16

Анонимен

преди 2 години

Ей такас същата фанела като на Зелевски ги продават в интернета за 50 лева.Много издръжлива.Носиш я 40 дена без да я сваляш и е като нова

15

Дедо Либен

преди 2 години

"Зеленски: Преговорите са положителни, но експлозиите не спират"На хората от Ахелой, Равда, Несебър и Свети Власт им е писнало от УКРАИНКИ! ЗАЩО?1. Те не се редят на опашки, а директно отиват на касата, изпреварвайки всички.2. Те НЕ ИСКАТ да бърат настанявани в хотели, а само в СПА такива.3 В студиата за красота (фризури, маникюри, фитнес) негодуват, че нашите иползват средсва, които те не познават, искат други марки бои, лакове и помади и плащат луди пари (над 100 лв на сеанс), а ние, тъпит

14

Ламята

преди 2 години

Дорде развее белия байряк,сигурно до Москва ще стигне.Не знам колко милиона руснаци са загинали,ама вчера в Мариупол 200 азовци ги бяха подредили на камара.По брутално видео не бях гледал.

13

Анонимен

преди 2 години

Много лъжат тези украински военни бе , да не са роми ?

12

Украйна

преди 2 години

губи войната ..........................губи още няколко области освен Крим, Донецк и Луганск..................Херсон, Запорожие, Одеска и Николаевска област.............и остават без излаз на море...........заради ината и глупостта на Зеленски да започне преговорите с руснаците по-рано!!!!

11

Българин

преди 2 години

С вас сме г-н Президент. Българския народ вярва във братския Украински народ, дръжте се братушки, ще удържите атаките на руските фашисти! Бог да ви пази!

10

Анонимен

преди 2 години

Защо толкова често не го показваха тоя, когато разсипваха Донбас...Или се мери с друг аршин-нащи и ваши...

9

Добрият

преди 2 години

Най добрият Азовец е мъртвият Азовец.

8

Анонимен

преди 2 години

Ако беше спазил минските споразумения, това нямаше да го има. Каквото му кажат янките, това върши, вина едва ли има.

7

Анонимен

преди 2 години

Явно се срамувате да пуснете новината, че украинските бежанци са освинили Поморие с драсканици в подкрепа на Азов. Вчера гледах в BGonair.

6

Анонимен

преди 2 години

Тоя дали излиза на улицата и да знае какво става. Че то половината му територия замина. Така е, когато те управлява комик...Затова на избори трябва много да се внимава.

5

Анонимен

преди 2 години

А, обяви им война като те бомбардират де? Хахаха.

4

Кибика

преди 2 години

Руснаците имат още малко за довършване по демилитаризацията и денацификацията. А и все пак те са откъмто спусъците. Експлозиите ще свършат когато те преценят, че преговорите са приключили успешно.

3

Гейополитика

преди 2 години

Стига с този зеленски, вече не е президент на нищо и никой няма да преговаря с него.Ако са останали още въоръжени украински терористи по мазетата, ще бъдат избити.Вече няма такава държава. Ако някой на времето си е мислил, че е добра идея да сложиш актьор в ролята на президент (Роналд Рейгън), сегашната ситуация показва, че не е.

2

Анонимен

преди 2 години

Тоя не знае къде се намира. Я си озапти бандеровците и азовците и ще се изненадаш как измеднъж експлозиите ще спрат. Понеже те са тяхно дело, да поясня.

1

Пловдив

преди 2 години

Експлозиите са в главата ти, наркоман,мръсни нацисти.Съд за вас.