93

Анонимен

преди 2 години

колкото вярвам на нашите управляващи толкова и на новините и на клоуните и на така нареченото народно събрание

92

Анонимен

преди 2 години

До: номер 116 Най-големият русофоб в света се нарича Владимир Владимирович Путин и живее в Москва! Всъщност, не се знае дали все още е в Москва, защото се говори че се е скрил в противоядрен бункер някъде в Урал.Той съсипа Русия така, както много други преди него не са успели да я съсипят!Но не само Путин е русофоб. Русофоб е бил и първият руски император - Петър Първи. Но за разлика от Путин поне е успял да разшири империята, макар и с много кървави жертви.

91

Миро

преди 2 години

Когато начело на една държава Украйна стои клоун - Зеленски, цялата държава е един голям ЦИРК!

90

Анонимен

преди 2 години

До Тарас - Запомни нещастнико , една случайна бомба да падне на територия контролирана от НАТО и с твоята расия е свършено .

89

Анонимен

преди 2 години

Колко много изчадия има по нашата земя да се радват на тези зверства.

88

Анонимен

преди 2 години

А путларанчето скимуца,*** защо и дъщеря ми.

87

Анонимен

преди 2 години

Руския представителен хуманизъм.

86

До 112

преди 2 години

Вашата русофобска злоба ще унищожи България! Но, такива сте грантаджиите майкопродавци! За вас няма Родина, а само пари и лакейство!

85

анализатор

преди 2 години

До: номер 111 Фейковете ги правят в тpoл фабриката на Путин в Санкт Петербург. Прокурори, международни експерти, журналисти, събират купища доказателства за зверствата на руската армия в Украйна, които ще се предадат на съда в Хага. Путин ще бъде съден като Милошевич!Не само снимки, земни и сателитни се използват. Анализират се например сенките на предмети и тела, по които е установено че труповете на убитите украинци са преди изтеглянето на руснаците - ето ви доказателство!

84

До 108 Митко

преди 2 години

Мите, Митенце! Вместо да чукаш клавишите заминавай да воюваш в Украйна! Доброволци се събират и сега...Аман от такива празнодумци на чужд гръб. Освен, ако не си грантаджия и да си заработваш кървавите пари!

83

Тарас

преди 2 години

Продадохте територията и народа си, Зеля. Това направихте и сега вече плащате цената. Не вие директно. Вашите хора плащат. А добрите моралисти от Европа ще продължават да ви тикат пушки и патрони в ръцете, за да държат Русия далече от чистия си уреден живот, нали? В тоя смисъл ще викат за вас, ще ви поддържат с осъждания и декларации и ще са на ваша страна до последния украинец. После е Полша.

82

Анонимен

преди 2 години

Ако беше спазил минските споразумения и не унищожаваше Донбас, нямаше да е така.

81

Анонимен

преди 2 години

До Русия воюва със САЩ - Да бяха отишли да нападнат САЩ, какво търсят в Украйна. Да се товарят на Кузнецов и да потеглят за Америка . Ха-ха нещастници .

80

Поредният фейк

преди 2 години

Заснехте ли вече клипа? Няма по-нагли лъжци от украинците и от американските им спонсори.

79

Анонимен

преди 2 години

Клоуните от трупата на Зеленски ще правят ЦИРК в Бородянка!

78

Ай Сиктир

преди 2 години

Ами на война обикновено е така. Ти транспаранти, топли питки и фойерверки ли очакваше? Я друго да попитам. Бандите мародери държите ли под око? Как се справят? Разузнавателните данни на вашите приятели от Пентагона какво ви показват?

77

Митко

преди 2 години

Хората умират в Украйна, а нашите русофили - "това били артисти". Само полезни ***.и. могат да говорят такива неща. Ак оне бяха влизали руски войски, може и да са артисти, но сега там умират реални хора, за много от които нищо няма да разберем заради мобилните крематориуми които руснаците ползват. Това е трагедия с библейски размери. Слава на Украйна и нека изрине руските грабители от страната си.

76

Анонимен

преди 2 години

Касетъчни бомби използва украинската армия. А Русия трябва да води военни действия като САЩ да засипе Киев със бомби докато не го изравни със земята също и Лвов. Тези два града ако бъдат сринати няма да има кой да води бойни действия в Украйна. И фашисти там няма да останат. Единствените две държави в ООН подкрепящи фашизма Украйна и САЩ. Документирано при гласуването на резолюция против фашизма.

75

Анонимен

преди 2 години

Омраза между народи не може да има. Само слабохарактерни хора криещи се зад фашистка идеология могат да мразят цял народ. Правете пари бе, правете любов, развивайте се, не мразете народи и държави. Не мразим руснаците, ненавиждаме Путин, който ще си плати за всички престъпления!

74

Анонимен

преди 2 години

Тоя ще простуди хората, дето ги кара да лежат на студения асвалт