112

Анонимен

преди 2 години

потрес с това ПП шуробаджанащина , жени , мъже , любовници си направиха министерски съвет

111

РУМЕН РАДЕВ

преди 2 години

1 година управлява България... Резултата :.. хляб-3лв, олио-7лв, бензин-4лв,.................. Рейтинг - 60%............Инфлация - 1000%..........Заплати /Пенсии-=5 пъти обезценени... ....... ЯЖТЕ МУ РЕЙТИНГА НА РУМЕН РАДЕВ................. НЕКАДЪРНИЦИ.....!!! ..

110

Анонимен

преди 2 години

от харв.рад така се запознала с Кирчо във фейсбука във страница на завършили Харвард , то не отсега тази следи гугъла и фейсбука , после заедно стават членове на ДБ , после заедно напускат заради ПП ух каква единост

109

Анонимен

преди 2 години

Тая зелена калинка от кой партизански род е, та вече е началник ?

108

Анонимен

преди 2 години

Тази дама пълнолетна ли е ... прилича на абитюрентка, не ми вдъхва много доверие.

107

Анонимен

преди 2 години

Браво, Ленче! Ама казвай му ги тия неща първо на Кирето, да не плещи глупости на обществени места

106

Анонимен

преди 2 години

Питате защо Русия не отвръща на запада, и защо не реагира. Утре Путин ще проведе съвещание с правителството с основна тема "Мерки и минимизация на санкциите за руската икономика". Русия още не е започнала да отговоаря на санкциите, и Европа е в паника от цените, а какво става когато Русия предприеме контрамерки?

105

:(

преди 2 години

Що бе след 5 години тези самолети ще са купчина старо желязо за бракуване.След 10г няма да имаме пилоти, които да знаят как се управлява Руски Самолет. Сега е момента да се отървем от тях или да ги продадем на НАТО или заменим за стари ф16 така че да имаме само един тип самолети - лесно за обучение, лесно за поддръжка, лесно за амуниции и тн.

104

Падаря

преди 2 години

Пари за плана-ковид нема (Харватска вече ги изхарчи даже)пари за войната съвсем не-ясен знак ,че ЕС им нема доверие на теа..Или станалото вече като закон "Когато БСП управляват Евро пари нема да има " сси е в сила и за ПП

103

Анонимен

преди 2 години

недорасла като минчев , гледа важно , чете гугъл и нищо умно досега не казала, че и вообще обърква и това което има каже , не се е образовала достатъчно , нямам предвид правното и образование а интелктуалното общо

102

Бою Тиквочето

преди 2 години

Друго си бяха моите дебели тетки, фидосчето, цецка , цветка и деничка. Кат не ги щете, дръжте се сега за палците на краката.

101

Дядя Вова

преди 2 години

Шъ изпратиш наштИ 2 и съм ти го турил по корен квадратен! ХарварТ каОни!!!

100

Анонимен

преди 2 години

Това крехко момиче не е за такава тежка работа. Трябва да назначат мъже на такива постове а тя да ражда 10 деца.

99

сценарий

преди 2 години

ООН моли БГ да се намеси и прекрати войната.Просто Киро праща бойна група РОМИ с каруци от специалните части.Разглобяват бойната техника на Путин в движение и я продават за скраб.Путин капитулираЦената на жилезото рязко се срива.Световната икономика е пред колапс.

98

Анонимен

преди 2 години

да като видяха реакцията на полша , какво им дадохте вече пфу

97

Току що!

преди 2 години

Назряват гладни бунтове в Подмосковието!Към Санкт Петербург се стичат волни казацис наточени шашки! Путин е в шок!

96

Анонимен

преди 2 години

Съжалявам да чуя това... Само Полша има топки, както и Великобритания. Всичката съветска техника трябва да се разкара от България и да я заменим с нови оръжия. Ето украинските дронове- без пари са, а направиха за смях над 3000 бойни единици.

95

Анонимен

преди 2 години

Оказва се че миговете не са никак лоши за времето си. Изпреварват по почти всички параграфи тайфуните на ЕС, които са доста по нови... :)

94

Путлерист

преди 2 години

Тея съвсем окъкаха положението, затова заминавам на гурбет в Расия. Ше работя за рубли, докато курса стане 1000 лева за рубла. И тогава ще си дойда по-богат от Крез.

93

Пенев

преди 2 години

Тази хубавката,оня дето се хили и онзи-меринджея сами ни баламосват докато оная Нината, онзи пирата и тоя с делата ни ограбват в момента...