47

Джедай Мастър

преди 2 години

До *** Мастър А може просто страната ми да заеме ясна позиция и да се противопостави на русофашистите, като помогне на украинците, което ще е много по-продуктивно от това да се записвам в чуждестранния легион. Но като сме страна от кремълски жалкаци като повечето тук, си заслужаваме съдбата.

46

Глупости

преди 2 години

НЕ МОЖЕ ДА СИ "НЕУТРАЛЕН"---КОГАТО ЦЯЛА ЕВРОПА ГОРИ ОТ РУСКИТЕ АГРЕСОРИ И УБИЙЦИ....И ВОЙНАТА Е ДО *** ТИ!---ТОВА Е ПОЛИТИКА НА "ПРЕДАТЕЛ"....ЗА ДА НИ ВКАРА В НОВО "РОБСТВО"!!!!!

45

Анонимен

преди 2 години

Кире, не можеш да им пратиш оръжие, но можеш да им пратиш Джедай Мастър. Действай! И без това и той има желание човекът, а и те обичат измислени герои.

44

Анонимен

преди 2 години

До колегата по долу. Русия може да изгуби войната но Украйна няма как да я спечели. Печеливши няма да има. Ти си на един акъл с нападателя. Няма как да спечелиш война. Сбогом.

43

Joro

преди 2 години

Ти Кирчо си мека китка. нерешителен и слаб. Русия , ако не бъде спряна решително в Украйна, ще превърне в правило да се разпорежда каква да бъде външната и вътрешната политика на съседните й страни. Едни от следващите сме ние. руския петрол не ни трябва, защото е пълен със сяра и поврежда двигателите. Заради Путин бензинът надхвърли 3 лв. Пълен бойкот на рускя *** и газ, ще постоим на студено 1-2 зими но ще се оправим, по-добре на студено, отколкото война.

42

Анонимен

преди 2 години

От Ростов на Дон се обадили преди нападението-специалната операция над Украйна,че имали десетки наши нови бронетранспортьори пратени в пратка до тях,но как точно са попаднали при тях защото изпратени при тях за митническа проверка,а те се оправдали,че са предназначени за Украйна по специално за Донбас,за ДНР или ЛНР точно пред нападението с вероятност за нацбатальоните,но кои понеже при такива случаи всички се държат как националисти-мило е националното,че още по права линия за 4ч. би били там.

41

СТИГА ГЛУПОСТИ КИРЕ

преди 2 години

ДАВАШ ОРЪЖИЕТО НА НАТО ---ЗА ДА ГО ВКАРА В УКРАЙНА...А ТИ ИЗЛИЗАШ СУХ...ПРОСТО Е!

40

до Джедай Мастър

преди 2 години

"До до Джедай Мастър Ами чакай тогава войната да дойде при тебе. Снишавай се докато любимият ти puтлер обяви България за русия и българите за *** и фашисти."______Е точно зарди това още днес трябва да отидеш на украинския фронт. Да пресечеш нещата в зародиш. Стига с тези клавиатурни битки с руснаците, дела трябват от такива като тебе.

39

Натовеца

преди 2 години

Българският Зеленски едни и същи наркомани на американците!

38

за Кире тъпото

преди 2 години

една българска мъдрост: "Никога не късно да станеш за резил!"

37

Джендър Мастър

преди 2 години

До Джедай Мастър ... Ами не могат. Но пък няма никакъв проблем на теб да ти продадат оръжие и да те изпоратят на руско -украйнския фронт да изпълниш и ти най-накрая мечтата си и да постреляш по пияни руски мужици ..... хайде , какво чакаш? Бъклица ? Обувай гамашите , нарамвай торбичката и ходи да помагаш на братския ти украински народ . Кой знае може и да иамш късмет да грумнеш лично Джуджето от Кремъл.... Ще станеш национален герой.... Още ли си тук ?

36

Анонимен

преди 2 години

Ами да те пратим тебе, ти си ни най ценния кадър и без тва. Айде марш! И да вземеш бокича с тебе.

35

Анонимен

преди 2 години

33, нацистите няма да победят. Руската армия превъзхожда нацистките банди.Чеченците са наточили ножове и чакат страхливите бандеровци и азовци да изкочат от дупките.

34

Джедай Мастър

преди 2 години

До до Джедай Мастър Ами чакай тогава войната да дойде при тебе. Снишавай се докато любимият ти puтлер обяви България за русия и българите за *** и фашисти.

33

Анонимен

преди 2 години

Европа няма морално право да дава оръжие камоли самолети след като войната вече е започнала защото така се влошава положението на хората първо и второ правилно е Европа да налага мир а не война. На Украина и на Россия е нужно примирие и Европа трябва да помогне за това вместо да праща оръжия.

32

Анонимен

преди 2 години

Стига бе, т..панар. Украйна си има президент. Недей да ревеш на чужд гроб.Тебе те чака народния гняв скоро.

31

Анонимен

преди 2 години

Кире, виж Ердоган, даде дронове на украинците, с които украинците унищожават руските танкове, но пак си е в добри отношения и с НАТО и с Путин. Задай се въпроса ЗАЩО? Отговорът е *** , като теб. Защото има добре въоръжена армия и е в НАТО. А ние защо нямаме армия, а сме в НАТО. Половината от нашата армия са пенсионирани генерали -***.чи на заплати и имоти от бай тошово време. Другата половина са теляци.От 18 г сме в НАТО, по 2 бр. Ф-16, 10 танка и 1 Пейтриът на година -ОК щях ме да сме.

30

до Джедай Мастър

преди 2 години

Като толкова искаш да помогнеш на Украйна се запиши в чуждестранния им легион и отивай на фронта. Няма да ми набутваш държавата във войната.

29

оо

преди 2 години

Ти какъв си екс кре мент

28

SHEFA

преди 2 години

АБЕ ТИ УБАВО НИ НАГЛАСИ-УКРАЙНА ТИ Е У ГЛАВАТА -НАЛИ ГИ ПРИЮТИХМЕ СТИГА-Я ВИЖ ЦЕНИТЕ КАК НАШИО НАРАД СТРАДА-АЕ ОДИ У УКРАЙНА.