163

ГЕРБ на кон

преди 2 години

ГЕРБ са само няколко хода пред мат. Останаха само с царица (бб), топ (иг), пешки и един кон (тд), на когото кон са заложени всички надежди - това е рецептата за провал.

162

Путин матира запада

преди 2 години

От всичките 'новини' едно става ясно - на запада нищо не му е ясно!

161

СПРИ! ПОЛИЦИЯ!

преди 2 години

СПРЕТЕ да ни питате дали еди какво си и дали еди онако си. Ние нищо не знаем. Влизаме тук, за да ни информирате, а не за да ви отговаряме на причудиците.

160

????

преди 2 години

До Сата НАТО- Напротив, точно либералното украинско правителство забрани на малцинствата си да говорят езиците си. Имам предвид руски, полски, унгарски дори и български. След като всички тези държави изказаха остро възмущението си, унгарското правителство отмени забраната за езиците от ЕС- и остана само за руския. Освен това провери при какви условия е създадена Украинската държава чрез Меморандума от Будапеща 1994г подписан от САЩ ВБ и Русия. И какво е написано в конституцията и при създаван

159

Тц тц тц

преди 2 години

Чета ви и ви се чудя.Азов провокираха Русия да нападне Украйна като са палили живи хора там,душили са бременни жени и деца са убивали.Вземете четете вместо да философствате.Ей от такива дървени философи ще изпукаме всички.На 24-ти Полша ще предлага миротворчески войски на НАТО да се пратят в Украйна,а Русия щяла в отговор да я бомбандира.Русия си каза от началото да не й се месят.От Полша са луди освен ако целта не е точно ядрена война.Имаме 2 дни живот.Може да не оцелеем,защото са близко.

158

Анонимен

преди 2 години

Ами толкова ти е акъла, и то промит!

157

Анонимен

преди 2 години

Ами толкова ти е акъла, и то промит!

156

Анонимен

преди 2 години

Не се е чуло,че е подведен,всички по партии го защитават,особено политическите анализатори в предавания специални с централни новини отразяващи събитията от специалната операция на място с репортажи по места къде са се настанили техни Z въоръжени сили наричащи ги донбаски по униформи и др. военни сили с уеднаквени униформи и снаряжение как въоръжение,също специални подразделения,но как набрани за участие в държавна войска не информират,че още да са го подвели,а за тях всички др. и нацита са ВСУ.

155

Анонимен

преди 2 години

Най-после стана ясно от къде дойде нацисткия знак Z в Руската армия.Най-бруталният картел в Мексико състоящ се предимно от военни носи знакът Z, и се казва Zetaz.Картелът в най - добрите си години са влизали 10 хил. Отличавали са се с брутални убийства. Точно като руската армия.

154

Анонимен

преди 2 години

Човек за да разбере Путин или Америка трябва да е живял в държава с площ поне 15 млн. кв. км. )) Не може да се дава анализ на човек, от държава с 111 хлд. кв км територия и с граждани които мечтаят да отворят барче или баничарница... мисленето е друго на онея.

153

Анонимен

преди 2 години

Най-губещ от ядрената заплаха на Путин е Китай.Тъкмо да капитализира 5 хиляди години развитие,и ето на! Малкия плъх ще провали световното им господство. Затова Дракона също е заинтересован час по-скоро всичко да се успокои, а това минава през укротяване или раздяла с дядо Кабай.След това е лесно,ще пожелае само Сибир :-))

152

Тея се смахнаха

преди 2 години

Страх ме е:(.Тези от Полша защо сега ще пращат натовски войски в Украйна?Давайте да се молим на Господ да се вразумят и утре да не осъмнем с атомна бомба,взривена близо до нас;(.Нещо са се смахнали всъвсем.Може коронавируса в главата да е ударил всички.

151

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 197 "Аз лично 60 години вече,мразя Империалистическска Америка! Ми това е положението!-:)))" Всички таксиджии сте така :)))

150

До 199

преди 2 години

Америка е една западаща империя! И те си го знаят това! Следващите са Китай! В най-скоро време китайския език ще стане официален! Русия отдавна вече не командва нищо!

149

Анонимен

преди 2 години

Мда! Сега ще излезят и такива версии,но пък така ще изкарат наивник "добрия" Путин. Няма място за такива "индулгенции"! От 20 г. Дребния хамстер управлява с желязна ръка Русия,кой е този юнак,дето го е заблуждавал??? Не се лъжете, няма никакви преврати и подвеждания! Всичко е в болната Му глава..

148

Анонимен

преди 2 години

Аз лично 60 години вече,мразя Империалистическска Америка! Ми това е положението!-:)))

147

...

преди 2 години

мдам една доста добра статия! За жалост това се получи поради грешки не само на русия! Важно е да се знае до къде можеш да стигнеш! Особено в политиката и с хората защото инак ...!!! Но сега наистина се създаде една нова империя Китай и неговите ресурси в русия! Това ще доведе до нов световен ред! В който Китай ще управлява! Както и да е дано европата да се вземе в ръце и да си създаде армия да си намери смелостта и да почне да гради и произвежда! Имаме и акъла и възможността за това!!!

146

Анонимен

преди 2 години

Путин дали знае, че е нацист?

145

Анонимен

преди 2 години

До 193 Не Путин е в бункера а Укрито еврейче!-:))))Зеленски

144

До дядо от село

преди 2 години

На Путин му харесвам само алинчето Кабаева.Която между другото е от волжките българи..