26

отец Нафърфорий

преди 2 години

Няма да мине много време и кремълските тарикати сами ще си неутрализират ядерните бомби , ще отидат при чичо Сам и ще го молят за прошка . Чак тогава обикновенният руснак ще види бял ден .

25

Българин

преди 2 години

Българите трябва да помогнем на американците да демократизират Русия. Свобода на руския народ, не на фашистката диктатура на Путин.

24

Догодина ще каже

преди 2 години

че никой дори не си е и помислял някога, че специалната военна операция в Украйна ще отнеме само няколко месеца.

23

Lisa Peskova

преди 2 години

Нет войне, папа *** нахой.

22

Анонимен

преди 2 години

Ми пуснете една над бункера в Кремъл. Ония вътре заплашва съществуването на държавата ви. Той от ботоксови процедури и забравил къде се намира и съвсем е припляскал.

21

пфффф

преди 2 години

На тоя само като му видиш мазната нахилена физиономия и ти става ясно колко стотици милиони долара е откраднал от руския народ и ги е скатал в швейцарските банки.

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 26 "Абе що си мисля че руснаците трябва да ударят Лондон.Ей така за майтапа.Ще им помогне ли някой?" На русофилчетата живота име е един голям майтап, затпва ръсят проссстотии на кило.

19

ще се разберът

преди 2 години

Путин ще изпрати ракетата към Швейцария , Лавров към Ню Йорк където е дъщеря му, а Песков ще изпрати привет на щерка си в Париж . Там един нормален нема .

18

Анонимен

преди 2 години

Това означава най вероятно че ще използва ядрено оръжие, защото съществуването и е заплашено ! Философията на егоиста и лузъра : След мен потоп!

17

Анонимен

преди 2 години

До Ангел Мхм, затова ли Касапина в Кремъл прави чистки? :)))))) Чакаше "освободените", а то какво станА, "отвайте си вкъщи". Започнаха да отвличат кметове руските некадърници.

16

Анонимен

преди 2 години

Русия никой не я застрашава,ама кой знае какви мисли ще дойдат в главата на президента и.

15

Нане

преди 2 години

До улавият демократ... Те там е проблема, че твойте краварски господари ги е страх, че Русия, ще остане...))) копат от бес и място не могат си намерят...)))

14

Анонимен

преди 2 години

Тоя каза около 20ти ...русия няма да напада Украйна :))) той виж му физиономийката подъл лъжец дупедавв

13

Единственият кеф...

преди 2 години

от една ядрена световна война е когато разните господарчета-краварчета, рошави брекзитчета и нашенските козячета заквичат вкупом като ги почнат руските и китайските ракети!А на долните "ентусиасти" препоръчвам внимателно да изгледат, ако трябва и да повторят, АМЕРИКАНСКИЯТ филм THE DAY AFTER от 1983г!

12

Демократ

преди 2 години

До Нане. Ни русия. Ама като гледам това май те прави щастлив ли? А, креттен смотан?

11

Ангел

преди 2 години

Можеше да е няколко дена операцията в Украйна но това означава да избият всички!

10

Анонимен

преди 2 години

До Реалист Още не са стигнали до тази точка. :))) Впрочем, Песков, щерката обажда ли се от Париж? :))))))))

9

Мхмм

преди 2 години

Къде ще ги пуснат? Навсякъде по прогнилият запад са плъзнали децата и внуците им. Както и на Корнела сина. Пратила го в САЩ, а пази гърба на подивелия, монголски диктатор. Ами прати си синчето при него, бе другарко.

8

Нане

преди 2 години

Смея се на наще *** краварски, как съдят Руснаци на трибунал в хага... Те не осъзнават, че три пъти, ще изчезнат от лицето на земята...))) ни хага ще остане ни те...)))

7

?!?

преди 2 години

Главните действия не струват живата на националистическите елементи, а на гражданите. Това което се опитва Русия според тоя е пълен провал. Тъжно е за братският народ, той няма да ви прости о за вас кремави пълни кратуни е вече ясно.