105

Анонимен

преди 2 години

Файнъл дестинейшън. Не можеш да избягаш от съдбата.

104

Анонимен

преди 2 години

Е, изляха огромни пари руснаците за пропаганда и какво? По-смислено щеше да е да си оправят армията, вместо да дават копейки на пъпчиви тийнове за копи-пейст.

103

Анонимен

преди 2 години

До ПичАз като русофоб ще ти отговоря, СССР изнесе цялата ВСВ, 80% от силите на Вермахта винаги са се сражавали с Раша :))Иначе съм съгласен, че нацистите беха сила, докато СССР им доставяше гориво, нали беха съюзници и си поделиха Полша :))

102

Анонимен

преди 2 години

Хитлер се върти в гроба ,че има по - голям Zлодей от него

101

Анонимен

преди 2 години

Наскоро гледах репортаж от "специална" (разбирай - връх та връх) ремонтна база на руския Северен флот. Един от струговете беше немски, замъкнат от Германия след войната. Още работеха на него по липса на достатъчно добър руски аналог.

100

Анонимен

преди 2 години

изводът е че путин е по - голям иизрод от хитлер!

99

Пич

преди 2 години

"Изобщо не са били мачкани немците след ВСВ, нещо повече". Хахахаха, паляячо, руснаците изнасят немските заводи след войната направо със сградите. Я прочети как е направен "Москвича" например. Я прочети как започва възхода на руското ракетостроене. Руският народ не може да направи сам дори един чайник, толкова са некадърни. Всичко им е крадено, дори и кражбите са им некадърни. Навлиаме активно е нова "Срудена война", ще се насладите на руските постижения в следващите десетилетия :))

98

Новината на деня

преди 2 години

Къв е тоя на снимката бе украйнският Хю Хефнър!На всеки пожелавам до толкова и така да живее и да не умре самотен а като "национален герой"!Аман от платена ***!

97

Анонимен

преди 2 години

Аз също съм против войната, ама урките гледат да изкарат руснаците по черни от дявола :)) Да благодарят, че рашките са пратили само 150к армия, а не 2 милиона главорези :)

96

Анонимен

преди 2 години

Денацификация по руски...

95

Анонимен

преди 2 години

Сигурно е ковид.

94

Веско

преди 2 години

До Анонимен 98 . . . Въобще не е проблема дали е истина или не. Проблема е защо от 2014 досега не ни информираха напоително за всеки убит в Донецк. Или там нямаше невинни жертви, деца и старци? Тази избирателност дразни мислещите хора.

93

Анонимен

преди 2 години

До ПичИзобщо не са били мачкани немците след ВСВ, нещо повече, почти всички крадци и убийци оцеляват,организират се, използвали са ги дори и срещу нашите държави, нацистките фирми са превилигировани и не ги докосват, не само,че не ги осъждат, въпреки,че нацистите са ограбвали и заводите,техниката и са я прехвърляли на немските фирми, а химическата промишленост , която е убивала хора,също не е пипната, те произвеждат и отровите хвърлени по-късно над Виетнам и т.н. и т.н.,нацизма не си е отивал

92

Пич

преди 2 години

"Под всяка новина трочетата пишат, че не е истина.". Парите, които се изляха за тролските фабрики и пропагандни сайтове и публикации в последните 10 години са огромни. Става въпрос за стотици милиони. Едни и същи пропагандни лъжи се изливат в Интернет, нормално е московската дезинформация да покълне в умовете на по-глуупавите ни сънародници. От другата страна просто си седяха и дремаха. Е, резултатите вече са налице. ако стане подобен конфликт в България, много българи просто ще се предадат.

91

Анонимен

преди 2 години

Тез не спряха да изкарват руснаците изверги, дори като русофоб осъзнавам пропагандата срещу тех :))

90

Анонимен

преди 2 години

Какви американци сънувате,че ще ви нападат?Хората си живеят живота и си правят кефа.От утре гледаме турнира в Маями.А диваците избиват собствения си народ.

89

Анонимен

преди 2 години

Вече проститyцията е по-доблестна професия от журналистиката.

88

Анонимен

преди 2 години

Това което Хитлер не е успял, Пytlер го надмина

87

Анонимен

преди 2 години

Под всяка новина трочетата пишат, че не е истина. Значи аз на кого на вярвам, на някакви анонимки. Да ви платим екскурзия до Украйна , че да ни кажете война има ли, загинали или? Смешници!

86

Анонимен

преди 2 години

Айдееее, започнаха с номерата си и пропагандата, оххххх, просто ви повярвах, хахаха!Девет години убиваха хора укро-нацистите, а сега ми пуснали жалейка, то даже не се знае дали укро-нацистите не са го свитнали човека, вече не им вярвам! Все пак, бог да го прости човека!