41

Петров

преди 2 години

S 300 - скап ани некадърници , С(амоходна) ЗРК 300, не знаят за какво пишат, ама драскат ли драскат.

40

Превод за сороси

преди 2 години

По същество, статията казва: ние от нато може да си квичиме на воля, но загрубеят ли нещата се отдегляме с .... достойнство, не щото ни е страх ....

39

Анонимен

преди 2 години

Путин използва лъжата за войната. Запада също трябва да лъже, да праща всичко на Украйна и да лъже, че не праща. Путин не е покерджия, а лъжец. Нищо не крие, а лъже за очевидното. Запада трябва да влезе в лъжливата очевидна игра на Путин.

38

офйифсаи

преди 2 години

Защо не си уволните жалките стажанти, бивши продавачки от лидл, които са сменили кариерата и не си закриете сайтчето с тия глупости? НАЙ-СМЕШНИЯ НОВИНАРСКИ САЙТ! КОМЕДИЯ СТЕ!

37

Анонимен

преди 2 години

Важно е Запада да дава оръжие и също да крие загубите на Русия. Путин и Запада ще крият заедно загубите на Русия. Путин не е против загубите, ако останат скрити. 20 потопени кораба в тайна са нищо за Путин.

36

Маврикий

преди 2 години

НАТО заслужава един як руско китайски ирански и малко кимчи за подправка от дрогаря Ким хаха. Толкова изнагляха че вече няма накъде. И без да се бъзикам, усешам че ще предстои ТСВ. Дупе да ни е яко. За руснаците не знам но китайците със сигурност ще ни завземат само с духовия си оркестър. Знаете ли колко лесно могат да бъдат насъскани да дойдат тъдява хора от Сомалия, Судан, Нигерия и прочее. Е тогава сбогом Европа. Аз на мястото на Путин точно така бил постъпил. Спирам житото за тия държави

35

Анонимен

преди 2 години

Путин крие всички загуби. Давайте оръжие на Украйна, Путин крие загубите. Големите загуби ще унищожат Путин и ще бъдат скрити, за да не го унищожат руснаците.

34

Анонимен

преди 2 години

"знаейки, че Западът изпитва отвращение към ядрените оръжия, които не са били използвани в ярост от 77 години."_______Такова отвращение изпитва "западът", че само той ги е използвал срещу цивилни.

33

СМЕХ...

преди 2 години

Я...английски я "харпун" бил от 70-те години --Е , що не , щом като танковете на Русия били "украински от ВСВ".....ха,ха,хаааааааааа....!...Крайцера Москва е на дъното ....па ти си разправяй приказки у кръчмата на 3 -ракии на баламите колкото щеш...!

32

Карандаш

преди 2 години

Европейските ценители си играят с огъня. Решиха да спретнат една войничка, за да прикрият гафа с ваксините, ковид и балите напечатани пари. Сега, за да покрият гафа с Украйна ще трябва да измислят и спретнат нещо по-голямо.... Посредствеността най-накрая ще зарлече всички ни на два метра под земята...

31

Анонимен

преди 2 години

не знам за ракети Нептун, но прочетох, че близо до Одеса натовски сили, вкючая румънски, са направили база, снабдена със системи, които могат да локализират на 200 км навътре в морето, с което се цели да се предотврати евентуален руски морски десант. Знае се къде са натовците. Не се знае кога ще ги ликвидират.

30

Анонимен

преди 2 години

nato producira i finansira voinata. i pishe scenariite na zelenski.

29

Анонимен

преди 2 години

След много години може да се докаже че в момента Русия не може да изстреля нито една атомна бомба а e наддавала със много слаби карти .

28

АнонимеН

преди 2 години

ВОЙНАТА ПРИКЛЮЧИ И КА ПУТИН ВЕЧЕ ОБЯВИ , ЧЕ НАПЪЛНО СЕ Е НАСРРАЛ!

27

Анонимен

преди 2 години

Един от вариантите е ако Дядя Ваня отвори ресторанти в ЕС.

26

Сандо

преди 2 години

словашката С300 не преживя и 24 часа в Украйна. Замина барабар си 30ина обслужващ персонал

25

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

КРАЙЦЕРА "МАСКВА".....КА *** ира НА ДЪНОТО НА ЧЕРНО МОРЕ.....ха,ха,хааааааа....НЕ МОЖА ДА ИЗБЕГА ОТ АНГЛИЙСКИЯ "ХАРПУН"...!!!!!!...СЛАВА НА УКРАЙНА! БРАВО МОМЦИ АЗОВСКИ...!

24

777

преди 2 години

Само дрънкате, глупости....тоя каза това , оня каза онова.....и какво???? Така давахте трибуна и за ковид пандемията, на куцо и сакато, и нищо от казаното не се случи.

23

Анонимен

преди 2 години

По руска телевизия в рамките на ежедневня отчет казаха, че ако украинците продължат с диверсиите на руските погранични територии (имаше взривен железопътен мост например), руснаците ще ударят по централното им ръководство в Киев, от което досега са се въздържали.

22

Росговназор

преди 2 години

Крайцерът Москва гори - с две ракетки Нептун и се отправя към дъното. А наглите рашистанци заплашвали, че ако Украйна не спряла със "саботажите и провокациите", щели да атакуват с ракети Киев. Колко трябва да си нагъл, че да кажеш, че противникът ти в една война няма право да се отбранява.