322

Анонимен

преди 2 години

Напълно е прав! Достоен президент,а не русофил- предател!

321

Дедо от село

преди 2 години

Бре ,те ти що не занимаш със синоптичката ,ами ъкъл даваш. Да ти подаря една мотика си е глупаво.Ще я счупиш!Язък, че твоите съседите са помаци и са трудолюбиви.*** за зеле ставаш.

320

Анонимен

преди 2 години

Най-вероятно Молдова, което ще е бърза работа. После активността се премества при прибалтийските републики и в Полша.

319

Антифашист

преди 2 години

Този не е добре!Признава, че в Украйна има нацизъм и фашизъм и Русия провежда антифашистка операция.

318

Анонимен

преди 2 години

"Това, което се случва в Украйна, едно към едно се е случило в България на 9 септември 1944 г., смята Росен Плевнелиев" Ами там е работата, че не е едно към едно! Хич никак даже! Докато в Украйна сега целият народ е грабнал оръжие и се бие срещу руските окупатори (изключвам бежанците само), то в България Червената Армия е влязла като на парад, българската армия по заповед на командващите е предала оръжието си, партизаните са слезли от гората и заедно с криминалните са взели властта!

317

Анонимен

преди 2 години

тоя дори и един нацистки поздрав не може да направи като хората...

316

Анонимен гербер

преди 2 години

Плевналиев-достойният президент.Никога не сме имали по категоричен във външна ориентация президент.Жалко ,че сегашния е руска ***

315

мдааа

преди 2 години

За да не падне, нарамвай пушката заедно с всички Паси-та и в Украйна, да победите руският агресор.

314

Анонимен

преди 2 години

Комсомолският секретар и той се изх..и по въпроса. Много експерти бре...

313

анонимен келеш

преди 2 години

Никой не иска с Русия и Путин:)Украинците сега го показват нагледно пред целия Свят давайки животите си само и само да не бъдат отново под Руския ботуш.А тук в България Кака Корни от Бсп пратила синчето да живее в САЩ и да печели$,обаче иначе твърдо ЗА Русия:):)Кака Корни-госпожа лъжа:)

312

пияница мистик

преди 2 години

Най-добрия Президент на прехода, който сме имали. Всичко което е казал е абсолютно вярно до последната запртайка. Само един пp0ст пyтинoпитек може да е на друго мнение. И него го канят в САЩ, а нашият Фигурант си гушна дебелите заплати с Десо джендъра за още 5 години и се снижи. Вече никакъв го няма и никой не го кани от другите държави, защото го видяха че за нищо не става

311

Анонимен

преди 2 години

Плевнялийска МИШКА.

310

нднс

преди 2 години

магарето на бойко пак се обажда скрий сегнидо

309

Анонимен

преди 2 години

До 353 Боже пази България от такива като тебе да вземат властта. Досега в жалкия си русофилски живот един контакт в панелката на родителите си не си сменил, ама власт искал да взима. Негодник.

308

Анонимен

преди 2 години

Винаги ще има желаещи за диктатори. Диктатори такива които определят съдби с лопата да ги ринеш в България. Пуснеш радио или телевизия диктатори, излезеш на вън диктатори всички чада на диктатори. Дресурата и опитите за опитомяване не на Русия а е българско творение.

307

Анонимен

преди 2 години

Плевнята лично ще отиде в Москва с АК47 и ще арестува Путин за да го предаде на международния съд. След това ще отиде в Украйна, ще се качи на украински Миг29 и ще долети с него до София за да победи Радев във въздушен бой. След това ще настане мир и просперитет по цялата Земя.

306

Анонимен

преди 2 години

"ПреЦедент", а не президент!!!

305

най-големия въпрос

преди 2 години

е кога ще залезеш, *** бездарен, отивай да целуваш краката на боко тиквата дето те назначи с връзки

304

Анонимен

преди 2 години

Ей, мъжкоженския налягай си парцалите! Когато истинските българи извземем властта, такива като тебе ще получат екскурзии до остров Персин!

303

Анонимен

преди 2 години

В България се довлякоха 300 хиляди руснаци. Толстой директно ти каза че ще те изкупува. Ти ми говориш за американски окупатори.