130

И този

преди 2 години

Българинът Александър Николов мирен протестиращ разстрелян в Одеса на 2 май 2014;

129

Няма да забравим

преди 2 години

Българинът инж. Иван Милев жив изгорен в Одеса на 2 май 2014 деец на българската общност

128

Цветът

преди 2 години

на украинската държава са наркоман, двама боксьори, приличащи на кроманьонци и говорещи нечленоразделно, няколко олигарси евреи и един олигарх, който беше назначен от американското посолство за президент по време на кървавия преврат през 2014г. Потърсете в интернет медийните им изяви и ще се обедите че техният сумарен интелект е като на интелекта на едно овчарско куче. Срам за тази неосъществена държава.

127

Анонимен

преди 2 години

Ако Израел помогне на Украйна както едно време украинците са помогнали на евреите значи трябва д събере украинците на едно място и да ги разтреля.Затова са били шокирани в Израел и са го отдали на грешка в превода.Българи също са убивани в Украйна .Да им върнем ли жеста?

126

Анонимен

преди 2 години

Днес, 24.03.2022 в четвъртък, от 18.30ч. от площад Независимост в София ще тръгне шествие в подкрепа на Украйна. Такова ще има във всички големи градове на Европа, за отбелязване на един месец от вероломното нападение на Украйна от Русия. Българи, нека не се държим като *** от някаква изостанала ***, а да покажем, че сме горди европейци!

125

Митрофан Путински

преди 2 години

А,бе, къде е "Орск" ?! Питам прости, не че.....

124

Анонимен

преди 2 години

На тоя дилъра му е много добър!

123

Анонимен

преди 2 години

Всяка сутрин разгромява Красная, пленява цели руски полкове, блокира настъпления... Всеки следобед, плийз хелп!

122

офффффтопик

преди 2 години

само, че който следи украинсйите и руските канали в Телеграм, разбра че фосфорните боеприпаси няколко дни ги използваха точно украинските сили. Не смея да кажа редовната армия, защото тези боеприпаси са забранени, по-скоро нацбатальоните

121

О С К А Р

преди 2 години

За най големия! Ти ги съсипа матрьошките!А при нас - калинки малинкиСлава на Украйна ! Слава !

120

Ехехехеее

преди 2 години

Нека да ги поразвлече и поразсмее. Нали е Комик.

119

ха ха

преди 2 години

А къде е Шойгу Сигурно се е скрил и сам се радва на успехите си

118

Анонимен

преди 2 години

ХАХАХАХАХ, абе наистина ли няма с какво друго да си запълвате новините, ами всеки ден по по 20 пъти предавате някакви приказки на един клоун?!? Ще го кажа така - каквото става се документира, не се преразказва. Украинците удариха десантен кораб край Бердянск-доказаха го с видео. Украинците били в контранастъпление край Киев-един клип или снимка няма=>пълна измислица. И с фосфора по същия начин, празни приказки без никакви доказателства, а това се вижда от десетки километри! Справка-Фалуджа!

117

До 145

преди 2 години

Ще довърши на дедо ти...

116

Българският

преди 2 години

народ както винаги разумен и справедлив е на страната на нашия братски, руски Освободител, създател и упорит поддръжник на нашата българска държавност. Поклон пред подвига и великодушието на руския народ. Да живее православието и човеколюбието. Вън от терористичната организация НАТу. Недостойни е братя да бъдем партньори на народи, които са колонизирали и избивали, поробвали и подли световни войни. Нашият Господ Бог няма да прости тази наша слабост. Замислете се. На кого служим и за какво...

115

ама

преди 2 години

как един комик разплака Кремъл

114

Роналд Рейгън

преди 2 години

Браво колега ! Ти ще довършиш СССР-то !

113

Анонимен

преди 2 години

Просяк

112

Анонимен

преди 2 години

Хайде стига сте му давали трибуна на този наркоман.По принцип съм рософоб/и американофоб/,и не подкрепям войната на рашките,но този взе много да дразни.Да си беше натискал парцалите,а не да дразниш баба меца като искаше в НАТО.

111

Анонимен

преди 2 години

За разлика от влeчугото в Кремъл... Зеленски е истински мъжкар и родолюбец...