37

Анонимен

преди 2 години

Всъщност БРИКС правят мнозинство по човешки и икономически капитал, та "изтласканият" ще е САЩ и колонията му - ЕС и Автралия.

36

Анонимен

преди 2 години

Кажете какво се случва в автомобилната индустрия.Порше вече затвори всичките си заводи.Останалите вървят и те натам.Скоро Мерцедес ще се прави от пресован картон.

35

до Абе

преди 2 години

Колега, я по-добре кажи какви са прогнозите за САЩ и Европа в краткосрочен план? Не знаеш? Знаеш ли защо? Щото ги е страх да го обявят над минимум над 7% процента за Щатите!!! Знаеш ли какво означа това? За Европа не зная, но ще е процента ще е по-висок, щото в Щатите не зависим от РФ с изключение на ядреното гориво за АЕЦовете. Мислете му вие в Европа!

34

По Ленин

преди 2 години

Една загуба на фронта неминуемо ще доведе до революционна ситуация в Русия - познайте какво ще му се случи на джуджето.

33

Анонимен

преди 2 години

Излизаш от ЕС и НАТО. Заплатата ти става 2$ и си горд русофил с внуци в Америка. Ще умреш щастлив, че светлия комунизъм е победил. Не знам какви илюзии имаш за излизането от ЕСи НАТО.

32

Анонимен

преди 2 години

От войната ще спечели Китай и Америка. Китай ще спечели повече от Америка. Русия също ще спечели като подава скъп газ и нефт на Европа. Демек всички печелят само европа ще загуби. Тя европа вече загуби и тепърва ще губи .

31

Viva la Revolution

преди 2 години

Аз вече спрях да работя с руснаци. Трябва да ги изолираме, за да ги събудим от страха който имат пред джуджето. В момента руснаците си живуркат и се страхуват дори и да говорят за войната. Когато ножа опре до кокала, тогава се ражда революцията.

30

Нещо повече

преди 2 години

Путин ще бъде изтласкан отвъд орбитата на Плутон.

29

Анонимен

преди 2 години

Бла, Бла.Отново дъвката за незаменимите западни технологии. Че дори и употребата на понятието технология, е в стил просто Киро Харвардски.Всичко което в статията е в понятието технология, да се има в предвид стоки. До сега беше по лесно да се купи от Запада, вместо да се създаде в Русия. Вече няма да има лесни пътища и толкоз. Но няма нещо, което да не може да си произведе Русия. А и Европа и САЩ е малко пресилено да се самонаричат целия свят.

28

Шимон Перес къмПутин

преди 2 години

...когато снегът в Сибир се стопи, какво ще видите отдолу? Китайци! Защото на изток китайците са много, а руснаците-малко!......... Не знам за орбитата, по-скоро Китай е на път да асимилира половин Русия. Да сте чули нещо за китайските градове - призраци?!

27

Анонимен

преди 2 години

Новият СССР си има цена. Ще я платят с кръв, пот и мизерия мужиците и тьотките, както винаги е ставало в руската история.

26

Анонимен

преди 2 години

Айфони,майфони всичко идва от Китай,не от Америка,ако Русия е с Китай няма да има недостиг

25

Анонимен

преди 2 години

За думата СМЕШШНИК става дума!

24

Анонимен

преди 2 години

Путин да дойде и в БГ да изгони американците и по-бързо да смачка зеления комедиен актьор. Излизаме от ЕС И НАТО. ТОВА ТРЯБВА.

23

Зайо Байо

преди 2 години

Ще видим след 7-8 години, но едва ли ще е резултата на който залагат писалите статията. След Крим пак беше пълно със статии като тази и коментари каква малка икономика има Русия, как загива всеки момент и т.н Решения взети в състояние на истерия като правило са погрешни, а санкциите са проява на истерично поведение от страна на запада. Едно е сигурно, юана е в настъпление.

22

Анонимен

преди 2 години

Производители на дрънкулки в съвременният свят дал господ,ама виж притежатели на неограничени ресурси и най вече на въглеводороди не да твърде на лице!

21

Анонимен

преди 2 години

до 15 ----- Щом си се вързал на тази новина, че Русия се моли на Китай за военна помощ, значи си ми ясен какъв ь си ! И ти се мислиш за вещ по темата, ***

20

култово подзаглавие!

преди 2 години

"допълнителни мерки за ЦЕНЗУРЯ", LOL! Рано или късно човек го избива на родния диалект. Иначе по темата, стига сме се вайкали за бъдещето на страна, която нееднократно е излизала от трудностите, при това без да ограбва света. Ще се оправят.

19

Анонимен

преди 2 години

Хайде по-бързо Путин да смачка зеления еврейски актьор и да спре войната. После да дойде и при нас да изгони американците. Излизаме от гомНАТО И ЕС. ТОВА ИСКАМ като сърбите и швейцарците.

18

Германец

преди 2 години

Пълна изолация на Раша. Смекчаване на санкциите, само когато видим Вова разчленен на Червения площад.