70

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 96 "Нали се сещаш, че в сайтовете за пълнолетни никой не търси да гледа украинки, а рускини." Не ми се е случвало да посещавам такива "места", но изказването ти ме навежда на мисълта, че дори и сред най-пропадналите руснаците се смятат за по-долна категория.

69

Анонимен

преди 2 години

"В бар/даците - само украинки.. Никакви рускини." - те и сега са украинки, ама продуктовото позициониране ги принуждава да казват, че са рускини. Нали се сещаш, че в сайтовете за пълнолетни никой не търси да гледа украинки, а рускини. Ходи да видиш на червените фенери кво е, половината са българки и украинки. Е така една ми сумтеше, че цила рускиня и аз и викам "никва не си, *** си" и оная почна да ми се смее и да ми говори на български.

68

Анонимен

преди 2 години

Воят и реването на българските фашисти путинисти е мед за душите и музика за ушите ни!

67

Анонимен

преди 2 години

До СОЦИАЛЕН ПАТОЛОГ "Да живеем в къщи от плетени клечки и кал, на свещи.. Да пасем зелена трева.." ИСкаш да станем като обикновения руснак ли? Не, мерси.

66

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 89 Ти си просто поредната еволюция на русофилията - когато си си. "безценен" докато коментираш в статия, в която руските приммати извършват военни престъпления и геноцид. Мдаааа. Нищо ново. Русофила и 4 години да живее в Ню Йорк си остава същия. Има и по-зле, някои живеят цял живот на запад докато лицемерничат. Ти поне си спрял да замърсяваш читава държава.

65

СОЦИАЛЕН ПАТОЛОГ

преди 2 години

Освен газ, предлагам да спрем внос на желязо, нефт, пшеница.. Да живеем в къщи от плетени клечки и кал, на свещи.. Да пасем зелена трева.. В бар/даците - само украинки.. Никакви рускини.. Бул. България - да бъде бул. "Азов", а жълтите павета - пл. "Бандера"

64

Анонимен

преди 2 години

"о Анонимен 78 "Бачкам в американска фирма и ползвам руска газ" Всички русофили сте като идола ви: докато громи гнилия запад децата му са там." Нямам идол живял съм 4 години в Ню Йорк и харесвам и Русия и САЩ. Ако за защитаваш жалките укро политици и олигарси е ценност, то аз съм безценен. Путин не громи запада, а една сцирщина от австралопитеци. И САЩ и Е.С. трябва да му помогнат, а не да се борят с него.

63

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 85 "И с началото ще си остаете..." И Путин е най-красивия мъж в Русия.

62

Анонимен

преди 2 години

Леле мале , ама това лъжата я немате за нищо. Не са спрели вноса , а им го спряха!!!

61

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 83 Хихихи. Тия "санкции" бяха само леко перване по ръката, и се заобикаляха от където искат. Това беше грешката на Запада, че не ги подхвана още тогава крепостниците. Сега ще разберете кон боб яде ли или в руската версия мужик ракети яде ли.

60

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 77 "ДА УМИРАШ ЗА ХРАНА" Умират не "за храна", а ОТ просссстотия. Трябва да си МНОГО зле, за да отидеш да се биеш за бутилка олио, при положение, че дори не е дефицитно. Най-обикновена байганьовщина.

59

Анонимен

преди 2 години

Това е само на началото.

58

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 78 "Бачкам в американска фирма и ползвам руска газ" Всички русофили сте като идола ви: докато громи гнилия запад децата му са там.

57

ира

преди 2 години

До АнонименТвоето изказване , да не би да е от "Оркестър без име"? "То пък една..." Там си сиостанал, на Катето Евро героинята. Не мръднал!

56

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 73 Това е само началото. Германия се отказва от руските нефт и въглища. И това също е само част от началото. Скоро руснаците ще си ядат ракетите. Още сега има бой за захар и празни рафтове, а не са минали и 4 седмици от санкциите.

55

Анонимен

преди 2 години

Бачкам в американска фирма и ползвам руска газ, всичко различно от това е еднополюсен джендърски свят. Америка ми е лявата ръка, Русия ми е дясната. Шепа лигльовци искат да си отрежат ръката за да защитават корумпираните украински политици и олигарси. *** си ръката за държавата с най-висока корупция, най-много убийства, с най-големия пазар на органи и най-висок брой отвлечени хора на глава от населението. Слава кокаине.

54

Анонимен

преди 2 години

до 65--нали знаеш, *** и виж?- тук във държава от ЕС се избиха "имаше убити" за храна .на 1во място олиото. разбра ли къде умират бе мушмули?ТУК ВЪВ БЪЛГАРИЯ. СРАМ 21 ВЕК,ДА УМИРАШ ЗА ХРАНА

53

Скоро и Европа

преди 2 години

вансеремУс др0гаре.

52

злост

преди 2 години

До ХахаТова трябва ли да те вълнува? Та ти си имаш ЕС, НАто, Гранд Плас, Chez Paul, и Урсула. Твоятя е гарантирана, те мсички се грижат за тебе, какъв ти е проблема с бедността?

51

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 69 "Подигравам всички, кравари, русофили, укрофили - всеки който величае чужди култури е подметка." Явно не си даваш сметка за какво става дума, но такива съзнателни невежества си имат причина. Не става дума за "култури", а за ценности. Българската култура има също такива и те се припокриват с определен мироглед. Ясен си.