44

Анонимен

преди 2 години

Запада е ,,.миролюбив',но иска мир като праща оръжие.Нова военна стратегия,противоречаща на всякаква логика.

43

Анонимен

преди 2 години

Комендантският час се въвежда заради диверсантите... Всичко живо се трепе, ако се движи по улиците в този времеви отрязък...

42

Анонимен

преди 2 години

Терористите са Зеленски,Атрстович и т.н.

41

Анонимен

преди 2 години

Журналиста Димитрий Гордон призовава в ефир да пращат ядрени ракети по Русия.И тоя е на дрогата на Зеленски.В Европа със сигурност ще има война.Нали България подкрепя за Украйна за ЕС пък от ЕС щели да защитят Украйна с програмата си "Стратегически компас".Дано не приемат Украйна в ЕС,защото ще мобилизират всички мъже в България и няма да ни се размине.Ние също сме в тази програма.Стягайте униформите.Няма да има значение кой е ходил в казарма и кой не.За 5 дни ще ви обучат.

40

Анонимен

преди 2 години

Путин ще бъде ликвидиран от самите руснаци.Само не се знае дали ще бъде обесен,разстрелян,удавен,разчекнат или набит на кол на Червеният площад.

39

ZZ Top

преди 2 години

Простотията на управниците ни няма граници,щели да глобяват шофьори,които са изрисували Z на колите си!Добре че не карам Опел....

38

Анонимен

преди 2 години

държавен тероризъм. същото това което сащ, англичаните правят от десетилетия?

37

Метеорит

преди 2 години

Кинжала ще се спрсви с 238 почти съм сигурен 238 за какво са им без това, ще ги върне 100 години назад но фашистите ше пострадат

36

Анонимен

преди 2 години

Разнообразете малко коментарите, малко повече въображение.

35

Анонимен

преди 2 години

Никой в България няма да се бие с Русия................освен Соломон Паси и Росен Плевнелиев.........двамата тъ.паци и слугите им!!!

34

Анонимен

преди 2 години

Поздрави от Черноморието. Тук вече е пълно с украински кифли, ходят нагримирани, нахранени и с огромно самочувствие. Който очакваше бедни и изстрадали девици, жестоко се е излъгал. Но, щом някои толкова се д* ъpвят да им се бутат пари - всеки с желанията си....

33

Анонимен

преди 2 години

Големи ревльовци излезнаха тези украинци. Или се бойте или сваляйте гащите, какво само мрънкате.

32

Анонимен

преди 2 години

Българските пенсионери ще издържат украинските мутро-фашисти.Като истински евроатлантици българските пенсионери трябва да се откажат от пенсиите и да умрат, за да има за украинците. Всеки пенсионер, който до месец е още жив, е предател на идеите на евроатлантизма и враг на цивилизационния ни избор.

31

Анонимен

преди 2 години

Азовци се преобличат като жени и бягат през хуманитарните коридори от Мариопул.

30

Анонимен

преди 2 години

Вчера руснаците превзеха летището на Мариупол и прословутия зловещ затвор на украинските фашисти - "Библиотеката". Там са намерени доказателства за такива зверства и изтезания, каквито и инквизицията не е прилагала. А някои от зверствалите фашисти са обградени и до дни ще ги избият. Останалите, които са избягали ще ги търсят и преследват навсякъде, както фашистките палачи след втората световна война.

29

Анонимен

преди 2 години

Украйна дори не е страна в този конфликт - тoва е една територия с промит мозък, контролирана от нео нацисти, всичко това - създадено с цел някой ден да бъде хвърлено под колелата на Русия, с надеждата да я спре. Тук става въпрос за едно голямо зло (САЩ) и едно малко зло (Русия) и как голямото зло иска да изяде малкото за да стане още по голямо. Защо ви е толкова сложно да разберете ситуацията. Загуба на русия ще е загуба за човечеството, без значение личните ви способности да осъзнаете този факт.

28

Кинжала

преди 2 години

Това се чудя защо путин говори за кинжала да не би да може да затапва куполите на централите посредством удари с кинжал

27

Анонимен

преди 2 години

Резников не даде доказателства в подкрепа на твърдението си. /////Снимките и видеата от разрушенията в Украина са достатъчни доказателства за нормалните хора ,но не и за русоробите от Днес .бг!

26

Анонимен

преди 2 години

Някой виждал ли е картината на Иля Репин "Запорожки казаци пишат писмо на арменския поп"?. Истински шедьовър,препоръчвам я на всички любители на живописта!

25

Анонимен

преди 2 години

Българското общество е в тотално незнание по процесите в Украйна последните 15-20г. Елита е военизирано нацизиран. Ако за нас ДС все още е фактор на задкулисие, то в Украйна достъпа до управленски позиции и кариера минава през участие в АТО и последващо обучение в школа на ВСУ. Реално политическа система с избори и др. минава през предварително проверени или приели ситуацията. Всичко инакомислещо бе заплашвано, малтретиран, избито или изгонено.Суверенна Украйна не съществува.