88

Анонимен

преди 2 години

Охохохо, Дядя Вова сега ще им сипе с големия черпак на укрите. Очаквайте тази вечер голяма заря в Киев.

87

До 85

преди 2 години

Русофобчо страхлив, що не отидеш да защитаваш бандеровците, ами само крякаш нечленоразделно. То само с писъци слава окраине няма да стане...

86

Анонимен

преди 2 години

На подценяващите удара! Да обърнат внимание, че руската ПВО въобще не е реагирала. В противен случай хеликоптерите биха били лесна мишена. Преди дни се появи информация, че украинците са пленили руска система за електронна война. Способна да заслепява дронове, радарни системи и сателити, включително и летящи от типа AWACS. Това вероятно беше просто опит, да видят как работи системата. Скоро може да очакваме много подобни новини. Слава на Украйна!

85

DARK

преди 2 години

Не им се сърди толкова , те са резултат на 150 години облъчване , че нашия българославянски миш маш има нещо общо с техния Скандинаво/Монголославянски. Същите поради подобна причина със добро споменават и сърбите нищо , че последните от българска територия пра пра дядо ми ги е гонил с пушка в ръка до Ниш преди малко повече от 100 години.

84

Край

преди 2 години

Украинците се бият като руснаци защото са руснаци.

83

До 67

преди 2 години

Сериозно ли си мислиш, че си купуват тези неща със "свои" пари.Не ги сравнавай с аршина на наш Плевньо. Ей тъй разхождайки се в Швейцарски магазин, Песков решил да си купи скъп часовник. Или Шойгу решил да отскочи на почивка в Ница и му харесала една къща там.Мащабите момко са ти разбъркани в главата. Държавен елит от такова ниво е осигурен до края на дните си и охраняван от ФСБ. И Всякакви мащаби в които могат да ги докопат вражески служби са неприемливи. Вила в Гръцко например. Схвана ли?

82

Анонимен

преди 2 години

До 87 Това вече го слушаме 3 седмица. Уж за нула време щяха да се оправят с украинците пък тотално зациклиха.

81

Анонимен

преди 2 години

До 80 Агресор е този който напада първи. Когато вече има нападение от едната страна и другата отвърне това не прави другата страна агресор.

80

Анонимен

преди 2 години

до 79 Какво им обясняваш , след няколко дни най-галямата украинска групировка -около 60 000 души ще е напълно обкръжена и ... край . А азовците в Мариупол до 48 часа ще са история . Остави ги да вярват на Хлорофилски и малоумния кмет-боксьор ... друго не шм остава ...

79

Анонимен

преди 2 години

Русофилчета войнолюбчета страхливчета, Путин идва да ви нарита пapgялнuцuте задето го подкрепяте само на хартия, а не ходите да yмupaтe заедно с него из украинските тресавища! След това ще ви разруши къщите, а ромите ще съберат тухлите! Тогава няма да викате СЛАВА ПУТИНУ, защото вашите критерии за добро и зло зависят от това дали лично ви засяга! Вследствие на вашия морал сте обречени да бъдете русофили! OTBPAT !

78

Анонимен

преди 2 години

Русофилчета войнолюбчета страхливчета, Путин идва да ви нарита пapgялнuцuте задето го подкрепяте само на хартия, а не ходите да *** заедно с него из украинските тресавища! След това ще ви разруши къщите, а ромите ще съберат тухлите! Тогава няма да викате СЛАВА ПУТИНУ, защото вашите критерии за добро и зло зависят от това дали лично ви засяга! Вследствие на вашия морал сте обречени да бъдете русофили! OTBPAT !

77

Мужик

преди 2 години

Браво, честита първа СПЕЦИАЛНА ОПЕРАЦИЯ!

76

Анонимен

преди 2 години

Е стига неумна пропаганда. 64 км колона може да поеме всички танкове на три Русии.То бива но малко по скромно и в по достоверни мащаби.

75

Анонимен

преди 2 години

Сега кой е агресор? Русия има ли право да се защити срещу нападението или не? нека някой по умен обясни че се обърках?

74

Баща ти

преди 2 години

да 70 На какво ? Да не би укрите да ги обърнаха в бягство ? Смешен станаш . Само вие не разбрахте че тая колота е за отвличане на внимание с сили . Гледай мача на изток и си трай

73

майка ти до тати 66

преди 2 години

Тате татееее тате! Абе видехме те и тебе какво можеш! :) И да ти кажа видя се, че не го можеш! Ама то трябва да ти е ясно, че само първия път ще ви заболи! После ще се кефите! ;)

72

12356

преди 2 години

До Анонимен 74"А руснаците знаят ли за това?"Те не знаят даже, че са нападнали Украйна.

71

12356

преди 2 години

До АнонименТе нищо не знаят, даже не знаят да са нападали Украйна.

70

DARK

преди 2 години

До 74 Подкрепям те марсианска е , ако беше руска щяха да са със жигули.

69

Анонимен

преди 2 години

А руснаците знаят ли за това?