24

Глух Пор

преди 2 години

Ама стига сте ни го давали на снимки само с това "мъжествено силно артистично" лице . Дайте го в цял ръст да видим дали е още с високи тънки дамски токчета. С тях е най-стабилен. Модерен европейски президент! Иначе май едва ходи. На видеото с тях е страхотен.

23

Натали Трифонова

преди 2 години

Правят свинщина, после идва МВФ и дава заеми, като узорпира икономиката. Няма проблем

22

Анонимен

преди 2 години

Зелен наркоман с Байдън деменцията и сина му затрихте Украйна

21

Един българин

преди 2 години

Да бе а, държавата България кой я създаде? Според мен ние, българите щяхме да споделим съдбата на арменците. Младотурските нацисти нямаше да ни търпят.

20

Анонимен

преди 2 години

Този толкова го е шубе че сам неможе да си повярва случайно Дане стане така че Путин и Кадиров да не докопат някой офицери на нато живи че ще му се стажни живота и не само на него но и на всички зпадняци. Подкрепящи уж Украйна

19

Адм

преди 2 години

хазаското джудже яко се друса:П

18

Анонимен

преди 2 години

Руснаците не си дават сметка, че след като загубят войната ВСИЧКИТЕ им престъпления ще бъдат извадени на показ, дори тези, които мислят, че ще скрият от света. РЕПАРАЦИИТЕ ще с БРУТАЛНИ. 100 години ще ги плащат.

17

Анонимен

преди 2 години

Великобритания взе Палестина от османската империя и създаде Израел.

16

ей

преди 2 години

ей, зелен геврек, като не искаш мира, на ти секира!

15

sabi

преди 2 години

на тези, които не са балъци, не ви ли писна да скивате всеки час мутрата на това менте, командващ, хокащ, размахващ пръст & искащ маниак? Псевдо защитника на Украина, който никога е бил за мир, отрече дипломатически решения, не иска примирие, а само война & война. За сметка на Украинксия народ. Чрез него военната индустрия ще направи яка пачка. Мазното му налудничаво лице от екрана е като нон-стоп мантрите на Биг Брадър от книгата "1984"

14

Анонимен

преди 2 години

Слава Украини. Бори се славно и падна славно. Ще влезе в Русия и няма да излезе.

13

Анонимен

преди 2 години

Има хора, които още въздишат по фашизма. Е, сега им се открива прекрасна възможност да разберат реално за какво иде реч, в лицето на укрите. Съветвам ги да си приберят няколко урки дОма и да се наслаждят на преживяването в пълен размер. Хайде, няма нужда да подкрепяте виртуално, дела трябват! Нахрани фашист, спаси ураината.

12

йуХ Голям

преди 2 години

Някой ще ми обясни ли защо Путин прави по 1 изказване на месец по темата за войната,а Зел$нски по 3 на ден?

11

Анонимен

преди 2 години

От Беларус руски войски ще влязат в Западна Украйна и ще затворят границата на Полша с Украйна. От Приднестровието руски войски ще затворят границата на Румъния с Полша. Конец. Украйна се бори, Запада предаде Украйна.

10

Анонимен

преди 2 години

На лекция по финанси - Колко струва ракетният крайцер "Москва"? - Вече нищо!

9

variola

преди 2 години

Слава Украина ! Ние сме с теб на виртуалния фронт, тук ще е победата за 9 май, тук ще е парада във виртуалното пространство ! Всичко ще получите танкове, самолети, пари, хора, всичко само че ще е виртуално ! Напред пазете се кавказци !

8

Анонимен

преди 2 години

Украинците побеждават и потопяват кораби. Запада подкрепя славната борба на Украйна с Русия и как смело губи Източна и Южна Украйна. Столтенберг ще увери Путин, че НАТО чака Путин на натовската граница на Полша и ще защитава всеки инч от НАТО с война на натовска територия на Румъния. Столтенберг е готов да воюва на румънска натовска територия и да покаже силата на НАТО в Румъния и да върне Путин в Украйна.

7

Анонимен

преди 2 години

На тоя погледа му става все по-налудничав, както и идеите, които озвучава в публичното пространство. Вие 8 години само съзидавахте в Донбас ли? Има сега идат руснаците да ви скапят хубавото.

6

факт

преди 2 години

8 години Украйна рушеше и убиваше в Донбас,този касапин можеше да спре това и сега война нямаше да има....

5

ууу

преди 2 години

До Анонимен Като ти гледам речника .... осъзнаваш ли какво нещо пък си ти?