193

Анонимен

преди 2 години

Много ги плаши една Световна война запсдняците щото войната занулява джобовете

192

Иван

преди 2 години

Държава,която търпи един човек да я управлява 22 години не е държава.Чудя се какво щеше да се случи,ако някой беше замерил със снежна топка другаря Путин.Нашата демокрация може да не е съвършена,но е за предпочитане пред Путиновата " демокрация ".

191

До 238

преди 2 години

Смех. Изби рибата, баце. Немам думи. Я кажи като си запознат колко тона злато има? Ако можеш и да ги сметнеш по 2000 долара за унция и за колко време ще му стигнат на Путин цена нема да имаш. Докато не съм забравил добави и това, че ЕС му плаща 800 милиона всеки ден само от газ и нефт. Сметна ли кога ще фалира? Не се напрягай, няма да е скоро.

190

някой

преди 2 години

Начи не съм икономист ама щом долара не е вързан за златото, що руснаците не вържат рублата за полезните изкопаеми - те са 100 трилиона долара, така рублата ще стане първата валута в света с някакво покритие и ще се стабилизира :D

189

Стамат

преди 2 години

В Русия тракторите са на нивите,реколтата е засята,кладенците им помпят нефт,металургичните им заводи не спират....Руснаците не ги мислете,те са си САМОДОСТАТЪЧНИ!Няма да си купуват Версаче,няма да има МаКдоналдс,но не зависят от никой!При нас ще е весело,гладни пешаци,стоящи на тъмно и студено,НО демократично настроени! Ай сиктир ти и Европата!

188

До 240

преди 2 години

Ами САЩ дадоха вече отговор. Според техните аналитици Русия ще даде жертви 35-40% от населението, и 56% "негодна за живот" територия. За САЩ цифрите са съответно 92-97% и 100%.

187

Анонимен

преди 2 години

Как ще разположат ядрени ракети на границата на САЩ си остава загатка, техните ракети никоя американска държава не ги иска...

186

Анонимен

преди 2 години

Шефът на "Берьозка" - Путин приключи.Средната заплата в Москва беше 1000, сега е 600. И падането няма да спре.

185

Анонимен

преди 2 години

Не се каним да нападаме други страни. Не сме нападали и Украйна. . . Така както НАТО не нападна Югославия и САЩ не нападна Ирак и Афганистан или Либия! . . . Нищо ново под слънцето! Пиша го за тези с плитките мозъци, а те не са малко!

184

Анонимен

преди 2 години

Ако Русия използва ядрено оръжие и запада ще използва и какво? Ако Путин натисне копчето това ще значи да заличи Русия, защото ще има ответен удар.

183

15 дни

преди 2 години

Великата руска армия заплашва с ядрено оръжие защото неможе да се справи с "банда наркомани и неосоциалисти"

182

Путин го е страх

преди 2 години

Путин си беше направил план да издържи една година в положение на война (за толкова стигат валутните резерви на Русия), но западът му блокира огромна част от валутните резерви и сега ще трябва да мисли Путин как по-бързо да свърши войната. Освен това нито една държава не е виждала санкциите, които сега Русия вижда. Путин както винаги си прави сметката без кръчмар. И като плаши с ядрено оръжие какво, западът да не би да няма? Той затова Путин е 7/24 в бункера. От страх. Не се показва пред хора.

181

До 221

преди 2 години

На такива като теб още не е ясно колко са 17 000 000(това не е дълга на САЩ, той е в трилиони и вече е над 30 трилиона. Дефицита само за 3 месеца им е близо 3 трилиона. Справка-гугъл) км2. На тея 17 мил. кв2 е разположена една бензиностанция с много ракети(Киро пропусна да каже, че са ядрени) и цялата Менделеева таблица в огромни количества(с тея неща ти върви голфа и чатиш от телефона си). За разлика от хартиите не се печатат и свършват.

180

АКО ИМА

преди 2 години

първата върху САЩ, други няма да Ви трябват

179

Путин=убиец

преди 2 години

Курсът на долара е бутал не е едно правителство в света, ще бутне и това на Путин.

178

Стерео

преди 2 години

До болшевиките не могатТи професора ,който много знаеш виж Фокс Нюз и какво става в Америка.Недей да плямпаш нещо,което си прочел някъде и не разбираш.

177

изчакайте малко

преди 2 години

да си взема бира и пуканки!Ква война като децата на Руската хунта са в омразния "Ззапад"

176

Путин тлъст буржоа

преди 2 години

Ако рублата продължава да потъва с тези темпове спрямо долара, то всички цени в Русия ще скачат, защото цените се определят според долара. Това значи стандартът на руснаците да падне в пъти. Вече в Русия има митинги на недоволни работници от вдигането на цените. Народът няма да издържи на тази путинска политика. Путин и хората покрай него са едни угоени, доволни. Народът само като ги гледа и му се повръща. Санкциите Путин не го интересуват, защото той има какво да яде. Народът обаче няма храна.

175

Анонимен

преди 2 години

къв курс бе гьоферен цялата човешка цивилизация се базира на ресурси и занаятчииство а тия ресурси не са във Запада

174

Анонимен

преди 2 години

Дано започне скоро.