326

Анонимен

преди 2 години

"Тези хора" няма какво да ограбят, след 12 години грабене от хунтата

325

Аз промяната

преди 2 години

БОРИСОВ ЛИДЕР БОРИСОВ ДЪРЖАВНИК БОРИСОВ ПОЛИТИК ЗНАЕ МОЖЕ С КАЧЕСТВА КАКВОТО И ДА ЛЪЖЕТЕ ТУК БОРИСОВ Е ДОКАЗАН ДЪРЖАВНИК А СЕГА ОЩЕ ОЩЕ РЕВЕТЕ БЕДНЯЦИ

324

Анонимен

преди 2 години

Ти, Бойко, се състезаваш с "тези хора" - еднакво крадливи и съсипващи държавата и населението сте.

323

ефекта на промяната

преди 2 години

от днес : - "Германци изчислиха, че горивата в България са най-скъпите в Европа спрямо стандарта на живот, а данните на платформата за средните цени на горивата у нас показват, че най-скъпи са те в Кърджали.".... Благодарим ти Киро , че водиш раята към просешка тояга !!!

322

кюлчета, пачки

преди 2 години

кюлчета, пачки , подпорни стени , инхаус процедури , суджуци , Гинка от Пазарджик , записи , фабрики за нелегални цигари , Барселона , договорки с Божков и много много дурги.

321

Анонимен

преди 2 години

За това че са царе да харчат пари е прав Борисов. Тия за 1г изхарчиха пари за 2 и половина бюджета!