42

Трак

преди 2 години

В METRO целогодишно се продава агнешко (прясно-охладено) на 25 лв/кг. Не знам кви са тези цени от 19-21 лв . Даже сега ще го вдигнат над 25 лв . Аз лично отивам до Родопите и купувам живо тегло за 8 лв от човек . Така реално ми излиза около 14 лв прясно агнешко месо . Повече от 14 лв не давам

41

въпрос

преди 2 години

Как 1 кг.за 49 лв. козунак в сладкарницата на Линда не е спекула, а килограм агнешко за 30лв. е спекула? Сигурно от този козунак Линда излиз гола!

40

Анонимен

преди 2 години

Това е либерален капитализъм господа. Нямате право да пипате цените, те са такива каквито потребителя е готов (или изнуден) да плаща... Пазара сам ще се регулира - до тогава много от вас ще дадат фира, ама в бъдеще пазара ще е балансиран... Е това е като при комунизма - все в бъдеще...

39

Плюете соца...но

преди 2 години

тогава България изхранваше близо 9 милиона. Днес сме с 30% по-малко...мизерията е нашир и надлъж.

38

Анонимен

преди 2 години

Защо да е спекула? Пазарни взаимоотношения. Нали уж ЕК това исщаше за газта и затова цената и се удесетори? ПП. Или ПАК обърнахме палачинката като ЕК и сега вървим към колективизация в брюкселския колхоз?

37

.

преди 2 години

Също така на кого тази година ще се падне кучето?? Всяка година има по няколко късметлии :D

36

Хоясан

преди 2 години

До АнонименИ аз правя така, когато са хубави цените се купува и се държи на камИк.

35

Маракуйов

преди 2 години

Руските тpoловe тактично мълчат и само цъкат минуси. Братушките ядят какалашката край Киев, а скоро и в други градове. Дерзайте друзя, могучая армея победить рано или поздно.

34

Хоясан

преди 2 години

Моля ви се... никой не купува на деня, щом статията е 1 месец предварително, значи българинът всичко е уредил вече - къде живо, къде кълка, къде половин... Има начин да се бори човек със спекулативните цени - предварително и във фризера... кво като ще седи месец, 2, че и повече... после нали се пече една вечер и си става месото на конци и вкусно.. който иска мускулни съкращения на живо да си купува на цената и т'ва. Аман от... аман...

33

Селянин

преди 2 години

Язе си ядем прасишко

32

Анонимен

преди 2 години

Запасете се от сега. Аз съм напълнил фризера за 30 години наппред. Ако ще и 100лв килото да стане, все ми е тая.

31

Маракуйов

преди 2 години

Другаре, кога тавариш Путин ше ни освободи, да имаме народни цени пак? Дали ше го доживеем или да се надяваме за правнуците си?

30

@@@

преди 2 години

До журналистите, при капитализъм и свободен пазар няма спекула и закон срещу нея, има срещу картели и монополи , но това е друга работа...Би следвало невидимата ръка на пазара да оправи цените, лошото е че доста се напечатаха кинти , пък агнета не могат да се печатат, та оттам иде и цената де.

29

Отегчен

преди 2 години

Каква драма, каква трагедия. Ей ви е Румъния, Турция, Сърбия или Македония. Правите партия с приятели и съседи, един бус товарите с 10-на агнета и ще ви излезе по 15 ... 16 лева след пътните разходи. И сирене, и кашкавал, и зеленчуци така си купуваме от години.

28

Анонимен

преди 2 години

Ако сме умни и единни,ще бойкотираме всяка спекула и няма да им пълним гушите на алчните спекуланти.Това се отнася за всички стоки,които ни пробутват на нереални цени.

27

Анонимен

преди 2 години

Депутатските заплати са спекула. Сами си ги определят, ние им ги плащаме.

26

До Татул

преди 2 години

А гладния защо е гладен, дали защото не го мързи?

25

Програмист

преди 2 години

До Татул : Аз не ям агнешко. Гладния да вземе да се пообразова малко.

24

Анонимен

преди 2 години

Дреме ми колко лв.ще го направят.Ще си го купя евентуално като му свалят цената.Ако не искат да го изхвърлят.

23

Татул

преди 2 години

До програмист: Сития на гладния не вярва.