231

Аз

преди 2 години

Дайте му бело

230

D

преди 2 години

Голям манипулатор ми се струва Зеленски. Против войната съм, но и той насажда интриги.

229

ха-ха-ха

преди 2 години

До ЛюбопитенКато не е нацист защо тогава позволява съществуването на Азов, Айдар и Десен сектор - крайни националисти и поклонници на Бандера? Ако не знаеш - ще ти кажа: Защото е страхлива мишка, Прибра ги в Националната гвардия и им позволи извращенията срещу руско говорящето население, за да го "пазят". И не се отнася само до руснаците, но и до унгарци и други, които според тези нацисти не са от "чистата арийска раса украинци". Стана ли ти ясно?

228

Анонимен

преди 2 години

Той е "зависим", американците го използват...

227

мечтател

преди 2 години

До Руснак " вече в Русия нямаме къде и "========ХАХАХАХАХАХАХААААААААА.......

226

Ес

преди 2 години

на Комедианта да му сменят му сценария

225

Оффф

преди 2 години

В "Ню Йорк Таймс" пише, че Зеленски е бил освиркан от депутатите на Кнесета в Израел. Има го онлайн, който иска да чете. Тук няма да го прочетем.

224

Анонимен

преди 2 години

Честно казано , започвам да го разбирам Путин ... От тоя укри-клоун ми писна ! Руснаците да ги смачкат набързо и да се приключва !

223

Анонимен

преди 2 години

И какво искате от наркоман?

222

Руснак

преди 2 години

Пожелавам всички Путисти да вкусят от войната, да им разпилеят семействата по света,да им изгори всичко събирано с години. Да разтрелят близките им приятели пред очите и всички мъки на света да се стоварят върху тъпите им русоробски тикви некадърни. Какво правите тук в цивилизацията?Вървете при вашия ***, вече в Русия нямаме къде и хляб да си купим, тоя ни върна в 70 те. Ще се сетите за тези мои думи и проклети бъдете фашисти Z скапани. Тази Царска Русия,която ви освободи я затриха тези букл.

221

Анонимен

преди 2 години

Абе кой заради теб ще спретне трета световна, побъркан тип.

220

Анонимен

преди 2 години

Бегай бе щмрък, побърка света с ревовете си.

219

Любопитен

преди 2 години

До: номер 292 Ти от колко време живееш в Мариупол, ако не е тайна? А на коя улица? Адреса си кажи моля? И от рускоговорящите ли си, или от украински говорящите?И като е евреин кой тогава е нациста? И не, той не е направил никого герой. Ющенко беше този, който направи Степан Бандера национален герой (макар дори да не е бил роден в Украйна). Но после му отмениха тази титла. Ако слушаш само какво ти говори чичко Путин в голям качамак ще се забъркаш!

218

анализатор

преди 2 години

До: номер 287 Ами ти под "компромиси" разбираш Зеленски да събуе ританките и да се наведе пред руските нацисти в поза партер, там е проблемът!

217

Хайде, хайде

преди 2 години

Айде стига. Вряска достатъчно тоя. Света му бил длъжен. Израел му бил длъжен. Само дето нашите медии не излъчват реакцията на Кнесет-та след видеовръзка със Зеленски. Като разбуден кошер са от възмущение поради арогантните искания на Зеленски към Израел.

216

Кифладжията

преди 2 години

Ало, Карлуково ли е? Прибирайте си разпищолените пациенти, моля.

215

:)

преди 2 години

Явно не му доставят качествена стока и съвсем се е смахнал горкия.

214

Анонимен

преди 2 години

Ахам, тоест не е склонен на никакви компромиси дори и с риск от 3 световна война? Супер яко, голям обединител! Не разбирам защо от самото начало не се съгласиха на някакви остъпки, за да не нападнат изобщо и да спаси населението си. Какво геройско има в това да имаш възможност да спреш войната, но да си супер инат и да предпочиташ да си жертваш държавата и населението, за да можеш да се биеш в гърдите после как си спечелил и избил руските войници и т.н. Целта на всеки трябва да е мир!

213

Русе

преди 2 години

Тоз не спря да иска воина

212

Анонимен

преди 2 години

Крие се като плъх и само намеква ... ( според заглавието) .