56

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 62 "Голяма психоложка била на тема психопатизъм и затова си хванала психопат да й прави масажи на врата." Е как, гааджето й всичко си е признало ПРЕД СЛЕДСТВЕНИЯ КОМИТЕТ НА РУСИЯ. Просто са му казали, че ако не си "признае" и него го чака "изчезване". А сега геройски ще влезе в затвора за пред обществото, пък кой знае, може и след някоя седмица да го "помилват" като го пратят на фронта на "специалната операция".

55

анонимен келеш

преди 2 години

За Путин не знам дали ги трепе като чуе ,че говорят срещу него в Русия,обаче в Северна Корея кажеш ли нещо против Прасчо Кими веднага увисваш на някой клон или разстрел:)Комунисти сър:)

54

Анонимен

преди 2 години

Отвратителна пропаганда!

53

Да почива в мир

преди 2 години

Още една жертва на Путин.

52

Българин

преди 2 години

Много падна нивото на пропагандата...Предлагам ви още заглавия: "Американец публикувал статия срещу Путин загина в Калифорния. Причината за смъртта е инфаркт на 90 годишна възраст."

51

Анонимен

преди 2 години

Голяма психоложка била на тема психопатизъм и затова си хванала психопат да й прави масажи на врата.

50

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 60 "И как точно набъркаха и Путин в този случай?" НАй-обикновен битов инцидент, нали другарю?

49

Анонимен

преди 2 години

И как точно набъркаха и Путин в този случай?

48

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 55 ""Журналистиката" у нас копае тинята... Наистина в последните седмици не знам дали осъзнавате колко сте жалки и гнусни с дезинформацията, която бълвате? Не знам дали можете да се видите отстрани колко брутално ниско ниво показвате..." Как успяваш да ги видиш всички тези неща изпод подметката на Убиеца от Кремъл?

47

Анонимен

преди 2 години

Нвярно. Западна пропаганда. Русия е най-развитата и най-богатата държава в света, редом до Швейцария по БВП на глава от населението. Война в Украйна не се води, това е специална операция. Санкции срещу Русия няма, това са икономически операции.

46

Анонимен

преди 2 години

Така е, винаги точно на критиците и пролитическите противници на изверга в Кремъл им се случват най-различни неочаквани "битови инциденти".

45

Хм

преди 2 години

Чудно ми е, ако някой убие дъщерята на диктаторът путин само заради това, че е нарекла някой психопат, той дали ще приеме случилото се като нормална реакция? Все пак путин е убиец и сатрап, не мисля, че ще приеме на някой да му се размине безнаказано и да спъва следствието цяла една година.

44

Анонимен

преди 2 години

"Журналистиката" у нас копае тинята... Наистина в последните седмици не знам дали осъзнавате колко сте жалки и гнусни с дезинформацията, която бълвате? Не знам дали можете да се видите отстрани колко брутално ниско ниво показвате...

43

(^_^)

преди 2 години

Ами много удобно за товарищ путин, точно когато целият свят разбра че е психопат, се е намерил някакъв клет руснак който да направи самопризнания и да му сътвори алиби по отношение смъртта на въпросната манекенка, КаГеБейските прийоми на въздействие нямат равни на себе си и винаги са под мотото целта оправдава средствата, в страна където човешкият живот няма никаква стойност и е подчинен на прозренията на товарищ Сталин: "есть человек есть проблема нет человека нет проблемы" ... !!!

42

Анонимен

преди 2 години

Дезинформацията и пропагандата продължава с пълна пара. Важното е, да се изтъкне, че е била против Путин и, че е убита (без значение от кого и защо). Тези две неща трябва да манипулира в хората мнението, че Путин я е убил, и че Путин избива всеки който каже нещо лошо по него адрес. Наистина ли има ***.ло.умн.ици които да се връзват на такава евтина медийна пропаганда?!?!

41

Тъжна страна

преди 2 години

Нищо ново в Московията !

40

Да

преди 2 години

То и Немцов беше убит от група чеченци. Извършителите са ясни, но кой е поръчител, така и никога не се "разкри". Всичко в тази история е съшито с бели конци. Това момиче има родители и роднини, които със сигурност няма да общуват само в социалните мрежи с нея, а най-малкото ще и се обадят по телефона. Този който е поръчител на убийството и е забранил да се разследва случаят е ясен, името му почва с П и завършва на УТИН. Интересно защо е паднал толкова ниско за да убива жени и деца.

39

До 999

преди 2 години

Ти на това медии ли му казваш?!?

38

Striker

преди 2 години

Въпреки опита да се обвини приятеля и - личи дългата ръка на КГБ и най-вече късите ръчички на един малък страхлив трав=ест-ит от Кремъл! Навални, Литвиненко, Политковская и тн.

37

Демек

преди 2 години

Четете заглавието.