249

Хемус

преди 2 години

Сравнявате Киро с Жан!?Жан е класи над тоя клоун!Виденов не искаше да продаде страната си на чуждите банки и му направиха постановка!Докато Кирчо за има няма три месеца се прояви като национален предател!Ако сега имаше закон за защита на държавата,като по-времето на Борис Трети,канадеца и компания щяха да са изправени с превръзка на очите до стената

248

Анонимен

преди 2 години

Оставка

247

9

преди 2 години

Ей ся кво надписване ще стане в хотелите...като ковид цифрите :D

246

свр

преди 2 години

Киро, излизаме на протест!С 40 лв детски ти убиваш българчета!

245

ЖРУНАЛИСТААААА

преди 2 години

ЩО ТРИЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ? НЕ ВИ ИЗНАСЯ ИСТИНАТА И "НАРОДНАТА ЛЮБОВ" ИЛИ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ДА ИМ ЗАЛИЧАВАТЕ СЛЕДИТЕ....

244

До 240 Blue Lynx

преди 2 години

Цитирай ми приблизително само възнаграждението за следните три специалности, които оговарят горе-долу на моя профил и ще ти кажа защо не намирате кадри:Senior Credit Control Officer -?Business Analyst - ?Accounting Team Leader - ?

243

Анонимен

преди 2 години

Абе умници, държавата дава парите на Хотелиерите, не на Украинците. Успокойте се малко.

242

До Тарикат

преди 2 години

Правилно,пич.Така е най-добре.Само здравните са идейни на този етап,не че много ни лекуват ...ще им се не знае...на 1200 лв бруто-200-300 лв ти взимат,за да храним депутати, администрация,а сега и украинци...

241

АЛО ЖУРНАЛИСТИТЕ

преди 2 години

Защо тва сайтче трие коментари ? Не ви е удобна истината ли или заличавате следи от "народната любов" към упавленците ни ?

240

Тираджията

преди 2 години

Бежанец да си в тая държава.

239

Анонимен

преди 2 години

Киро- искай от ЕС пари сега! Ама искай като мъж! За афганци даваха мило и драго за да ги държат у нас, а сега отмениха това правило за оставане там където първо е влязъл бежанеца и ги пускат и на запад свободно! Защо не дават от ЕС пари за тези бежанци, че да ги задържим тук, а даваха за афганци и всякакви подобни? Ясно е кой иска да го прибере това население!

238

Анонимен

преди 2 години

В Полша са навлезли над милион страдащи от войната украинци всички са настанени в частни апартаменти, хотели и палаткови лагери, но никой никого не подпомага финансово, всичко е на добра воля, нека да си представим ако Полша така раздаваше пари колко трябва да е богата държава за да си раздава от хазната ?

237

Тарикат

преди 2 години

Хихи, прецакани ли се усещате? :) За над 20 години яко бачкане едва ли имам и един месец официален трудов стаж. Парите кеш, на ръка, никакви данъци и осигуровки. Бе дуднеха ми:"Осигурявай се, че идва пенсия". Каква пенсия бре? 400 лева пенсия, а на украинците 1200 лева. Ще плащам осигуровки на тая държава, ама в някоя паралелна вселена.

236

до Анонимен

преди 2 години

"""""В коя държава от ЕС се подпомагат хотелиерите парично, навсякъде собствениците на хотели предоставят хотелите си без да искат пари от държавите си"""" ------ Аха, Наивник!!!! Я ела у Ирландия или Англия да видиш/провериш как е! -)))) Държавата отпуска пари на Соц.службите, а те на собствениците на хотели приютили "бежанци". Много народ от хотелиерите "изгоряха" щото не могат да ги изкарат преди соц. службите да им намерят жилища. Доколкото съм чувал в Германия е същото.

235

Анонимен

преди 2 години

Кирчо няма да си ходи в Канада вече? Преди да сме го изгонили както си трябва.

234

Мен

преди 2 години

Решихте ли вече проблемите на бьлгарите с инфлацията ? Как ви звучи средна работна заплата 1150 лева НЕТО след ДАНьЦИ и 1200 лева за чужденец без принос ?

233

Анонимен

преди 2 години

Само да попитам -ако български бежанци бяха пристигнали в Украйна,те щяха ли да бъдат така щедри с нас? Или щяха да ни натикат по палатковите лагери и който иска да работи-ще учи украински и ще се пише украинец-желателно е от бандеровски тип.Кога предложихте на бедните българи такива помощи,Кириле..Малко ти беше снега, трябва с камъни да те изгонят и теб и онези зад теб.

232

Хемус

преди 2 години

Киро скоро ще заприличаш на снежен човек!Едно е да предоставиш покрив,отопление,топла вода и храна,друго е и по четирдесет лева джобни на ден,за да се ходи на шопинг терапия в мола!Отделно за автомобили с украински номера,да отпадне винетната такса,безплатна медицинска и стоматологична помнощ!Е не знаех,че сме били като една Швейцария!

231

Анонимен

преди 2 години

Много се събра за три месеца ,оставки

230

Анонимен

преди 2 години

Как ви се струва -да внасяме жито!