32

Тошо

преди 2 години

Нямало да сработи казваш, .....да но един разумен човек би следвало да се досети, че щом друг му каже че е в грешна посока, значи може и да е така!А то само един не му казва ти, целият останал свят му го казва и показва и пак да не го разбираш, е това е нещо друго ...като космоса. Той и глупостта са ....безкрайни !

31

Анонимен

преди 2 години

И за какво му беше на Путин да поробва украинския народ? Дали подобри живота на 140 милиона руснаци като пуска бомби срещу Мариупол?

30

Анонимен

преди 2 години

Санкциите не са срещу Русия, а за да сринат ЕС. Щото нещо взехме много да конкурирам ФАЩ и требе да ни попляскат малко.

29

Чокумба

преди 2 години

Няма да го спрът но няма и да го освежат.

28

Проекта руски олигар

преди 2 години

С други думи - Проекта "руски олигарси" е фейл, нещо като "залива на пра сетата". А от САЩ толкова му се надаха!

27

Анонимен

преди 2 години

И така стават проблемите. И така една нация се затваря като Северна Кореа. Да, в голяма беда сме.

26

Анонимен

преди 2 години

Абе санкциите са за нас в Европа май. Духаме супата отвсякъде.

25

Прогнила цивилизация

преди 2 години

Прогнил Запад. Народ марионетка. Унищожена ценностна система. Срам ме е че живея в България, която драпа да е част от тоя Запад. Уви, никога няма да е. Някои тук сте си повярвали, че България е част от съюзи и прочие. Никой на Запад не ни знае нито му дреме за нас. В Америка още повече

24

анализатор

преди 2 години

Оооо, те вече я спират, и ние го виждаме! Путин изобщо не е наясно как работи Западът! А щом срещу Хитлер са правени многобройни опити за атентат, не се съмнявам че и срещу Путин има такива.Желая им успех!

23

А

преди 2 години

Този олигарх сеща ли ,че санкциите са за това самите рус аци да спрат Путин?

22

Анонимен

преди 2 години

Ако не беше наследил ядрените оръжия, Путин щеше да бъде едно нищо. Видя се че малка Украйна може да му се опре, та какво остава за НАТО? Ще го свалят собствените му хора, ако не се страхуваха от ядреното оръжие. Затова ядрени оръжие не трябва да *** никъде по света, че гледайте сега как едно лудо джудже държи целия свят в шах.

21

Императора Джо

преди 2 години

Дедо Джо ли ви е кумира? Може би наркомана комедиант Зеленски? Или леля Урсула? Кажете бре ***? Киро *** ли ви е идеала, или Асенчо? На никой не му пука за жалкия ви живот, нито за живота на роднините ви. Вие сте модерните роби на 21 век - Евроатлантици, европейци и натовци! Никой няма да си мръдне пръста за вас и за тоя лоясали и затъпял бг народ! Стадо овце това сте!

20

Путлер

преди 2 години

Гледам руска телевизия и страшно зло беят псевдо журнал ята там. Губят войната,въпреки пропагандата която водят.

19

Анонимен

преди 2 години

като санкциите сринат рушия до седмица-две и народа почне да дивее от глад и сащ нахлуят в москва да търсят жужето жив или мъртъв къде ли ще се скриете?

18

Off

преди 2 години

Никой и не иска да говорите с него. Знаете какво да направите.

17

Нов световен ред

преди 2 години

Вас няма да ви има до месец. Тези които оцелеят ще крещят : Обичам Путин! - съвет, научете малко руски.

16

Третия закон

преди 2 години

на Нютон е неотменим.Всички санкции срещу Русия имат равно по сила и обратно по знак действие срещу налагащите ги...

15

Анонимен

преди 2 години

Ама то Вовата точно за това ги посреща на 10метровата маса.Ако никой му се опъне повече не го виждат между живите.Демек Вовата се изживява нещо като император на целият свят.

14

Кинетична сила

преди 2 години

Трябва вечер като си лягате и почнете да пърдите, консервирайте пръдня в буркани - ето ви чиста и силна енергия. Ше ви е нужна за в бъдеще

13

Гост

преди 2 години

Красота. Държава 150 милиона и барабар с целия Свят са заложници на един ненормален човек и всичко това защото някога зелките в Русия са му поверили ядреното куфарче. Това е доказателство, че такава голяма държава като Русия не трябва да съществува или най-малкото не трябва да е толкова централизирана.