16

Бай Дан

преди 2 години

Холивуд вече са готови с филмите!

15

Сметки

преди 2 години

Нека да сметнем. Путин е 70 % славянин тоест забрави. После се бие срещу славяни тоест забрави. трето сметни колко време бяха в афганистан и забрави

14

Ръ

преди 2 години

Идва краят на света заради *** отвъд океана

13

Ужас

преди 2 години

Раковото образувание на световното еврейство пълзи и обхваща света!

12

Да им имам проблема

преди 2 години

Бензинът станал 2 лева и наглоамериканците почнаха да се притесняват.

11

Анонимен

преди 2 години

Ще се намеси Западът и в частност САЩ ама някой друг път,освен помощ със железа и памперси пряка намеса няма да видим,защото лицемерите видяха че Русия в лицето на Путин вече играе вабанк!

10

Джокерат

преди 2 години

Очаква ни нов афганистан ама ще е световен. Ха-ха-хахах

9

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 13 "Много е важно Германия дали ще се извърти на изток в един момент. Мисля че нещата вървят натам." Грешно "мислиш". По-скоро си "пожелаваш", но той и Путин си "пожелаваше" Запада да му е просто производствена база.

8

Анонимен

преди 2 години

Айде изчерпаха се идеите, Сирийският сценарии е на масата.

7

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 6 "Да очаквам скоро ФАЩ да дадат химическо оръжие на марионетката си Зеленски и да обвинят Русия." Спорет руските марионетки тук, украинците не могат да получават никакви оръжейни доставки. Така твърдяха неотдавна, когато се говореше за доставка на продовлоствие, оръжия и муниции за украинците. Попаднахте в собствения си капан: желанието "мислено" да направите украинците "Безпомощни" срещу това да обвините Запада за доставка на оръжие.

6

Кой

преди 2 години

...говори истината? Лавров..."Ние не сме нападали Украйна"???

5

Анонимен

преди 2 години

Много е важно Германия дали ще се извърти на изток в един момент. Мисля че нещата вървят натам. Трябват им ресурси, а няма кой друг да им ги осигури. А немски технологии+руски суровини=Америка е аут.

4

Анонимен

преди 2 години

Разбрахме, че всички искат населението на Украина и че това не са афганистанци. Просто Киро си го каза! Ние трябва да направим нещо за да задържим поне някаква бройка млади хора с деца, инак сме гара разпределителна и ще платим сметката на богатите по първоначалните разходи, а после украинските майки и деца ще се изнесат и тук пак ще е безлюдно...

3

Анонимен

преди 2 години

Чудесно значи се разбрахме за матриала. Путин пускай биолигичното!

2

Анонимен

преди 2 години

Те затова от няколко дни ни облъчват, че Русия може да използва БОВ. Сега пък ако използва, западът щял да се намеси. Значи ще има и провокация, като белите каски в Сирия. И после да не се сърдите ако чичко Вова пусне някоя ядрена.

1

Анонимен

преди 2 години

Сащ трябва да се махне от България .Американската мечта се превърна с територия с тежък геноцид със заплати ,хранителни продукти,пенсии А сега оспорете го ?