89

Анонимен

преди 2 години

Язък им за всичките поети , писатели и "култура" щом успя да роди чудовището на 21 век и да убива невинни деца, жени и старци. За две седмици сами си стъпкаха дори и да е имало нещо прогресивно в историята си!

88

Анонимен

преди 2 години

Чуждестранния украински легион след 3 ракети Калибър се разбягаха, който можеше да бяга де.

87

Истината

преди 2 години

До Анонимен...... ра. в Донецк и Луганск, които всеки ден бяха избивани....... Престани с руските фейкове! От 2014 до 2021 година Съвета за сигурност към ООН 11 /ЕДИНАДЕСЕТ/ пъти предложи в Донбас да се въведат мироопазваки сили, които са контролират положението. 11/ЕДИНАДЕСЕТ/ пъти Русия отхвърляше това предложение, защото щеше да стане ясно, че там има руски войски, които се снабдяват от Русия с оръжие и боеприпаси!

86

Анонимен

преди 2 години

source: СЕРж, който е общественик, академик, журнаглист и писател.Някой чел ли е нещо от СЕРж?

85

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се изясни, ако е война се води със всички сили и средства , ако е операция не трябва да страдат цивилни и тогава можем да мрънкаме

84

Христо Христов

преди 2 години

Снимка на ББС показва украйнски войник клекнал на мост, зад малка паркирана кола, празна, но с бебешка количка до нея.

83

Ти си луд!

преди 2 години

До: номер 99 И бременната жена която почина после от раните си - и тя ли е "военен терорист нацист"???!!!

82

Христо Христов

преди 2 години

Самото заглавие мирише на лъжа. Крим е Руски и няма за какво да пробиват към него.

81

Анонимен

преди 2 години

"Руската федерация провежда концепция за възстановяването на Съветския съюз и Варшавския договор", твърди Петков." И после ще ми разправят, че Путин бил "интелигентен". Това един наш недоучил политолог го твърди. Ако Путин има поне три работещи мозъчни клетки ще знае, че трябва да се пази от бившите държави членки на Варшавския Договор и трите прибалтийски републики като дявол от тамян!!! Защото посегне ли на тях...Адът ще се отприщи за руската армия!!!

80

Анонимен

преди 2 години

Има десетки снимки и видео кадри публикувани от УКРАИНЦИ, на които се вижда как войската им се помещава в училища и болници, как артилерията им е насред училищни дворове, как паркират бронемашините си плътно до жилищни блокове и още и още. И после защо Русия обстрелвала цивилни сгради. Не, тези обекти отдавна не са цивилни, а вече част от военната инфраструктура. Това, че има и цивилни наблизо, е изцяло отговорност на украинските сили, които ги използват за жив щит!!!

79

Анонимен

преди 2 години

Соломон Паси, Плевналиев и техните братя грантаджии обикалят студията и предкагат съд за Путин. да се запишат доброволци и да заминават. Активните журналистки от БТВ, НОВА да не се бавят, а да заминават като "мед" сестри. Все ще зарадват някой украинец.

78

Мутрафонова

преди 2 години

Във връзка с несправедливо наложените западни санкции на Велика Русия хонорарите на русофилстващите ще бъдат изплащани в рубли.

77

Алекс

преди 2 години

Руската армия разрушава наред:къщи,блокове,училища,детски градини.По-скоро това е дивашка,варварска орда,а не армия.

76

Анонимен

преди 2 години

От Украйна бягат крадците, на държавна служба и на брюкселските нпо-та.

75

Анонимен

преди 2 години

А хората мислеха ли 8 години за другите хора. в Донецк и Луганск, които всеки ден бяха избивани с ракети Град, Смерч, Ураган?

74

Анонимен

преди 2 години

До скоро, ако защитаваш нацисти влизаш в затвора. Сега станахте нацисти и пазите бандеровците.

73

Анонимен

преди 2 години

Украинските "бежанци", които са си платили за да излязат от Украйна си харчат на спокойствие парите. Бедните, възрастни, болни са в Украйна и азовци ги ползват като щит и за пропаганда.

72

Анонимен

преди 2 години

Сори, но в днешно време на такива доброволци вярват само наивните и промитите про'стаци.

71

До Истината

преди 2 години

На война се убива, ако не искаш да си убит. Грозно е, но е така. Не са ти виновни руснаците, а този, който ги хвърли там.

70

Анонимен

преди 2 години

До 82 ха ха: Добре че има такива хора като теб с празни черупки вместо глави че да върви пропагандата.