37

Анонимен

преди 2 години

Украйна е убила втори депутат от Радата без съд - за измяна!

36

Смърт за Путин

преди 2 години

Убийте го !

35

Анонимен

преди 2 години

Владислав, 22-годишен украински войник, силно вярвал на бендеро-нацистката пропаганда, която ежечасно го уверявала, че на руснаците им "липсват храна и гориво, те са на колене, и ще завършат "бомбардирани и деморализирани".

34

Дедо Либен

преди 2 години

Само *** може да напише табела ДЕЦА и да я залепи на стъклото на автомомила си, ЗА ДА НЕ ГО БОМБАРДИРАТ РУСНАЦИТЕ ОТ ВЪЗДУХА. Очевидно укрите са такива, щом паднаха в капана на САЩ и им повярваха като на баснята за глупавата врана и лисицата. Сега помощта краварите се заключава в подхвърляне през оградата на ПЛЮШЕНИ МЕЧЕТА И ЦВЕТЯ, ПЪК УКРИТЕ ИСКАЛИ ХЛЯБ И ДОМ. Така е, Който слуша Чичо Сам, си го вкарва сам!

33

Анонимен

преди 2 години

Вчера Зеленски е подписал закон за държавната измяна с максимални наказания. Не се знае и колко от т. нар. доброволци от чужнина въобще не ги разстрелват , преди да са стигнали до украински формирования

32

БАНко

преди 2 години

САМО ПЛАТЕНИТЕ *** ВЯРВАТ НА ПЛАТЕНИТЕ БЪЛГАРСКИ ПУБЛИКАЦИИ !!!

31

Анонимен

преди 2 години

Няма да ги пуснат да се евакуират. Те да необходим жив щит, иначе руснаците ще атакуват и държавата пада!

30

Видите ли руснак

преди 2 години

Направо го разстреляйте тази гад.

29

ГУША ЗА ГУША

преди 2 години

Путин абсолютно сам си го натресе собствената му логика го излъга и то жестоко и фатално --когато нападна Крим украинците се предадоха без бой като видяха ,,зелените ,,и се предадоха . На това се надяваше ПУтин и сега ,че армията му се смятз за непобедима от украинците и ще се предадат щом видят първите танкове ! Сега ще си плати за всичко и ще изчезне безславно и опетнен заради жертвите и разрушенията във Украина !

28

Анонимен

преди 2 години

Нашите сегашни управници, включително Радев, Йотова, Нинова, Петков, Трифонов да не говорим за тотално зомбираните Атанасов, Паси и т.н. са точно без очи, без уши, без всякакви сетива за да искат да получат и преработят мисловно информация за състоянието на света около нас.

27

До Анонимен 43

преди 2 години

При това съотношение укрите трябваше вече да са в Москва и да готвят парада на победата над руснаците.

26

Анонимен

преди 2 години

450 000 украинци от запаса и армията въоръжени с хиляди противотанкови оръжия срещу 200 000 руски аматьори и 10 000 брадати чеченци. Как ви се струва съотношението?

25

Анонимен

преди 2 години

Укрите лъжели населението как приемането в ЕС било договорено, за да спаси Украйна, просто трябвало да се удържат срещу руснаците още няколко дни, докато ги приемат и след това ЕС щяло да принуди руснаците да си тръгнат.

24

Анонимен

преди 2 години

Тролът 36 точна на 46-та секунда от коментара си си даде пет одобреноя :) Един човек ви направи на луди тук :)

23

Анонимен

преди 2 години

Да се говори, че войната била поради дербни лични амбицци и че Путин бил не зама какво си, щеше да е смехотворно, ако не полазваше дълбокия УПАДЪК на МИСЛЕНЕТО на РАЗГЛЕЗЕНАТА маса. Живеем ИЗОЛИРАНО, оградени от стена всевъможни първични залъгалки и сме загубили сили и интерес да осъзнаваме света такъв, каъвто е.

22

Анонимен

преди 2 години

Ехо натовци и атлантици ,много сте заблудени ,от сащ

21

Анонимен

преди 2 години

Който разбира или има кой да му преведе от руски, да си пусне в ютюб клип на зеленский "Письмо моим российским родственникам" украинска комдийна продукция от 2014 г. да види какво е зомциране и политика. Като дойде новият световен ред да не каце , както след Хитлер" Ама ние не знаехме"

20

Анонимен

преди 2 години

Внимание! По форумите е пълно с червени фашисти - рашисти.Те са без морал и свян, радват се на невинна кръв и хиляди убийства, сред които множество деца, възхваляват военнопрестъпленията и разтрелите по цивилни. Това са зомбирани и фанатични хора, които също така са добре подплатени, за да се развива силно и хибридната война, идеология на на Кремъл, изпълнена с лъжи и кървища!

19

Анонимен

преди 2 години

Криеха до сега че ги спират ,а 16 г.мобилизирани ,тук в ЕС в сащ са деца ,къде са европейските бюрократи

18

ГУША ЗА ГУША

преди 2 години

Всичко зависи от това колко руснаци ще бъдат убити от украинците ,лошо е да пишем така ,НО войната е грозна и е масово избиване ! Ако украинците са готови да умрат ,НО да убият един окупатор повече , Путин ще бъде изринат от жертвите на собствения си народ. При Киев Путин може да си строши зъбите . Не съм генерал ,но ви давам гаранция Че 200 000 армия особено руската НЕ може да превземе милионен град ! А пък да я превземеш без безогледно бомбардиране и унищожаване на всяка сграда от която