184

Таня

преди 2 години

Чела съм достатъчно, но щом смятате, че вие сте чист българин (каквото и да значи това), аз нямам проблем.

183

ХХХ

преди 2 години

Добре ! На първия видян украйнец ще му забия два три юмрука и ще му лепна папелите :) Да свиква с живота в България !

182

Анонимен

преди 2 години

Управляващите дават толкова много на бежанците от Украйна за да държат българите в страх и подчинение.

181

Анонимен

преди 2 години

Таня по-добре, чети малко повече, та да видиш, че българския ген е относително запазен чист. Мит е това, че тук едва ли не сме много смесени, защото много народи са минали. Турците са смесени , защото са взимали български момичета в харемите си (от там са и русите турци). Но българките не са се женили за турци през робството по религиозни причини.

180

Анонимен

преди 2 години

До ТаняТанче)) ай сега ))) На Слънчака такива като теб ги броихме -2 точки )))

179

Георги

преди 2 години

Разбира се, че ще ви третираме като едни от нас. Всеки враг на Русия е наш приятел. Правителството ни получи европейска помощ за настаняване на всеки украински бежанец, ние осигурихме хотели, храна, дрехи, училище за децата ви и право на работа в България за вас. Всичко това е факт. Българите сме горд и гостоприемен народ.

178

Анонимен

преди 2 години

Ами да я послушаме на кратко бавна и мъчителна смарт както се живее в България минимална заплата и всичко да си плащат да видят те как се живее след 30 години в американска колония

177

Анонимен

преди 2 години

Таня ти си млада жена но с големи комплекси и не много умна. Точно ти завиждаш на украинките а не лелките както сама се изразяваш понеже нямаш домашно възпитание. Пфу.

176

Ей хора

преди 2 години

Помнете, че навремето много от нашите пра-баби и дядовци също са търсили спасение по други земи, бягайки от турските зверства ! Някои от тях са намерили спасение точно в Украйна и Молдова !

175

???

преди 2 години

Що вие извънземни ли сте, императори ли сте какво сте? Някакво по специално отношение ли трябва да оказват спрямо вас че същото да се пренесе върху съгражданите ви? Продажника зельо жертва народа си за чужди интереси и подпали Европа. Ако иска поклони да му правим.

174

Анонимен

преди 2 години

Ай да не е госпожо.

173

Таня

преди 2 години

Не съм женена за украинец, а за стабилен български мъж. Не че има значение националността. Тя и без това е вид самоопределяне. Тук Г***ньовците се определят за българи, но в ДНК-то им има много етноси - арабски, турски, монголски и т.н. Така е при повечето народи и аз съм напълно наясно с това.

172

преди 2 години

стига сте се карали, слуги на медийната машина и пионки на социалната мрежа

171

Анонимен

преди 2 години

До ТаняНа Слънчака такиметровите ги пукаха от бой )))За една чаша вино пускаха... Те и държавата си продадоха за толкова, но това е друга тема

170

Анонимен

преди 2 години

Таня ти си женена за украинец. Аз те познавам.

169

Нагли хора!

преди 2 години

Аз предлагам парите, които им отпускат да ги прехвърлим към нашите пенсионери и да ги настаним в почивните ни бази, а украинските бежанци като искат да ги третираме като наши да ги сложим на мястото на пенсионерите ни. да ги видя как ще си плащат тока, парното и как ще ядат само хляб и кисело мляко и парче наденица седмично. Бежанците трябва да са в лагери както е в една Швейцария, а не да ощетяват народа ни, който и без това страда и мизерства докато те се разхождат наконтени като туристи

168

Анонимен

преди 2 години

Още преди две седмици предупреждавах че те стават новите европейски господари консуматори но никой не ми обърна внимание.

167

Таня

преди 2 години

Българските лелчета са подивели от яд и завист на украинките, хубавите им тела и луксозния стил. Питам ви - какво ненормално виждате в това, един мъж да хареса по-хубава жена от вас? Защо това ви се струва неестествено?

166

Феерически

преди 2 години

Като едни от нас? Т.е. с 400 лв. да карат месеца и да си плащат храната и данъците?

165

Анонимен

преди 2 години

Мъжете им не са на фронта. Дезертьори са. Но и те са тука. Крият се през деня.