54

БАНко

преди 2 години

ВИЕ НЕ СТЕ ПЛАТИЛИ ЗАЩОТО НИЕ НЕ ИСКАМЕ ДА ПЛАТИТЕ !!!

53

Язе

преди 2 години

До Анонимен 52 Няма незапорирани сметко, всичко е блокирано. Затова за всяко плащане и прибиране на пари от руски фирми се иска разрешение от ЕЦБ, да не би случайно да се нарушат санкциите и после глоби за банките. Малко се поограмоти и тогава спами.

52

Анонимен

преди 2 години

Русия иска да ги плати от сметки, които са запорирани. Русия може да плати от незапорирани сметки, но не го прави. - Търсиш под вола теле ... И ще го намериш както и запада... Да не се объркате да доите вола че млекото му е друго. Русия е откачена дори от Суифт, а дори и да направи какъвто и да било превод, този превод трябеа да бъде спрян ... Тоест ЗАПАДНИТЕ Инвеститори не могат да си получат парите заради пладнежкия грабеж на ЗАПАДНИТЕ правителства... :)

51

Язе

преди 2 години

До Българин 51Точно така - парите са платени, но бондхолдърите не могат да си ги вземат, щото са наложили санкции. Рапките си плащат до момента изрядно, затова и рублата се върна на стойности от преди войната. Но манипулацията продължава с пълна сила. И не, не защитавам рашките, просто гледам истински данни и се чудя на глупостта на санкциониращите.

50

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 54 "Но вашата банкова система никога повече няма да има доверие, а за финансиите доверието е всичко." Сега пак ПРОЧЕТИ МНОГО ВНИМАТЕЛНО КАКВО СИ НАПИСАЛ, но вместо да мислиш за Запада мисли за Русия. :)))) И ще разбереш Пууутлер докъде докара страната. :))))

49

Анонимен

преди 2 години

поговорка - Русия ще изкара и без 300 милиарда ... Но вашата банкова система никога повече няма да има доверие, а за финансиите доверието е всичко. Така или иначе шумата нареечена пари няма покритие с нищо.... :) Запада сам си реже клончето на което седи... :) Успех в начинанието.

48

Анонимен

преди 2 години

Сега е момента,всички които вярват,че рублата ще поскъпне да направят пари Tavex продава Една рубла за 2.6 стотинки!

47

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 48 "Ее посмали малко, Русия има сметки в западни банки. Същите тия сметки запада ги замрази ... Инвеститорите да си искат парите от Запада ... :)" С други думи, току що потвърди, че причината не е в това, че Запада не дава на Русия да си плати дълговете, а това, че Русия иска да ги плати от сметки, които са запорирани. Русия може да плати от незапорирани сметки, но не го прави. Както казах, причината са номерата на руските сатрапи. :)

46

Анонимен

преди 2 години

До българин Да ти кажа, Фанта (Кока Кола де) пуснаха ограничена партида Фанта направена по "оригиналната" рецепта (даже и етикета беше какъвто е бил). Е няма такава отврат. :) Нещо като опитите на руслямската джамахирия да лицензира Фиат, ама то си беше Лада. :)))))

45

От 29 )))

преди 2 години

До АнонименЩом така я продава запада, значи е така.)Ае сънародник, излез малко от мечтите си, че БГ е фактор (не е фактор!!!) и че ЕС решава какво да прави след като БГ се изкаже по въпроса.Стига с тая мъгла, че след като каже Блумберг = значи е така 100%.РФ има злато, нефт, метали, газ и т.н.! БГ - има голи мечти. Голите мечти са равни на 0. Всичко умножено на 0 е равно на 0. Един казал кво нямали, а един друг казал, че нямали и това. А Бокича казал, че му казали Конгратюлейшн.Мъка, мъка

44

Анонимен

преди 2 години

Руснаците не плащат като се оправдават със санкциите. Самия Песков каза, че това е абсурдно и Русия "има пари". ----- Ее посмали малко, Русия има сметки в западни банки. Същите тия сметки запада ги замрази ... Инвеститорите да си искат парите от Запада ... :)

43

поговорка

преди 2 години

Който война започва, от санкции умира.Следва- със замразените руски авоари ще се плащат разрушеното от агресора, за убитите цивилни граждани и за жертвите на сваления пътнически самолет.

42

Учуден

преди 2 години

До Анонимен 43 Забелязах, че не отговори на въпроса ми защо така на "самодостатъчната Русия са й необходими заеми от "гнилия Запад". Тя няма ли си достатъчно средства? Нали получава милиарди за газа си? :))))

41

българин

преди 2 години

До: Учуден (номер 37) Е така разправяше кремълския фюрер, Владимир Путин. Друга такава държава, която е обявила че е "самодостатъчна" е Третият Райх, начело с берлинския фюрер, Адолф Хитлер! Любопитен и малко известен факт е, че именно там се "ражда" новата напитка Фанта, която и до днес е популярна и е собственост на "Кока Кола".Причината за създаването и са американските санкции срещу Германия. Понеже не могат да купуват Кола, затова измислят Фантата!

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 41 Антиваксър И русофил. Защо ли това не ме изненадва? Между другото, какво мислиш за руското решение да ваксинира масово задърлжително държавните служители и армията? :))))

39

Анонимен

преди 2 години

Учуден - доста лицемерно е учудването ти ... Като започна да разбираш дори и ти че това което прави запада е безсмислено. :)

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 40 "При мен редовно няма тоалетна хартия." Къде е това "при теб"? :)

37

Анонимен

преди 2 години

запада обяви война на РФ, обаче РФ знае че дните им са преброени както казват до 2024 не се знае САЩ дали ще са едно цяло все още,буквално, отвътре ще се разцепят и изпокарат, единсвения им шанс на запада е във ваксините да са сипали правилното нещо и да са си унищожили населението само и само да няма нова революция с крайни действия , зависи колко са извратени и страхливи..

36

Анонимен

преди 2 години

До 34 - При мен редовно няма тоалетна хартия. В супермаркета не ми дават да си купя повече от 1 пакет. Щандовете са опразнени е???

35

Анонимен

преди 2 години

До Язе "защото същите тези крадитори са наложили санкции........" Ц. Не е заради това. Заради номерата на руските сатрапи е. Има си начин за разплащане. Руснаците не плащат като се оправдават със санкциите. Самия Песков каза, че това е абсурдно и Русия "има пари". Обаче не иска да ги дава. Това е всичко. :)