73

Ггф

преди 2 години

Абе разбрахме вече, че образован е само АйТи специалиста. Кво съм срещал такива, все са били едно такива шлифовани полу-вегани с нула обща култура които кесенето пред нета е направило надути меркантилни всезнайковци. Като клонирани са!!! Господ да ни пази от АйТи!!!

72

До 86

преди 2 години

За ЕС трябва виза, за Турция не. До ЕС няма полети, до Турция има. Тове е причината.

71

Анонимен

преди 2 години

Заблудени овчици, които мислят, че на Запад е цветя и рози. Ако я няма държавата Русия, Западът ще ви конфискува всички пари и имоти бе, не виждате ли, че вече не се спазват никакви принципи! Забраняват ви в магазина, че имало ковид, забраняват ви в чужбина, блокират ви сметките, защото протестирате срещу Трюдо... Единствената надежда е многополюсен свят, в който има конкуренция. Свят, доминиран единствено от психично болни евреи, е безмислен.

70

Сина

преди 2 години

Сащ дърпат конците на простоватичките управленци на Европа. Смешници са макрон, оня рошавия, немеца, поляка и българина де. Ще им го набиват с 200

69

Сина

преди 2 години

До кога БГ медиите ще ни зомбитата с анти руски статии. Като сменим лагера друга песен ще пеете, скоро!

68

Анонимен

преди 2 години

Що не бягат към Брюксел, Берлин? Да не би да усещат ЕС като фашисти?

67

11

преди 2 години

Четох до дойче с Кисело Зеле. Само глупости.

66

Анонимен

преди 2 години

Вчера гледах бой за олио във Франция санкциите не бяха ли за Русия ? Само, че либералите и джендърите от Брюксел така и не разбраха, че тези санкции не работят и се връщат като бумеранг с по голяма сила. Основния виновник за всички беди на Европа сащ е в сянка и дърпа конците на глупаците управляващи Европа.

65

Анонимен

преди 2 години

бягат само плъхове, за млади и талантливи в русия сега ще има много ама много работа и простор за самореализация в нови интересни условия, Те за бялата гвардия в емиграция сигурно не са чували, какво ще ги очаква, горкичките, навсякъде ще пострадат

64

Анонимен

преди 2 години

До Ха Ха ха - верно бе! Трите милиона украинци вече са поискали убежище в русия, а западната пропаганда тръби друго! И в българия няма нито един украинец!

63

Анонимен

преди 2 години

Вече к'воли няма да напишат шойгу бил с инфаркт пък той направи заседание сутринта . Напишете как се предададе цяла рота украински войници поне сто човека ама и видеото пуснете

62

Анонимен

преди 2 години

В населеното място Николаевка край Киев руските войски превзеха защитен подземен команден пункт на въоръжените сили на Украйна. 61 украински военнослужещи от командния пункт се предадоха, повече от половината от тях са висши офицери от въоръжените сили на Украйна.

61

Анонимен

преди 2 години

Направили са го навреме, скоро джуджето ще затвори границите.

60

Сабри

преди 2 години

Приемам украинки за работа в Родопите осигурявам подслон и храна.

59

Бай Х

преди 2 години

И там либерализма, глобализацията и ЛГБТ са пуснали корен. Така, че нормално е да има някакъв малък процент инакомислещи.

58

Селяви

преди 2 години

Не е лъжа че в Турция има млади украинки на заработка които разбира се говорят руски.

57

Не е баш тъй, щото тези, които заминават за комшийска Турция, след кратък престой, заминават да живетя в Западна Европа безпроблемно, искайки пълитикъл ъсайлъм, но нашата народна журналистика требе да се разрови малко повече. Никой не иска да остане в Русия, защото всеки момент на НАТО може да му писне и да ги зашамароса и най-вероятно остъкли завинаги.

56

Масовка

преди 2 години

Тези "млади и високообразовани" са като нашите "умно-красиви". Да хващат терминала и да заминават да мият чиниите на господарите си в кравария.

55

Ха Ха ха

преди 2 години

Младите руснаци бягали в Турция то бива лъжи ама чак пък толкоз. То в Турция е пълно с руски туристи защото комшиите си знаят интереса не са като нашите продажни власти. Но западните медии ке ги представят за избягали :). Нещо не се връзва с логиката че всички бягали на запад ха ха ха.

54

Ужас

преди 2 години

Горките няма да ядат вече *** на макдон.и да пият отрови те на кока кола....