256

Анонимен

преди 2 години

При толкова слаби партии и политици няма изненада че ГЕРБ отново е първа политическа сила. По странното за мен как БСП все още има избиратели и изобщо успява да влезе в парламента?

255

Анонимен

преди 2 години

До Bjal 286 И какво точно ще направите путинчетата :)

254

Bjal

преди 2 години

Бреи соросчетата много вият против вьзраждане слагаите памперсчетата че идваме погребахте Бьлгария и продьлжавате да я разпродавате но нищо пилците се броят на есен

253

Гуглена

преди 2 години

Ииих тия от Алфа рисърч само ме дразнят! Таман си епилирах мустачките,разхубавих се и по тв рекох каква еуфория настана преди месец като арестуваха Боко,а сега глей- народецът ни иска пак да го види на бял кон!? Ужасс! Отивам при Кирцата да ми удари една *** за утеха..А аз ще му изгладя ризата,костюма..Линдя голяма ***...

252

Алфа Бета

преди 2 години

Ох,тази Боряна Борянка...разбрахме,че си заслужила парите на герп.Само ти ли си мома-агенцийка.,сал ти ли знайш да пееш.Всеки ден едно и също.Къде изследва един господ знае.Поне преди Велигден се кротнете,да ви се невиди.

251

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 279 Има някаква разлика, не са съвсем еднакви. Така или иначе ние управляваме държавата. Активно - като гласуваме, протестираме и образуваме НПО, които да притискат управляващите или пасивно - като не гласуваме, не протестираме и чакаме управляващите да формират НПО, които се съгласяват с тях против нас. Аз твърдя, че активно все пак се постига нещо, докато пасивно сме на този хал. Така че, кой е по-наивен?

250

Възрожденеца

преди 2 години

Ми висок ще е процента на Възраждане, евролибералите мислят за санкции, зелени сделки, локдауни и други, водещи до обедняване. И това от години, не е от вчера или от началото на войната. Ще е интересно във Франция какво ще стане, въпреки че не вярвам да оставят Макарона да загуби. Ама с тези политики, водещи до мизерия - и тук и на запад ще печелят националистите, което не е много ОК. Но никой от сега управляващите не се и замисля и не прави нищо, за да обърне тренда.

249

Анонимен

преди 2 години

Изборите все пак зависят от коалицията.Ако решат да има избори няма какво да се прави.

248

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече неадекватни мерки взимат за икономиката, колкото повече не правят нищо за обикновения човек и колкото повече само говорят без да се случва нищо по темата с корупцията толкова повече ще им пада рейтинга. Това е нормално. Като дойдоха бяха почти на 30% сега са на 18%. Още 6 месеца и ще имат рейтинг от 6-8%. Проблемът, е че Бойко колкото и да беше смотан можеше да прави популярни действия бързо. Има криза среща се с който трябва, говори много и създава впечатление че се прави нещо!

247

Анонимен

преди 2 години

Още лиима наивници, които ходят да гласуват? След толкова избори миналата година не разбаха ли че всички партии са с едни и същи цели. Да забогатеят за сметка на държавата. Ако изборите можеха да променят нещо, отдавна да бяха ги забранили.

246

И така нататък

преди 2 години

ИТН под чертата, тези сценаристи да си хидят. Тошкивци разни дори като вид не могат да го докарат. Има причини тия да са зад камера и някой да им модерират простотиите.

245

Анонимен

преди 2 години

Някой напоследък вади пачки от шкафчето, че да му нагласят соц. проучванията и да облъчва хорат! Допреди няколко месеца бяхме все на избори, на хората не им се гласува вече. А и опорките, че цените скачат - ами те скачат в цяла Европа, така, че който и да дойде, все тая, цени няма да падат заради новите избрани.

244

Анонимен

преди 2 години

В България престъпното минало е гаранция за успех в политикатаВижте Доган.Как успяха да изперат боографията му и го направиха велик лидер.Борисов си плати с една вечер в ареста и съда му изпра прегрешенията.Това е България.

243

До 261

преди 2 години

Ей браво бе "братле", хем бизнеси въртиш, хем лекции водиш. Възраждане ще ти пречело викаш на бизнеса, еми явно не ти е чиста работата, щом ще ти пречи.

242

Анонимен

преди 2 години

До До 253 266 За мен е ясно, че копейкин е спонсориран от герб. Случайно реши да подкопава новите, преди да е разбрал какво ще правят. Случайно прави непрекъснато протести, вместо да използва, че е в НС. Случайно е в една посока с баце - да предизвика предсрочни избори. Което в момента е много опасно, защото ще ни довърши. Международната обстановка е много сложна и опасна, а баце мисли само за крадене. Нормален човек не би му угаждал. А копейкин го прави.

241

Anonimen

преди 2 години

**Ще бие Г,е п,и** на марта в сряда, на кукувиче лято.:)):)):боковски сънища

240

Александър

преди 2 години

Браво, лека полека нещата си идват на мястото.

239

Анонимен

преди 2 години

Русопитеците, които гласуват за *** са плачевно прозззти!

238

Anonimen

преди 2 години

**Ще бие Г,е п,и** на марта в сряда, на кукувиче лято.:)):)):ѝѝѝ

237

Анонимен

преди 2 години

Герб 57% дпс 43% костя 39% другите под 2%.Тя в точна наука математиката но не винаги все пак при 6млн цяло населвние с право на глас са 7млн