93

Анонимен

преди 2 години

Що" руски "сили?Аааа не е вярно,другарко!ДНР нали с указ станаха независими ,демек извън,извън РФ.Е нека реално са независими,имат си " народна" република,народна милиция изобщо "народна" власт.А то било фиктивно,то и никой не се е съмнявал,че руската окупация е била за друго,освен за плячкосване.

92

Анонимен

преди 2 години

Ха сега да не вземете и да ги "денацифицирате"?

91

Руски корабл. на х.

преди 2 години

до 119: Ако съпруга/та ти е в ръцете на руснаците в Донецк, които както видяхме през последните дни не се колебаят да убиват вързани цивилни, да изнасилват малолетни и т.н, какви ти дитирамби ще пееш?

90

володя

преди 2 години

До колкото стана известно от самите моряци, те слезли от кораба и отишли да търсят някой, който да ги упъти извън Мариупол. Попаднали са на руснаци, щото те контролират по-голямата част отъ града.

89

Анонимен

преди 2 години

Колко още ще ги държите закопчани в Донецк??

88

Анонимен

преди 2 години

До 89. Аве, Митко, що сте толкова неграмотни русофилите, нито български, нито руски знаете. "Акустират", викаш. Голяма акустика е в празната ти глава.

87

АК-47

преди 2 години

Ами, щом моряците ни се намират в Донецк, то е ясно, че са освободени от руснаците, защото Донецк е столица на ДНР. И само нашите проамериканско настроени управляващи не смеят да признаят. А, пропуснах и психо'десните, умнокрасиви и вся остальная ..., знаете какво, ще продължават да отричат. Прочетете и поста на един от моряците във Фейсбук, който благодари на войниците от Русия и ДНР, и завършва със "Слава на Русия". Дано не му се случи нещо на човека, а може и да са му изтрили поста.

86

Анонимен

преди 2 години

За каква Русофобия говориш? Та тук е ясно що за хора управляват Русия.Има промити мозъци и хора с интереси,които разпространяват Руската пропаганда и до там.Няма Русофобия,а по-скоро много ясно разбиране на нещата.Освен това нашите родители видяха какво е да си в съюз с Русия.Това е пълен контрол и по-зле от робство.Руската пропаганда е само за хора,които страдат от големи комплекси.

85

Анонимен

преди 2 години

Докато не се върнат в България нищо не сте освободили. Българите много добре ги знаят вашите "освобождения".

84

До Руски корабл. на

преди 2 години

Вчера близките им, които са разговаряли с тях, казаха друго - спасени от ДНР. Близките казаха точно думата "спасени". Вероятно сега ще има огромен натиск върху моряците да променят говоренето си с русофобско, защото България в момента е в орбитата на русофобията.

83

Анонимен

преди 2 години

Какво трябва да сме благодарни че не сте ги убили.На всеки трябва да е ясно,че тази война е предизвикахте умишлено Вие Руснаците.Ние знаем всичко вече.Занем че даже нацистите от Украина са по-добър вариянт от вас

82

Анонимен

преди 2 години

Захарова казва неща,които нашите умници не казват

81

Анонимен

преди 2 години

Много интересно заключение на русата госпожа.Ако вас Ви нямаше там нямаше да има война госпожа.Не Украинците са на ваша територия.Като знаем,по тях Украинци не са стреляли.Освен това Вие държите града под обсада,а не Украинци.Вие за мезе ли ни взимате.Дано слънце да не видите.

80

Анонимен

преди 2 години

Да,сега ще ни изнудват заради моряците ,баси хората.Също ще изнудват и моряците,защото техни колеги остават на кораба.Руска противна ***.Тази война в чужда държава я започна бункержията за да демонстрира надмощие,неравноправие и арогантност срещу суверенна държава и народ.Затова никой не иска руски диваци,не са мръднали в развитието си,а във война тотални неандерталци.

79

Анонимен

преди 2 години

Освободиха мариопол , освободиха Българите ! Истината излезе наяве

78

Руски корабл. на х.

преди 2 години

Опорката до преди 2-3 дни беше че украинците са превзели кораба и държат моряците за заложници. Твърдеше го един *** от ДНР. Оказа се фейк, разбира се . Сега най-нагло твърдят че са освободили моряците, а те изрично казаха, че никой не ги е освобождавал.

77

Чудно

преди 2 години

Какво прави нашият кораб в пристанище, където се водят военни действия??? Какво е превозвал?? Защо в условия на война екипажите са тръгнали с жените си?? Не знаят ли, че жени на кораба носят нещастие??

76

Анонимен

преди 2 години

"И вероятно у тях ще възникнат въпроси към своето ръководство: защо то наказва тези, които ги спасиха, и поддържа украинците, които поставиха под заплаха техния живот и здраве" ------ За американски долари. Пък и англичаните заплашват здраво, а "своето ръководство" се слави като доста страхливо.

75

Митко

преди 2 години

През 2009 година работих на един украински *** който благодарение на нашите закони мина метър и не плати заплатите на близо 300 работника в неговата фирма - Кремиковци рудодобив Обяви фалит и след няколко месеца нашата държава му разреши да открие същото производство - на барид на територията на село Челопечане естествено под друго име на фирмата Та не плати нито на работниците нито на държавните фирми Продължаваите дамразите руснаците Те украинците ще ни управят

74

Анонимен

преди 2 години

Киро естевено нищо не е направил, тъпият президент Радев също. Само се опитваха да си направят пи ар на спасители.