31

Анонимен

преди 2 години

Ще има! Готов съм да се обзаложа за това!

30

Гиб Мелсън

преди 2 години

По шестобалната скала моята оценка за прваителството е 2.00. Външна политика. Слаб 2. Влошихме си на макс отношенията с ядрена държава, която освен туй в момента е във война на няколкостотин километра от нас. Това дори САЩ не биха посмяли да направят ако бяха толкова близо като нас. Вътрешна политика: 2 . Гешунгата все още е на власт а Винету е на свобода. Образование :Слаб 2.Всички кадри на Винету по места са запазени, директори на училища и т.н партийни къърлежи. Здравеопазвне. 2 пак с маски

29

Анонимен

преди 2 години

Стабилни са, докато зържавата потъва!

28

Анонимен

преди 2 години

11 февруари 2015: Изненадващо кабинетът реши да изтегли 16 млрд. лв. нов дълг28 Март 2022: "През март Министерството на финансите е платило общо повече от 1,376 млрд. евро (1 376 325 000 евро) по емитираните през 2015 г. и 2016 г. еврооблигации. Наследството на ГЕРБ Е ТОВА.8 милиарда Евро или 16 млрд лева дълг изтеглен от ГЕРБ през 2015 и днес вече плащаме.

27

Анонимен

преди 2 години

БСП и Радев управляват, изпълнен съм с оптимизъм - вземете пример от Путин и станете пожизнени лидери ние сме с Русия.

26

смях

преди 2 години

Всички ги плюят, а те си мислят, че дъжд вали !

25

Анонимен

преди 2 години

За тези, които не знаят - Кирилица не е на Киро жена му.

24

Анонимен

преди 2 години

Стабилни като крик в пясък !

23

До 17

преди 2 години

"През март Министерството на финансите е платило общо повече от 1,376 млрд. евро (1 376 325 000 евро) по емитираните през 2015 г. и 2016 г. еврооблигации, с което намали съотношението държавен дълг/брутен вътрешен дълг с 2,7 процентни пункта до почти 20 на сто. "Ето защо се тегли новия дълг, а кой е емитирал предишния се сетете сами.

22

Анонимен

преди 2 години

Изкараха късмет с войната, иначе досега да им бяха светнали стоповете три пъти.

21

От трън на глог....

преди 2 години

Не мога да повярвам, че на власт е партия, който по-некадърност бие и крадците от ГЕРБ.За няколко месеца направиха по-големи щети от ГЕРБ за 12 год. А участвах в протестите срещу Бойко.

20

нагли и безочливи !

преди 2 години

Колкото и да се напъват форумните драскачи на мазната фуражка и харварските джендърчета, за всички е пределно ясно , че при Борисов живота беше подреден , цените нормални, а хората редовно си получаваха заплатите. В момента какъвто е президента , такива са и хрантутниците му от правителството начело с П`рост-о Киро и милиционера с 12-те ке`нефа.

19

Мда

преди 2 години

Много редове бла-бла и дрън-дрън за некадърните неспособници воглаве с Просто киро.Колко ви платиха за този покъртителен доклад, уважаеми?

18

Анонимен

преди 2 години

Дори ГЕРБ не искат да управляват в тая обстановка в момента на инфлация, войни и т.н. Тея жалки актьори не уцелиха момент да управляват и в момента държавата върви само на заеми. След година вече няма да може да взимат повече и сами ще си отидат и после ще търсите Боко да ги плаща.

17

ПРОСТ-о Киро

преди 2 години

Киро ни показа нагледно, какво е корупция и дебелоочие на най-високо политическо ниво, както и тотално незачитане на Конституцията на РБ, напук на решението на Конституционния съд който окончателно се произнесе по казуса !!! ПИТАНЕ: ----------->>> 9 МИЛИАРДА похарчени само за Декември 2021г.!!!!!............ КЪДЕ СА ПАРИТЕ?????

16

Анонимен

преди 2 години

ОСТАВКА!

15

Анонимен

преди 2 години

Днес са взели нов заем от половин млрд лв!

14

bbb

преди 2 години

Нека журналистите да запитат Петков и Василев защо се теглят толкова много заеми, но да изискат конкретни отговори с цифри и данни, а не да получат витиевати отговори!

13

ясновидец

преди 2 години

ПРАВИТЛСТВОТО КЕ ПАДНЕ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА.

12

Анонимен

преди 2 години

100 дни управление - 100% инфлация. ОСТАВКА, бееее!