108

Анонимен

преди 2 години

Ако има здрав разум, войната в Украйна трябва да се спре. Зареждането на Украйна с оръжия и с неонацисти не вещае край на войната, а предопределя разрастването й в световна война, която ще се води в Европа. Въпросът кой печели, е риторичен.САЩ, САЩ, търговците на оръжие, банкерите и корпорациите. Новият световен ред ще владее пустош. Властват луди хора, които вече са убедени, че ядрените бомби не са опасни чак толкова...Трябва да спрем войната.

107

Спррете нацизма!

преди 2 години

Украйна се превърна в сборище на откачени нацисти от цяла Европа, които отиват в украйна да убиват славяни, просто потресаващо зверско, това нацистко сборище, трябва да се разпръсне и смачка, самите европейци, веднага удавят нацизма в своите държави, още в зародиш и нацизма е забранен и е подсъдимо да се използват нацистки знаци,а защо го допуснаха в Украйна. И Англия и други държави, си пълнят джоба, пращайки оръжие, докато хората в Украйна умират,гладуват и биват убивани с това оръжие

106

АлексСпб

преди 2 години

До Анонимен 94"Няма украинец, който да не знае руски език, но не познавам вече украинец, който иска да го говори"Виж сайта на Министерството на образование на Молдова mec...gov...md - новина от 15 март (на молдавски е - ама лесно се превежда). От 631 деца, които временно ще се обучават в Молдова, 37 избират румънски, 40 украински, 534 руски като език за обучение.

105

Анонимен

преди 2 години

До последно ще се излъчват новини за героичната арийска армия която ще марширува на червения площад. После бункер с два овъглени трупа. И разпознаване по зъбния статус.

104

Анонимен

преди 2 години

Какво направихте с тази насаждана омраза и русофобия,какво? Само зло, убийства,дразги, настройвате европейци срещу европейци и славяни срещу славяни в братоубийствена война, отделно и икономиката на Европа съсипвате и енегетиката също! Украйна да мине към Русия, откъдето беше откъсната преди години, а след като се успокоят нещата и блокирате русофобията, Русия да започне отново да се интегрира в структурите на НАТО и ЕС, както правеше преди време! По-добро решение от това няма!

103

Анонимен

преди 2 години

Slava na Zelenski

102

Анонимен

преди 2 години

Зеленски бил русофоб! Абе, ти добре ли си? Зеленски е РУСОФИЛ!

101

Анонимен

преди 2 години

трябва да си вървиш,а омразата и русофобията да спре,а Русия отново да започне да се интегрира към НАТО,ЕС и европейските институции,за да има мир,те се интегрираха,но с тази насаждана омраза,русофобия само блокирахте интеграцията на Русия към Европа!И това не е в полза на Европа,защото Русия е част от Европа и мястото им е там,а не в Азия и да слагате разделителна линия,като англичните натиснаха украинци и поляци да сключат договор и разделят Европа,слагайки бариера и съсипват икономиката на ЕС

100

Анонимен

преди 2 години

Ти си компрометиран, хората казаха, че през твоето управление е имало много повече убити, отколкото през управлението на Порошенко, трябва да си вървиш, а омразата и русофобията да спре, а Русия отново да започне да се интегрира към НАО,ЕС и европейските институции, за да има мир, те се интегрираха , но с тази насаждана омраза, русофобия само блокирахте интеграцията на Русия към Европа! И това не е в полза на Европа, защото Русия е част от Европа и мястото им е там,а не в Азия и да слагате разд

99

Анонимен

преди 2 години

Някво отчаяно русофилче ми е блокирало другото устройство, въпреки че коментарите ми са на място!

98

FJJJ

преди 2 години

***, който си съсипа държавата!

97

Анонимен

преди 2 години

Заедно с украинците победата над магучая ще празнуват и руснаците! Дано само дребния накрая да не изпадне в бяс!

96

Анонимен

преди 2 години

Това население като го приберат по европата как мисли да го събира после обратно?! Немците ще им дадат по 1000 евро ей така за сините им очи... В тая разруха кой ще се върне! Даже и у нас остават! По- добре да сключва бърз мир и да взима европарите и да го зачука така на руснаците като им дръпне той населението, а сега става по- зле.

95

Добре де

преди 2 години

Как руснаците още бомбардират градове, пък Зеленски твърди, че почти са ги победили? Мирът е приоритет пред защита чрез военни действия. Хората умират. Зеленски трябва да дойде на себе си.

94

Анонимен

преди 2 години

До гостенките дето пишат кой е злобен мисля че ние ги приехме и трябва да внимават най малкото. Относно комунизма той си прилича с Фашизма но и нас няма фашизъм. Дори правителството ни е доста щедро. Трябва малко да погледнете в себе си дали нямате вина за ставащото.

93

Анонимен

преди 2 години

105--сега е надрусан,след това ще друса на Путин тамбаретата със чаталче.

92

Анонимен

преди 2 години

Начина на мислене на двете воюващи страни е от времето на втората световна война. Всъщност техните сметки не са уредени именно от тогава. Това е послепис на втората световна война когато Хитлер е бил пуснат безпрепятствено към Русия и е спрян при курската дъга. Сталин е грузинец и това е другата неуредена сметка. Останалите страни от бившия съветски съюз нямат проблеми с Русия.

91

некъфф

преди 2 години

Тоя да вземе да смени дрогата

90

Анонимен

преди 2 години

ТОЯ НА ФОТОТО УМРЯЛ ДА Е ЩЕ ИЗГЛЕЖДА ПО ДОБРЕ.А ПЪК МОЖЕ И ДА Е ПУКНАЛ ВЕЧЕ.

89

Анонимен

преди 2 години

За тоз има 3 варианта .1 руски затвор.2 Американците да си го очистят.3 президент в изгнание в някоя европейска държава.