120

Кривондел

преди 2 години

Ако Европа спре да купува ДНЕС руски газ и петрол - то цените тук ще се вдигнат незабавно, ще има временни дефицити, ще има хаос. А Русия ще се лиши от огромна част от приходите си, до невъобразима степен. И двете страни нямат интерес това да се случва, но щетите при тях ще са много, много по-сериозни. Путин сериозно подцени реакцията на Европа. Всъщност много неща подцени!

119

Анонимен

преди 2 години

Ако трябва и в юан и рупии ще плащат, но не идолари и евро. Каквото са си надробили западняците да сси го сърбат.

118

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 134 Чакаме Русия да спре газа, но нещо не го прави. Странно.

117

Анонимен

преди 2 години

до 124-Русия е зло ,но САЩ е Ч, УМА.

116

Анонимен

преди 2 години

Спре ли Русия газа, Европа е гейм овър за нула време... И няма значение кой сезон е... Цялата индустрия е на газ... Е лятото верно няма да в студено, ама какво ще работите или ядете... И така Европа ще бъде занулена както си е по план...

115

Анонимен

преди 2 години

До До Solar ения 125 "Първо никой не те кара насила да купуваш от Русия. Второ Китай купува много повече газ от Европа." Така ли? Я кажи по "второто", колко газ купува Европа от Русия и колко Китай от Русия, да видим, дали си даже малко грамотен по въпроса. :)))

114

Анонимен

преди 2 години

Големи хитреци са от ЕС иска да плаща на Русия в долари и евро, оито после да замрази. Но Путин не яде доматите с колците.

113

Анонимен

преди 2 години

Ок ) Лек ден на всички, да ходим да бачкаме, че имаме почивашти по морето да храним ))) Ние сме Европа, ние сме велики, светована сила и като кажеш, че си от българия, най-често питат къде е това ))) Лафа е хубав, но бежанците чакат )

112

Анонимен

преди 2 години

До стига бе "Парите и златото, което блокираха на Русия по коя клауза от договорите е?" По никоя. Тъкмо затова няма нищо общо между тях и въпросните договори. :))) А руснаците пак вият с надеждата да направят цирка и пак ще си вземат доларчетата и евротата. КАкто когато трябваше да си плащат външния дълг и обясняваха как щели да да го правят в рубли. :)

111

Анонимен

преди 2 години

126-гривни във МВР бол.ще ви сложим.

110

Есентика

преди 2 години

От 3 кг жито( или друг матрал) се добива 1 л спирт за горене който е равен на 1 л. бензин (в Бразилия 80% от колите са на алкохол с леки преработки на горивната система) .Та с разходите по добив и пренос 1 литър алкохолно гориво за коли ще струва 1$ ....

109

Анонимен

преди 2 години

до 80- имаме ДРЪЖКИ.ДА ГИ НАВИРАМЕ ВЪВ ДИРНИЦИТЕ НА РАЗНИ ЕСЕС ОВЦИ .

108

Анонимен

преди 2 години

Украйнската гривна трябва да замени долара като световна валута за да се възстанови по-бързо Украйна.

107

До Solar ения

преди 2 години

Първо никой не те кара насила да купуваш от Русия. Второ Китай купува много повече газ от Европа. И не е само Китай ами Индия Пакистан Южна Корея и дори Япония имат интерес към доставки от Русия. А последното ти изречение направо разбива ?! Прав си. Само че изнудвачите са Юесей и Еврогейския съюз. Значи те запорират сметки и златен запас на Русия в техните банки и работят с този ресурс ! А с цялата си наглост хем искат газ от Русия хем те (САЩ и ЕС) с претенции как да плащат !? Кой е нагъл сега?

106

Сандо

преди 2 години

РОССИЯ Е ЗЛО!!!

105

ЭвроЛибераль

преди 2 години

Глобал Топлото ще Топли Европа! Мъжете ще Раждат, а Жените ще Управляват Европа!!

104

Анонимен

преди 2 години

Идва лятото и от ЕС зачервиха гребените, но ще ги видим септември.

103

стига бе

преди 2 години

"Енергийните министри от Г-7 са настояли за спазване на договорите с Москва" , а те самите спазват ли договорите с Москва? Парите и златото, което блокираха на Русия по коя клауза от договорите е? ЕС какво си мислят, че само те ще ритат топката в полето на Русия, а тя няма да отвърне? Да се радваме, че засега е само за газта, да не стане в рубли и за др. стоки. Пък и защо трябва да е в долари или евро, нали валутите си имат обменни курсове? За да се пълни гушата на краварите ли?

102

Анонимен

преди 2 години

Защо го няма в статията,че Русия няма как да получи евро или долари заради наложените им санкции?!Безплатно ли да се раздават,пък после Путин пак ще е виновен...ама хората ще го страдаме

101

За Витков!

преди 2 години

Да си го продават в рубли, да видим кой ще им го купува!