78

Анонимен

преди 2 години

До до 78Ама виски пиеш и съм сигурен, че и колата не тие руска. Като подкараш 50 годишна руска таратайка ела ми се обади :)

77

Анонимен

преди 2 години

Руснаците се усетиха навреме и разбраха, че западната система повече не работи. Много добре направиха че си върнаха Украйна, сега трябва да приключат със икономическата система и да минат на окономика от тип Китай и СССР.2, като си вземат поуки от грешките преди. Запада остава без ресурси, няма никакво бъдеще на запад.

76

Анонимен

преди 2 години

Пак лъжа, снимката е от етикета на фритюрната ТВЪРДА мазнина / цената е за килограм !!!!/ Олиото е 1,79 Евро,около 3,5 лв.

75

Анонимен

преди 2 години

Да оставим на страна идиотизма, но вече съм сигурен че това е организирано от някой който всява паника сред хората да се презапасяват заради някакъв измислен апокалипсис. А всъщност точно презапасяването е това което ще доведе до там. В случая добитъка сам се вкарва в кланицата.

74

Анонимен

преди 2 години

BMW и Volkswagen приостанавливают работу заводов по всей Европе из-за нехватки деталей, которые импортировались с Украины

73

до 78

преди 2 години

Я ми кажи коя западна кола е в движение след 50 години експлоатация. Аз нямам нищо против да карам "Нива". А руските филми са страхотни. Кока кола не пия. Дори не и знам вскуса. Нито пък се храня в Макдоналдс.

72

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - руснаците могат и руски коли да карат, могат и китайски, а ти ще ходиш пеша и зимата ще ти мръзне ***.

71

стоян

преди 2 години

Милиони българи се нуждаят от спешна хуманитарна помощ.При тези ниски доходи оцеляването е трудно.Време е за конфискация на сметки,чекмеджета и т.н.Хора като Боко Тиквата и свинята Пеевски-директно в затвора.

70

немец

преди 2 години

Живея в Германия от 24 години - факт е, че много от стоките са в абсолютна стойност по-евтини отколкото в родината.Олиото от рапица беше 89 Цента до преде няколко месеца, сега е 1,39 - 1.79 в зависимост от магазина.Слънчогледовото беше 99 Цента сега отива към 1,49-1,99Не е вярно че е "изчезнало" - това са временни флуктуации и се случват... В началото на короната "изчезна" тоалетната хартия, после имаше известно време ограничения / по пакет на човек... сега има да избършеш целият свят...

69

Анонимен

преди 2 години

Вече ще заменим "Г" с "Х", за се покажем солидарни с хохлите.

68

Анонимен

преди 2 години

Запада бил зле, а Русия цъфти. Ами карайте руски коли, гледайте руски филми и сериали. Играйте само руски игри и ползвайте руски туристически услуги. Ползвайте руски напитки и храни и се радвайте на руските научни достижения за битови нужди.Нефт имали и газ. Това заради някви умствени заложби ли е.Такива дето ги хвалят и имат финансова облага ги разбирам ама другите папагали дето нямат някакъв бонус ми се виждат най-*****.

67

Зиг

преди 2 години

В момента гледам онлайн какво има в Реве при нас, в Германия (вчера опитах да поръчам онлайн - нямат свободни дати за доставка изобщо). Останало е само Олио от рапица - 250мл за 1,99 евро; 750мл за 6,49 евро. Не е съвсем вярно, че не се пазарува истерично. Тоалетната хартия и кухненските ролки пак изчезнаха от магазините. Брашно може само по 1 пакет. Слънчогледово олио, както се спомена - няма изобщо (вчера една позната германка си призна, че са напълнили мазата с олио). Поне около мен е така.

66

О неразумний...

преди 2 години

Моля Ви коригирайте си правописа - думата е "недостиГ" и не се пише с "К" накрая.

65

НАП

преди 2 години

България трябва да стане част от Русия! Така и олиотощт е евтино и нафтата и ще ни помогнат с Македония!

64

Анонимен

преди 2 години

В Германия основните хранителни продукти са по-евтини като цяло отколкото в България, не защото в България има силн спекула, а зщото продуктите на пазара в Германия не са тяхно производство (с малки изключения). Западните страни владеят ЗАСЕГА финасовите закони и пазари и правят така, че купуват отдалече на нищожни за тях цени, казано ясно: експлоатират другите държави. Дали наистина, ако се остойности труда еднакво, шоколадът или бананите трябва да са на тази цена?Отнася се за всички стоки

63

Гоуфо върви

преди 2 години

Дигнаха нафтата и олиото... но гоуфо фърви!

62

ааа

преди 2 години

Хахаха, по евтино, ама няма налично и не може да си купиш.

61

Пич

преди 2 години

Пиете ли го това олио?!

60

Факю Киров Кокорчев

преди 2 години

Вече освен пари,работещите българи в чужбина започнаха да изпращат и хранителни продукти към роднини,хиляди бутилки евтино олио и не само путъват всеки ден насам по тирове,бусове,коли,куфарни търговци.

59

ЮМРУКЪТ НА ЧЕРЕПИТЕ

преди 2 години

НИ ВОДИ ТВЪРДО КЪМ ЕВРАЗИЯ. ГЛЕДАЙТЕ ИНТЕРВЮТО НА НОРА СТОИЧКОВА С МИХАИЛ ХАЗИН НА 2.12.2019Г В ЮТУБ- ТАМ ХАЗАИН РАЗКАЗВА НЕЩАТА КОИТО СЕ СЛУЧВАТ СЕГА.