441

Анонимен

преди 2 години

По описанието, че предизвиква дихателна недостатъчност и проблеми с вестибуларния апарат, снега до извода, че това вещество е КОВИД.

440

noFreeman

преди 2 години

хаха изказаха се из.вер,ги.те дето избиват деца и невинни жени по цялата територия на измислената земя наречена окрайна... Господ иде да ви прибере ур.о,.ди фашистки...

439

хаха

преди 2 години

точно пък на Азов ще вярваме..

438

pepe

преди 2 години

По-интересното е, че руснаците използват ядрени бойни глави със заглушители. всички западни специалист засичат повишен радиационен фон, но никой не ги чува как избухват!;)

437

Juls

преди 2 години

Азовските плъхове хванати в капана между огън и вода се разцирикаха грозно и истерично. ТЕ идват за тях и водят Адът след себе си !!!

436

Ямболски цървул

преди 2 години

На много хора главата им служи за равновесие,за ядене ,дишане ,плюене и гримиране.Но не и за мислене!

435

519 от Ямб църв.

преди 2 години

Да мислят.Всеки си има глава не само за равновесие.

434

Анонимен

преди 2 години

"Знаете ли защо ООН не са дали разрешение на Г8 да признаят ,че човечеството от както съществува е в пряк контакт с много по-висши цивилизации? Знам отговора,но няма да го кажа,защото някои фанатици в религиите могат да се самоубият." - щото всичко е игра и прераждания съществуват? Хахаха, кажи де, кво ти дреме за емоционално слабите? :}

433

Анонимен

преди 2 години

Хитлер събуди руската мечка и с един замах на лапата помете всичко до Берлин. Сега ако мечката пак замахне може да стигне и до Лондон.

432

Ямболски цървул

преди 2 години

Знаете ли защо ООН не са дали разрешение на Г8 да признаят ,че човечеството от както съществува е в пряк контакт с много по-висши цивилизации? Знам отговора,но няма да го кажа,защото някои фанатици в религиите могат да се самоубият.

431

Анонимен

преди 2 години

Бисмарк: Внимавайте, защото русите дълго запрягат, но бързо пристигат!

430

Анонимен

преди 2 години

Това не е вярно. Сталин не е имал ресурс да нападне Хитлер. Самият Сталин е бил изненадан от нападението на Хитлер. Всъщност Хитлер събужда руската мечка и Русия се мобилизира и става силна, точно заради Хитлер. Изводът е много елементарен от това, ама западняците така и не го научиха и повтарят същата грешка. Недей да дразниш руската мечка. Събуди ли се баба Меца става лошо. Затова подписвай там някакви мирни договори с руснаците, говори им миролюбиво, че иначе става много лошо.

429

Анонимен

преди 2 години

Русия ще спечели войната по един или друг начин

428

брех

преди 2 години

Многострадална Геновева сигурно е била украинка. То в Сирия, Палестина, Афганистан, Пакистан, Йемен, Либия, Ирак, Етиопия, Сомалия, Кения там не страдат, не гладуват, там войни няма и цари вечен рай. мед и масло капят от чешмите. горски феи носят благоуханни плодове. докато си лежат хората под палмите на сянка. В Украйна са най-зле всички други са си екстра! Боже пази и простотията дето я има по света!

427

Анонимен

преди 2 години

Хитлер е направил и добри неща, но от момента,в който нападна Русия си подписа смъртната присъда. Да нападнеш Русия може да направи само човек, обладан от сатаната. Това му беше грешката и си я плати с животеца си.

426

Анонимен

преди 2 години

Останете си с Хитлер.Някой ден ще ви хване за ръка и ще ви заведе в ада.

425

499 от Ямб.църв.

преди 2 години

Чалгата ,ако съм на луната и ми е единственият избор за музика,ще предпочитам да ми е тихо.Космическа тишина.

424

Разплаках се

преди 2 години

Горките нацисти от батальона Азов попаднали в котел в Мариупол ! Като избиваха осем години цивилни граждани защото говорили на руски беше добре. Нали ? Те били защитавали !? Напротив, знаят че руските войски няма да ги взимат в плен, защото според Женевската конвенция такива като тях паравоенни формирования нямат статут на военнопленници ! Единствено им остава да се бият до смърт.

423

Анонимен

преди 2 години

Хитлер не си позволи да употреби химическо оръжие защото беше воювал през ПСВ и знаеше че това е нещо нечовешко, но това не важи за Путин който не е помирисвал барут през живота си и за него не важат никакви морални задръжки да употреби зарин в Мариопул.

422

Анонимен

преди 2 години

Ямб.цър.:Многоуважаеми,чалгата ти си я слушай!Това като го пусна имам чувството,че на умряло извиват.