27

Анонимен

преди 2 години

Киро си лъже из начало,какво се чудите.

26

Оффффф

преди 2 години

Петков ще спази споразумението, независимо какво мисли той самият. Дори на ИТН министърката потвърди това вчера. На Тошко му е трудно да пусне този кокал, независимо колко глупаво го кара да изглежда, защото тогава ще трябва да спре да прави безсмислени саботажи и да седне да си върши работата.

25

Анонимен

преди 2 години

Не може, а Македония ни е най-добрия съюзник въпреки всичко.Македонеците не са това което медиите Ви говорят и нашите политици.

24

rendeto

преди 2 години

тия итн дето се оказаха надут балон и ги беше толкова страх да управляват, сега не ги е страх да говорят и да критикуват. да се критикува е лесно, да се действа е друга история

23

Анонимен

преди 2 години

Македония може да ни бъде най-добрия съюзник на балаканите. Защо сами си правим сечено? Искаме да ни мразят ли, или втора Украйна? И признаването на македонските организации не е никакъв проблем за нас. Просто ще се види че наистина македонците в България са незначителна група преселници от най-новите времена.

22

Анонимен

преди 2 години

ИТН влезна в парламента с една основна цел и тя беше съдебната реформа.Какво се получи? Те са основната причина да се бави всичко и да се направи тази реформа.Най-много бавят процеса те от ИТН,след това са ГЕРБ,след това БСП и накрая се нарежда Възраждане.Сега с темата Македония ще оправдаят всичко.Като другото което целят е да вдигат рейтинг.Не ми е ясно как от ЕС и САЩ,не вижда това.ЕС трябва сериозно да се намеси.Омаче тези ще си измиват ръцете с Македония за всичко.И няма да видим нищо.

21

Натали Трифонова

преди 2 години

Киео показва нагледби що е то задкулисие и дълбока държава

20

факт

преди 2 години

Стойте мирно ти и другите измислени политици повече НС няма да видите вше излъгахте хората.

19

Анонимен

преди 2 години

Интересно е как с Македония оправдавате всичко.ВМРО и ГЕРБ го направиха ,сега и новите.Македония не е нито заплаха за националната сигурност нито за нищо в България.Но докато има овце ще има и вълна.Старо но истинско правило.Бойко открадна милярди левове наши пари и с Македония оправда всичко.Сега и тези се правят на интересни за да вдигнат рейтинга.ИТН от 22% ,сега са под 7 %.Ако имам избори ИТН няма да влезне в парламента.И какво пречи на България да подпише споразумение с Македония.

18

Анонимен

преди 2 години

аз не знам що не си изтеглите министрите, правят Ви сечено от всякъде и накрая ще си измият ръцете с Вас, ако не друго поне послушайте какво Ви говори Ники Василев

17

Анонимен

преди 2 години

Володя, след разпада на СФРЮ. Сърбите се видяха колко струват. Най бедната страна след разпада. Много сърби бяха ограбени и напуснаха отделената държава Сърбия. Преминаха в Словения, Хърватия дори Черна Гора са по спокойни за бъдещето си от сърбите. Нормалния сърбин гледа и се чуди как стана тая беднотия.

16

Тенгри Кан

преди 2 години

Сорос-Мустафа сглобиха това правителство с големата надежда, че секи кат си получи ресора ша слушка и папка и те чрез Киро ша могат да удурдисат работите, *** на, Сорос-Мустафа не са наясно, че в България секоши мое да стане сакатлък и дори най-идеалната схема да се провали;))) Инак, такъв бе и модела "Борисов 3", нема разлика, кокалиционните партнери на Бойча му служеха просто като патерици, за да може той да си прокарва политиката;)))

15

Анонимен

преди 2 години

След като сме признали Македония безусловно, трябва да признаем и македонците безусловно. Редно е да ги наричаме македонци а не северно македонци. Всичко друго е национал-социализъм националистите трябва да се държат далеч от властта за да не се повтори случая Украйна!

14

Анонимен

преди 2 години

На Просто Кире му остана една задача, зададена от козяк, преди да му купят билет за Канада: РСМ да получи ДА от нас за ЕС!

13

Румен от Слатина

преди 2 години

Има ход да се заобиколи споразумението. И без да се пита България , а ЕК и ЕС приемат РСМ с поставено правителство в Скопие. От Брюксел . Така клакьорите на Белград и Москва ще ги извадят от управлението. Северомакедонците ще се съвземат и ще приемат законите на ЕС

12

Анонимен

преди 2 години

Напълно очаквано е марионетките на ДПС да почнат да правят зулуми. Все пак ДПС е партията агент на Путин в България.ПП, смело напред. Целия вътре сух!

11

Язе

преди 2 години

Просто Киро не е предател, защото не е българин. С какъв акъл гласуваха за него? Да се сърдят на себе си.

10

Анонимен

преди 2 години

ИТН са създадени от създателите на ГЕРБ и тези сценаристи и актьори са на работа.Целта им от началото беше да излезне,че не могат да се справят и ГЕРБ да се върне на власт.БСП е подобна партия.Това с Македония стана оправдание за всичко.Интересно е когато Македонците покажат официалния документ и подпишат каквото трябва,с какво ще се оправдавате.С Украина ли само.Ето не изпратиха оръжие.Толкова сте елементарни.Какво искате?Няма как да крадете още мутри.

9

до5

преди 2 години

Няма как до края на май. Ако познаваше конституцията - найрано втората половина на юни или юли. Но какъв е смисълът? Освен ако не си привърженик на ***, та още повече да затънем. Путин ни очаква.

8

Анонимен

преди 2 години

Какво им става на ИТН искат да изнудват македонците да се признаят за българи ли? Ако Тошко признае че не е мъж а жена ще ги рабера!