60

Анонимен

преди 2 години

ПАК НЕ ЗНАЕТЕ ИСТОРИЯТА ЗА ВИДЕНОВ,ЛИЧИ СИ ЧЕ И ТОГАВА НЕ СТЕ ЗНАЕЛИ КАКВО СЕ СЛУЧВА- ЖИВЯХМЕ ТАКА ДА ,НО НЕ ЗАРАДИ ВИДЕНОВ,КОГОТО ВСИЧКИ НАПАДНАХА ТОГАВА,КОГАТО ПОЕМА ПОСТА ДЪРЖАВАТА ВЕЧЕ БЕШЕ РАЗПРОДАДЕНА ,А ГОДИНИ ПО КЪСНО СЕ ОКАЗА,ЧЕ ТОЙ Е ЕДИН ИЗЛЪГАН ОТ ТОГАВАШНАТА ГИЛДИЯ ЧОВЕК НА КОЙТО СА ГОТВЕЛИ ТАЗИ ОТГОВОРНОСТ ,ТОЙ ДОКАЗА ЧЕ НЯМА И ЕДИН ЛЕВ В ЧУЖБИНА ЖИВЕЕ СКРОМНО КАТО ПРЕПОДАВА ЛЕКЦИИ,БИВШИТЕ ОТ ДС СВЪРШИХА ЦЯЛАТА РАЗПРОДАЖБА НА БАНИЦАТА

59

Дидо

преди 2 години

От тоя умна приказка до сега не съм чувал. Бай Георги хоремакчията от наше село разбира повече от политика от тая детска градина.

58

Анонимен

преди 2 години

Аз си мислех, че държавата ще се оправи когато хората спрат да търкат билетчета, а то какво стана - дълбоката държава която се беше впила като *** тогава сега вече управлява и говори чрез гласа на подсъдимият Божков.

57

Анонимен

преди 2 години

Гешев нищо не може да направи на прокурор, който жела да впише името си в знаково дело и през това са гони кариерен ръст. Може да попречи на бързия му ръст, но не може да го уволни, нито да скрие дело и пр.Тази мантра за всеможещия главен прокурор е дъвка за непознаващи системата. А ако с делото се запознае съдия и има санкции от съдебна институция, още по малко. Прави впечатление, че по медии ПП изнасят не истини по отношение дела, проверими по номер и с реален статус.

56

Анонимен

преди 2 години

При Жан Виденов умирахме буквално от глад! Заплата 4 долара месечно.И никой нишо не каза.Така наречената "прокуратура" беше със широко затворени очи!Ама той не е пипал бизнеса на оня с билетчетата на късмета нали?Пенсионерите търкаха билетчета на "късмета" и оставаха без пари! Познавам пенсионерка която е купила такива за около 10 000 лева! Държавата пълнеше каца без дъно.Бойко Борисов сложи край на този грабеж и затова го съдят,Жан Виденов не посмя и никой не го закачаше!

55

Анонимен

преди 2 години

Борбата с мафията ще е дълга,трудна,продължителна и недай си Боже кървава.Спомнете си колко жертви бяха дадени в Италия,за отвоюване държавата от Мафията! Сега гледам Веждито по телевизията ми обяснява,кой,какъв бил?! Абе Вежди,я обясни,как си получи парите от КТБ ? Защо по втория начинбе,господин 4морален съдник"?

54

Анонимен

преди 2 години

Защо Гешев ви е виновен?- че бяха задържани престъпни фамилии които обещаха вендета,точно като Божков. Гешев излезе и каза какво готвят на държавата престъпници които ни съдят в чужбина!!! Защо продължавате да нападате Гешев,много съмнително започва да става ганстерската война срещу него и прокуратурата - вече не вярвам на подобни изказвания скалъпени от престъпници.Повече от явно става ,че доста хора имат изгода да навредят на прокуратурата

53

Анонимен

преди 2 години

Господин Тошко Африкански наясно ли е, че вчера и онзи ден Рашков и Киро заявиха, че няма да уведомяват прокуратурата по случая защото работят с Европейската Прокуратура и действат със знанието на Кьовеши?Наясно ли е Тошко Хубавеца,че Киро и Дамаджаната употребиха Кьовеши, като я подмамиха на посещение в България, за да злоупотребят с името и? Наясно ли е Тошо, че Рашков показа 3 листа с ПРОЕКТИ ЗА АРЕСТ БЕЗ ВХОДЯЩИ НОМЕРА?? Какво искат от прокуратурата, след като са извършили арести БЕЗ ДОКАЗ.?

52

ъъъ

преди 2 години

Народе Народе щом ат този акъл чакаш можеш да си представиш че сме стигнали дъното

51

По

преди 2 години

Повечето, които пишете тук сте диви чалгари, е може и да има някой друг нормален.

50

въпрос

преди 2 години

Ако Бойко Борисов е виновен,Жан Виденов невинен ли е?Е,това беше най голямата гавра!Или по времето на Жан Виденов прокуратура не е имало?

49

Тоя па паляк

преди 2 години

Тоя градински гном със съмнителна лична хигиена да не се изказва по теми, от които нищо не разбира.

48

Край

преди 2 години

ООО Джингиби - ти жив ли си бе? Явяваш се на първо число само за заплатата нали.

47

Анонимен

преди 2 години

Народа трябва да научи този урок отново- когато държавата води война с мафията и престъпни кланове са задържани за пране на пари,укриване на данъци,рекет и др. И КОГАТО ПРОКУРАТУРАТА ИЗЛИЗА И ВИ КАЗВА В ОЧИТЕ ,ЧЕ ТОВА ЩЕ БЪДЕ ТЕЖКА БИТКА И ЧЕ СЕ ВОДИ ВОЙНА ЗА ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ - ВИЕ РЕШИХТЕ ТОЧНО ТОГАВА ДА ПРАВИТЕ ПРОТЕСТИ И ДА СМЕНЯТЕ ВЛАСТТА,С КОЕТО БЯХТЕ ВЪВЛЕЧЕНИ В ДНЕШНАТА СИТУАЦИЯ! ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ ВОЖДОВЕ СЕ ПОЯВИХА ДА НИ ПРАВЯТ НА МАЙМУНИ

46

анонимен

преди 2 години

От чалгар мъдрости не очаквам и не искам.

45

Анонимен

преди 2 години

Тошко е развълнуван

44

you

преди 2 години

Що не се върнеш в кулоарите на 7/8 и да не се показваш пред хората.

43

А

преди 2 години

Този *** кой му каза че става за нещо. Аааа Слави. Е то и той за нищо не става. Чалгар смоган

42

F

преди 2 години

Когато почнат някакви сценарист чета да се изказват по правни теми значи е време да закриваме всички юридически специалности по университетите. Като сте некомпетентни бре сценаристче нисичко защо се сещате да сте на върха. Стой си в кабеларката' прави си *** скечове и ни остави на мира. Едно е да викаш дръжте крадеца друго е да намериш доказателства за това и да го осъдиш

41

анонимен

преди 2 години

По думите на Йорданов обществото няма доверие в институцията. Обществото отдавна няма доверие и на Славчо и лакеите му, а ти се намърда - също по съмнителен начин, акъл от парламента да раздаваш.