48

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 51 "Мале-е кво ги чака нацитата и техните американски помагачи!!" Само не искам да чувам вопли когато започнат да ви ги връщат като "бойците" на страхливеца Кaдиров.

47

Анонимен

преди 2 години

Нали нямаше война? Доброволци за какво набирате?За курорт в слънчев курорт?Дълбоко се съмнявам, че някакви си арабески ще искат доброволно, дори и без заплащане да се бият на страната на руснаците. Защото, сиурен съм, че мноого повече доброволци ще искат да се включат на страната на Украйна, отколкото такива, които ще искат да помагат на ***.Последно, в русия какво се комуникира за Украйна? Има ли война или не? Убиват ли руснаците украинци или не?Или, само сводките на кремъл?

46

Анонимен

преди 2 години

Kaдировци и ислямиисти ще режат бандеровски глави! Ужас! Едни православни избиват други православни (руснаци избиват украинци), като отмъщение за украинското избиване на невинни руснаци в Донбас. И едните и другите са тотално откаачили!

45

Путин е пътник...

преди 2 години

Щом и Орбан заклейми Путин, нещата при Путин са много зле...

44

Поговорка

преди 2 години

Голяма армия за парад! Малка жена за креват!

43

Азъ

преди 2 години

И като свърши тази война всичките тези наемници от Близкия изток къде ще отидат? Ще отидат по републиките на Русия и пак ще започнат едни проблеми за руския народ. А Путин ще си сърба чая на морето и няма да му дреме.

42

Анонимен

преди 2 години

До Британски доброволец Пишат го. И това са християнски народи, които отиват да защитават друга християнска (и славянска страна). Руската джамахирия води Джихад срещу славянска християнска държава, като изпраща ислямски башибозук.

41

Анонимен

преди 2 години

Щом САЩ пращат доброволци няма лошо и Путин да разреши. Още повече, че сирийци, иранци либийци иракчани и т.н. имат сметки за уреждане със САЩ! Мале-е кво ги чака нацитата и техните американски помагачи!!! Изпод земята ще ги изкарват!

40

Британски доброволец

преди 2 години

Канада, британия, холандия, франция от седмица също пращат доброволци, това защо не го пишете с големи букви на шлавната а?!

39

Анонимен

преди 2 години

Путин май беше решил, че украинците ще го посрещнат с хляб и сол като освободители те пък видиш ли го посрещнаха с молотoв :)

38

Анонимен

преди 2 години

Вовата така се забатачи, че сега се чуди горкия кви глупости да извади да си оправдае простотиите :) ама всички помним как почна всичко Вова :) Хага те очаква.

37

Цървул

преди 2 години

Другарят Путин одобри изпращане на доброволци. Доброволците не одобриха това.

36

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЩе плащат на доброволците в нефт. Руснаците са бедни... не могат плаща с луканка, ракия или кючек...

35

Неутрален

преди 2 години

Нормално, то Путиновите наемници не искат. Путин изпрати 18 годишни деца на по три месеца служба на специални операции зад граница, защото платените не искат да ходят да освобождават Украйна повече и семействата им да получат по 11 000 рубли за "Груз 200"

34

Анонимен

преди 2 години

До 600 000 км2 Затова руските генерали са на предна линия, защото руснаците искат да "пипат твърде деликатно". Жалко, че украинските снайперисти не са разбрали!

33

Ужас в Европа

преди 2 години

И каква работа и какво ги бърка арабите от близкия изток за Донбас? Това са убийци от всичките им войни, които искат да продължат да убиват и изнасилват. Това ли е плана за бъдещето на Украйна от Русия? Толкова ли беше пауъра на могущая? За две седмици война опряха до араби от близкия и главорезите на Рамзан?

32

Анонимен

преди 2 години

А в рубли ли ще плаща на "доброволците" или те не кълват на лъжите на Империята на Злото и на фантазиите на русфилите български?

31

Адмирации

преди 2 години

Страхотен ход! Сега много европейци които симпатизират на Зеленски и на Путин, ще се избиват помежду си. Няколко българина вече са на украйнска страна, а сега се очаква и към руската страна да се пресъединят други. Тоест българи ще убиват българи за чужда война?

30

Анонимен

преди 2 години

Само на такива бал.ъци може да се надяват. За наемници - ДЕНЬГИ НЕТ

29

Анонимен

преди 2 години

Наемници от Изток (араби), както Морд0р имаше през третата война на Пръстена наемници от Харад с бронзов тен и слонове !