483

До мухахахаха

преди 2 години

Ама ти защо седиш лицемерно на запад?Влака до Москва някой го писа надоло колко струва? Бегай към Русия раздават бизнеси не се мъчи в гейропа.

482

Стар

преди 2 години

Живял съм години в Китай и Корея. По точки съм платиниум до живот.

481

Анонимен

преди 2 години

"затварят магазините, заводите и бизнесите си без да предоставят гаранции и компенсации на руските потребители"- Компенсации? Компнсации за какво? Никъде не е казано, че съм длъжен да продавам или досавям на някого, каквото и да е. Гаранции се дават, само за сключена сделка. За продаден продукт. Ако не искам да продавам, не искам да продавм и това е!!!

480

Стар

преди 2 години

Мда, ще летя през Истанбул за Русия. Има още полети и дано останат през лятото. Ще бъде евтина почивка, ако изобщо остане време за спане...

479

До стар

преди 2 години

Да знаеш че за рускини отнемат 2 точки!!!!!Това го знае всеки гларус!!!Толкова е лесно че не е честно някак си да се брои за бройка

478

МУХАХАХАААА

преди 2 години

Путин продължава брутално да се гаври със западняшката гнус.Вече западните компании пресмятат загубите си,които са милиарди само за първите дни.Горивата и газът растат в геометрична прогресия,а от там и всичко останало.Започват да липсват редица редки метали,а цената им е скочила десетократно.В същото време арабите безцеремонно отрязаха дъртофелника от бялата колиба.И всичко това на фона на разкритите говежди биолаборатории в Украйна.Владимир Путин гази джендъраците като глиган люцерна.

477

Анонимен

преди 2 години

Ооо не! Ще национализираме IT компании със седалища в чужбина! Ооо нее! Кка ще го преживеят! ХАХАХХАХАХ

476

Анонимен

преди 2 години

Русия няма никакви тъгровски марки. Нищо което да ти прави кеф като го ползваш. Това ще се усети.

475

Анонимен

преди 2 години

Национализацията е често прилаган способ при капитализма. Нищо ново под слънцето.

474

Анонимен

преди 2 години

"властите вече са изградили единна позиция, че чуждестранният бизнес не може просто така да затвори предприятията си в Русия" - Не че нещо, ама нали уж беше свеободна страна? Ако имам бизнес някдъе, законът не казва, че не мога във всеки еидн моемнт да го затовроря и да се преместя някъде!!!!!! Бизнесът е мой, а не твой!!!!!

473

ssss

преди 2 години

До АнонименДа няма да рискува, ама рижавият им правеше номера... някой неща не се забравят, така лесно. Общо взето когато двама се карат трети печели, жокер няма да е ЕС, Русия и САЩ... което е тотална грешка.

472

Анонимен

преди 2 години

За тази страшна миззерия нека да благодарят на Путин и собствената си роббска глупост

471

Анонимен

преди 2 години

Русия е 12 по големина клиент на Китай!За *** има 12 по важни клиента на Китай преди Русия!?!?!?!?Китай не му трябват рубли! Путин каза че вече се търгува само с рубли! Ти ще продаваш ли в Русия нещо а парите които си взел за него първо че утре ще са 2 пъти по малко друго че никой не ги иска никой не иска да купува нищо от Русия

470

Анонимен

преди 2 години

Ако смяташ, че няма проблем рублата да стане 50000 рубли за евро, нека стане, пък се пробвай да продадеш рублите си на някой. Успех! :) Даже и в магазина в последната руска деревня няма да ти ги приемат.

469

Българин

преди 2 години

Русия е свикнала от времето на СССР да национализира. И няма нищо чудно за нас българите. Първото което направиха колхозниците 1944г. Да национализират земята а ЧАСНИЦИТЕ. ,после се премина 1949 година и на ВСИЧКО ЧАСТНО. Лекарски кабинети, фурни, занаятчийски фирми, фабрики, мелници, къде какво е частно се национализира . А фабрика Гъмза за виното за часове се взе като Репарации.

468

Анонимен

преди 2 години

Следващия руски президент се казва Си Дзи Пин

467

Анонимен

преди 2 години

не се знае за Китай кое по-изгодно--------Знае се, знае се... Китай има многомилиарден пазар в Европа и многомилиарден пазар в САЩ. Руският им е колкото за семки. Оттам суровини им трябват, нищо друго. Е, територии също им трябват. Но Китай няма да рискува отношенията си със Запада заради болните амбиции на Путин и смешният руски пазар.

466

Здравословно

преди 2 години

Ще се върнат на самогон, антифриз, овесена каша, гречка и сушени плодове - това ще ядат вече великите *** ;)

465

Стар

преди 2 години

Рускините по времето на сесерето бяха по-евтини. Обичам да се върне доброто старо време и имам връзки в Пфайзере за виагра след като се набодох 3 пъти. Отивам лятото там.

464

Анонимен

преди 2 години

Рублата може да стане и 50 000 утре, но това не ги Бърка---------Абе ти си получавай зпалатата в рубли, пък да видим дали не те бърка. И като ти спрат вноса на лекарства от Запад (защото Русия свои аналози масово няма), като ти спрат и технологиите, лекувай се с газ и ток, ако си нямаш друга работа.