232

Анонимен

преди 2 години

До 262 - Евала.

231

ЛилиПутин

преди 2 години

Този лилиПутин, който има не само лилипутски ръст, но и акъл със същия размер, е вече пътник... Необратимо е! Колкото по-бързо, толкова по-добре за целия свят, а и за Русия. По-младите руснаци вече отлично разбират това...

230

Я, па Я

преди 2 години

Права е. Путин подготвя тази война от както е дошъл на власт. Той и обкръжението му бавно и методично изолират Русия и полират мозъците. Изгониха чуждите инвеститори от добивната индустрия под предлог защита на националните богатства. Присвоиха този бизнес и станаха мулти милиардери, а бедните руснаци още по бедни но зомбирани. Имам познати работеха в западна компания по добив на нефт. Взимаха заплати дето в БГ можехме да мечтаем. След национализацията все по малко и днес мизерстват...

229

Анонимен

преди 2 години

Откъс от срещата в Букурещ за присъединяване на Украйна, далечната 2007 година. Подчертаваме, Меркел тогава е твърдо против Украйна в НАТО:-Украйна изобщо не е държава!-заявява Путин на Буш.-Част от нейната територия е Източна Европа,а другата й част,и то по-голямата,е подарена от нас.Ако Украйна влезе в НАТО,ще влезе без Крим и без източната си част,тя просто ще се разпадне.Тъжно,никой не обръща внимание,въпреки че 15 години Русия изразява едни и същи притеснения за НАТО.САЩ на съд!!

228

Пророк

преди 2 години

Като гледам коментарите , руската тролска индустрия работи , само ненормални хора могат да са съгласни с тази кървава война и да величаят джуджето .

227

Анонимен

преди 2 години

Европа има елит, който масово страда от Алцхаймер. Само Меркел имаше достойнство да се оттегли, преди да е почнала да се излага с призиви от сорта"Арестувайте Путин, убийте го и тем подобни щуротии. Да се чудиш, тези хора на ниво детски ясли кой ги избира, въобще?

226

България е велика

преди 2 години

България е велика, защото фактически е създала Русия като и е дала и азбуката и християнската вяра и така е направила от безпросветното руско племе народ.

225

Анонимен

преди 2 години

Как ще огладнеят като са първи износител на зърно в света? Ние какъв ще го ядем като само около 20% от храната си произвеждаме сами!

224

Анонимен

преди 2 години

Имате, голяма Байдънофилия, в скоби - некрофилия, само - да не се избайдъните.

223

Пророк

преди 2 години

до анонимен , явно вече си болен , кой може са обича убийци .Естествено е нормалните хора, не приемат това , а опорките за русофобията е спусната от кремъл .Русия винаги ми е била без различна.

222

MI

преди 2 години

До Трън *** You

221

Ванга

преди 2 години

Още през 80 те години Ванга предсказа:Русия ке тръгне да трови ора по целио свет. Ама светот ке и го върне. Накрая от глад *** ке ручат трева као добиток...

220

Петко

преди 2 години

Като огладнеят руснаците, първо ще го арестуват, а след това може и да закусят с него.

219

Анонимен

преди 2 години

До пророк, болестта е световна русофобия драги ми пророк русофоб.

218

Пророк

преди 2 години

Новата болест на 21 век , се казва путинофилия , хора жадни за кръв и насилие , тези синтоми може и вашите съседи да ги имат. Бог да пази България от това зло.

217

Анонимен

преди 2 години

Голата истина - Карла, е непризната пра-а-а-внучка на Карл Маркс, има болни предразсъдъци.

216

Ауууууу

преди 2 години

Намериха и друго ***, освен Зеленото. Не че някой вече чете какво е казало Зеленото, щот сценаристите му се оляха.

215

Анонимен

преди 2 години

Тези които не разбират какво написах преди малко и си мислят че е пълна безсмислица или измишльотина са именно хора на ниско еволюционно ниво, нямат достатъчно прераждания и за това нямат и никакъв интерес към темата. Това са хора, които първосигнално биха осъдили Путин и не разбират какво стои зад неговите действия.

214

Ясен

преди 2 години

До Анонимен Сигурно се шегуваш. Добронамерен съм.

213

Флорида

преди 2 години

Подкрепят Путин.