285

Къде са?

преди 2 години

Не се виждат никъде на снимките трупове / тела? Сигурно чакат от Холивууд да направят компютърните графики и монтажи.

284

Анонимен

преди 2 години

Всичко това нямаше да се случи ако русия не беше нападнала Украйна .

283

Анонимен

преди 2 години

Гледайте просто руските телевизии, защо се мъчите с тези ***.и и пропагандата им. Руските телевизии са по-професионални, а журналистите им предават директно от полето на боя под снарядите.

282

Анонимен

преди 2 години

На видеото ясно личи, как на 15 секунда един от труповете си мърда ръката а на 30 секунда друг труп буквално сяда на пътя ( вижда се в страничното огледало на колата) :)))) алоу, украинската пропаганда станахте за смях пред целия свят в вашите *** глупости! Който ви се връзва и той е луд като торба с жаби както в казал Линкълн :) не може хората да са толкова *** да не забележат очевАдни неща!

281

Mitko

преди 2 години

Всички части на руската армия напуснаха града още на 30 Март. На 31 март кметът на град Буча Анатолий Федорук в своето видео съобщение потвърди, че в града няма никой от руските военни, "но дори не спомена за разстреляни по улиците местни жители с вързани ръце". Следователно не е изненадващо, че всички така наречени доказателства за престъпления в Буч се появиха едва на четвъртия ден, когато служители на СБУ и представители на украинската телевизия пристигнаха в града"

280

Анонимен

преди 2 години

като излизаш от матрицата не ти трябва тяхна операциона система , а ние сме си в гугъл режисирани и подбирани новини

279

Анонимен

преди 2 години

По-добре една зима на студено, отколкото да завещая на децата си сърп и чук!

278

Анонимен

преди 2 години

В клипивете уж умрелите много мърдат бе. Евтин компромат май някой има огромно Желание наистина да подпали 3световня под предтекст измислен геноцид.

277

До ПОЛКОВНИК

преди 2 години

Всъщност си прав. Центъра за изследване на демокрация в САЩ направи едно проучване 2017 г в което установи ,че ако медийте подкрепят яростно определена теза 68% от Американския народ само заради този факт започват да подкрепят противоположната теза. Една от причините Тръмп да победи Хилъри беше точно това .Медийте неистово я подкрепяха и по този начин помогнаха на Тръмп. Сега се случва нещо подобно в полза на Русия!

276

Анонимен

преди 2 години

е все едно нама безплатни ос браузъри , не е край на живота без гугъл и кока кола

275

Анонимен

преди 2 години

Злобата и безсилието на путин води до всичко това

274

Анонимен

преди 2 години

Руснаците никога не лъжат. Тва не е война, а "специална операция". Освен това руската армия имаше учения, те не нападат, а само се защитавали!!! В България не са грабили 3 и изнасилва ли 3 години. Не са взривили св Неделя преди 100г.... Всички си измисляме, а пияните *** ***-болшевики идват да ни освободят, а ние неблагодарниците не го осъзнаваме. Който в България подкрепя Путин(не говоря за руския народ) е *** и безродник!

273

Анонимен

преди 2 години

роZZия.фашисти

272

Анонимен

преди 2 години

Руските фирми спират да произвеждат смартфони. Гугъл ги отряза и те няма каква ОС да инсталират на смартфоните си. Попитали са Хуавей за да им разреши да използват Хармония ОС, но Хуавей не е разрешила.

271

аа

преди 2 години

А пък как са краднали руснаците не е истина дивашко племе

270

ТОВА Е

преди 2 години

УКРАИНЦИТЕ СА ТОЛКОВА ДОЛЕН НАРОД,ЧЕ САМИ ИЗБИВАТ СВОИТЕ.....САМО И САМО ДА ПРЕДИЗВИКАТ ЗАПАДА ДА СЕ НАМЕСИ....ОТВРАТИТЕЛНИ СА.....

269

ПОЛКОВНИК

преди 2 години

Пропагандата в 21-ви век се връща като бумеранг върху тези които я разпространяват. Хората виждат ,че другата гледна точка не им се предостава.Любопитството ги обзема. Влизат в нета,в телеграм каналите.Ако незнаеш руски може да си преведеш целия сайт . Елементарно е!!!! Всеки видял другата гледна точка неминуемо започва да подкрепя Русия. Медийте единственото което могат да направят е да увеличат рейтинга на Путин .ХАХА

268

1

преди 2 години

Русофила няма шефове!!!

267

Аз

преди 2 години

Ха ха ха ха. Толкова убити че като ги снимат чак мърдат и си прибират ръцете. Лъжливи медии

266

L.

преди 2 години

Или някоя страна лъже, или укрите пак са били дрогирани и не помнят, или има трети играч на полето. Други възможности няма.