107

До 125

преди 2 години

Защото руснаците те приемат за брат, само ако им целуваш краката. Ако поискаш нещо по различно, вече не си им брат. Или ги слушаш и изпъшняваш или си враг. Трето положение няма.

106

Анонимен

преди 2 години

Танковете ще влезнат в блоковете и къщите и ще се крият и при сигнал ще стрелят. Без храна и вода Кличко и фашистите нямат шанс.

105

Анонимен

преди 2 години

Киев ще остане центъра на независима Украйна. Няма какво да се бута руската окупационна армия .

104

Анонимен

преди 2 години

Какъв индивид трябва да си...що за ппримат трябва да си. Тотално лишен от най нормалните човешки чувства и емоции, за да подкрепяш едни отявлени агресори и да заемаш тяхната страна срещу по слабият, в случая Украйна? И всичко това, само защото украинците вече искаха да последват пътя на Европа. Който и русофил, каквото и да ми говори, путин просто видя, че украинците искат европейски живот, а не руския ботуш. Всичко друго, ама нацисти, ама тормозели руснаците в украйна. Пълни измислици.

103

Анонимен

преди 2 години

Вън кремълските ВАРВАРИ от Украйна !!!?

102

Анонимен

преди 2 години

И за какво им е на поклониците на Москва да стрелят по Киев? С какво ще се подобри живота на московчани след следващата битка? Нали бяха братски народи, защо влизат в Киев унищожавайки го?

101

Бесен

преди 2 години

Путин показа истинското си лице - озъбен психопат! Вероятно започва да разбира, че пред него има избор само между лош и по-лош сценарий. Нещо ми подсказва, че скоро ще го изкарат с краката напред от бункера. Жалко за огромните човешки жертви! След боя, който изяда от Украйна, Русия вече няма да може да се прави на геополитически играч. Скоро страха от нея ще се превърне в присмех и презрение! На руснаците пожелавам приятно прекарване в каменната ера!

100

Анонимен

преди 2 години

Конашенков показваше на картата биолаборатории които се разработва биооръжие.Еми, че те са в големите градове и в Западна Украина в тези градове и територии руснаците още не са влезли,от къде знаят, че имат биолаборатории?

99

Анонимен

преди 2 години

Това е руския мир. Да стрелят ракети

98

асдаа

преди 2 години

Нац.истите и Зеленски днес изпуснаха последния шанс да хвърлят пешкира. В Европа пък пропищяха от бежанците - обиждат наред, питат що не им бил пълен басейна в хотела, що на две стаи имало само една кухня... Повече от половината "бежанци" са тръгнали на гуляй. Разбира се не се отнася за всички но си пазете парите и вещите ако наблизо се появят бежанци от Украйна. https://youtube/watch?v=BSJy52trZOY

97

Тук

преди 2 години

Някакъв излязъл от Властелина на пръстените от 5 дена ни вади очите с тея главни букви. Алооо, запри са малко, не сме кьорави! Стига с тея *** и Мордор бе, кажи ни нещо и за Очото...

96

Анонимен

преди 2 години

До 109До края на седмицата,, или най-късно другата Киев, ще бъде превзета...))))))Абе и преди 2 седмици писахте, че за ден - два и Украина е превзета, а то кво станаа...!

95

Василев

преди 2 години

По думите на Путин Украйна е антируски проект, само не знам ако ги направи отново руски проект, дали ще му падне камък от сърцето, защото пак ще сочат украинците с пръст, че са по-бедни и гладни от руснаците и може да изкара доживот в Кремъл!Сега около него няма никой за пример и остава сам, чисто сам, даже и без съвестта си, за това се крие като миошка и разговаря от 10 метра, защото го е страх от ибикновения руснак, от службите,от неговите хора, от олигарсите, от всички украинци!Барбалей!ЦРУ!

94

М - м добре

преди 2 години

Много ме кефи евтината пропаганда "днес селото било обстрелвано..." не се казва от кого, но трябва да се разбира че е от лошите руси дето цял ден громят болници и детски градини

93

КУБА-Вставай Донбасс

преди 2 години

Вставай Донбасс!Вставай мой край родной!Вставай Донбасс!Прогоним хунту вместе!Вставай Донбасс!Россия-Мать с тобой!Ты станешь новым Брестом!

92

Анонимен

преди 2 години

До 311. И какво като го превземат Киев. Украинците намразиха Русия и руснаците завинаги.

91

!!!!!

преди 2 години

Информирам се от БТВ, те винаги са обективни , тъ руснаците са в Украйна да стрелят по болници т.е. като свършат болниците си тръгват!

90

Анонимен

преди 2 години

Помните през къде мина радиоактивния облак от чернобил? Същия път ще мине и облака с биопродукти, ако взривят някоя лаборатория.

89

У бре

преди 2 години

Съвременните "хитлеристи" дойдоха до границите на съвременната "Москва"- КИЕВ. ВРАГ ПРЕД ПОРТАТА - Имаше такъв филм,който величаеше подвига на руския Народ. Една неЧовешка мижитурка успя да унищожи този подвиг и да изтрие Историята.НЕКА БОГ НЕ МУ ПРОСТИ

88

Анонимен

преди 2 години

Хора вземете се в ръце и не си унищожавайте държавите заради игрите на задокеанските лешояди и техните пудели от Западна Европа,не се подвеждайте по *** като дрогираният клоун Зеленски и сие,живели сте стотици години заедно,изповядвате една вяра едни ценности,имате смесена кръв както никъде другаде по света!