214

SOS

преди 2 години

Руснаците ще вземат Киив на куково лято. Украйна ще изхвърли агресора много скоро завинаги. Путин ще бъде убит от своите хора.

213

идетрибунал

преди 2 години

Брате Рамзане,кажи направо какво да очаква киевският клоун в зелена тениска-официален сюнет на брадатата кратуна!

212

Dazy

преди 2 години

Русия не може да остави украинците да гладуват и да замръзнат до смърт в развалини. Европа ще "спечели" дори ако от цяла Украйна остане едно огромно пепелище, затрупано със смрадливи трупове. Защото Русия ще се заеме да го възстанови, а хората - да го спаси. Въпреки факта, че спасяването от хуманитарна катастрофа ще бъде много скъпо. Това е основната разлика между целия руски свят.

211

Dazy

преди 2 години

Според интервю на Сорос, дадено му от немското издание "Cicero" още през 2014 г., задачата на украинците е да воюват. Възможно. Възможно най-необуздано. Колкото е възможно по-кърваво. За разлика от Русия, Европа не счита тази територия за европейска, а хората, живеещи на нея, за част от единния европейски народ. Само Русия възприема "своите" украинци. Според "цивилизованите европейци" това е руската национална слабост. Всъщност цялата стратегия на тази война се основава на такова "европейско" възприятие.

210

Анонимен

преди 2 години

До Еврейн (Да де, ама.. Зеленски ще усети как Дракула е набивал турците на колци.

209

Еврейн (Да де, ама..

преди 2 години

да де, ама Кадиров не казва нищо какво ще правят с лицето Зеленски след като неговите бойци го пипнат?..Не ми се мисли какво са му скроили чеченците на тоа нацистки клоун:) Нищо чудно да го разкарват по циркове и панаири да го показват облечен като шут и да плещи пламенни речи,ама тоа път против т.н. "Алианс", против нацизма и империализма,против наркотиците,против войните,за световен мир, и т.н.После да изпява една руска песен, да играе казачок, или руска пляска...и да се прибира в клетката:)

208

Анонимен

преди 2 години

Хиляди цивилни са били убити при ударите с дронове на американската армия срещу джихадистки групировки в Афганистан, Ирак и Сирия. До трагичните случаи се е стигнало заради невярна разузнавателна информация, прибързани действия и неизбежни щети, гласи разследване на Ню Йорк Таймс

207

Solar Power

преди 2 години

До До *** 206: Поне 90% от държавите които си изброил си в грешка. бивша Югославия какво да кажем за тях ? Питай хърватите и макетата дали искат да са под сръбско робство и заповядай пак. Афганистан ами да не са хвърляли бомба в САЩ ... Сега да погледнем Русия. Чечня,Абхазия,Осетия,Молдова,Финландия, Литва, Латвия, Естония, Полша, Казахстан, Румъния , Украйна дори и България ! Всичките окупирани и нападани от Русия последни 70-80 години !!!

206

Solar Power

преди 2 години

До Обективен: Toва го четеш в руската преса. Ако беше истина щеше да има дела в Хелзинки и ООН и да се водят свидетели. Няма такива :) Защо ? Защото всичко е една руска пропаганда. Само като си спомниш как Мол отов казваше ,че пускат хуманитарна помощо над Финландия през 1939 а те всъщност пускаха бомби и ти е ясно за какво иде реч... Путин е просто един Хитлер нищо повече ... който рано или късно ще бъде обесен.

205

али

преди 2 години

Руската федерация ще се разпадне ми се струва, ако Руснаците ден по рано не сложат край на тази война.....Зеленски обяви, че може да се направи компромис за Крим и Донбас..... Веднага в САЩ се осъмниха в покушение срещу Зеленски !!! И Б.Джонсън беше в Киев да го види !!! Едва ли му е казал, че го подкрепя.... САЩ и Англия ще напряват всичко възможно войната да продължи.... Всеки ден са милиарди загуби за Русия....

204

Анонимен

преди 2 години

СЛАВА РУСИЯ!#СЛАВА КАДИРОВ!С теб сме заедно!

203

Обективен

преди 2 години

Цели 8 години бандеровските престъпници, убийци и терористи тормозеха, избиваха и подлагаха на геноцид руснаци и българи в Източна Украйна, а лицемерните сатанисти от ФАЩ и Западна Европа мълчаха като риби и потриваха доволно ръце. Е, сега всички ще си платят с лихвите. Ахмат-сила! Слава России!

202

Dazy

преди 2 години

Европа много бързо се събужда и следващият електорален цикъл ще бъде тежък за действащите елити, които в угода на САЩ се включиха в санкционна война, понасяйки колосални икономически загуби. Но те ще получат по мощен удар от украинците-мързеливи, капризни, истерични и сложни. За осем години украинците са забравили как да живеят в нормално общество и превръщат всяка хранителна среда в ***. Такъв сценарий не беше трудно да се изчисли, защото това е най-истинското тайно оръжие на Путин.

201

Анонимен

преди 2 години

Раша *** и идва времето да си плати за всичките зверства който е извършила видяхме и грозното лице

200

Dazy

преди 2 години

Европа бързо се уморява. Въпреки пропагандата, европейците започват да виждат със собствените си очи кои са украинците и каква е тяхната фундаментална разлика от руснаците. Украинците постоянно хленчат и изискват нещо, без да дават нищо в замяна и без да се замислят, че е време вече да се оправят и да започнат кардинално да променят собствения си живот, а не вечно да майданят и да хленчат.

199

Анонимен

преди 2 години

Вие не разбирате че народите на РФ са единни.

198

Dazy

преди 2 години

Истинското оръжие на Путин са милионите украински бежанци, които за няколко седмици ограбиха най-добрите европейски градове и ги превърнаха в истински кочини. С притока на украински бежанци във Виена започна пълен ад: запълнени всички места за паркиране, бежанците норовят да отнеме ивица на обществения транспорт и пречат на работата на градски услуги, всяка неделя на площада Музеен квартал се събират хиляди майданутых, оставяйки след себе си не само тона ***, но и акустичен шум. За австрийците това е по-страшно от удар с комплекс "Кинжал".

197

Анонимен

преди 2 години

До Ленин ... Е няма да ги отсъпи на превъртелите путинисти я!

196

Ленин ...

преди 2 години

САЩ беше шефа на планетата земя миналия век... Някой милси ли си, че лесно ще отстъпи тази позиция този век ?????

195

Анонимен

преди 2 години

РФ се разпада на съставните си части Чеченците ще му видят сметката и там има Да се плаща за много пролята кръв