88

Анонимен

преди 2 години

Смърт за всички окупатори в Украйна и путинофилите в България! Амин!

87

Анонимен

преди 2 години

То там 8г с-атаната е властвал: рептили, илюминати, педофили, канибали, Азовци, Бандеровци и др. неофашисти

86

Анонимен

преди 2 години

Бог да убие всички окупатори на Украйна и путинофилите по света! Амин!

85

DDD

преди 2 години

Пък аз моля без сълзи Шевченко: отвори ду-***-т-о си!...

84

Анонимен

преди 2 години

И 30 американски биолаборатории за химично и биологично оръжие. Патогени на едра шарка, чума, антракс и др. Смъртоносната ковид ваксината на Пфайзер, която е биологично оръжие за масово унищожение

83

Анонимен

преди 2 години

Само унижения, мъчения и смърт заслужават всички путинофили.

82

Анонимен

преди 2 години

И търговия с органи и деца, вкл. педофили е имало

81

Анонимен

преди 2 години

САЩ е агресора Триморие ЦРУ Радевhttps://m.youtube/watch?v=D0Gs0X8KBhA

80

Ястребител

преди 2 години

Авганистанската авантюра на пияния мужик завърши с разтурването на могучь Советский Союз. Украинската авантюра ще завърши с разтурването на Российската федерейшън. Това няма да стане утре, но ако сме все още живи десетина години, ще станем свидетели на това. Ако лилиПутин беше малко по-умен, нямаше да влезе в украинския капан и с двете си лапи напред.

79

Хитрия копчев

преди 2 години

4мата репликанти итьо ким айдън и селенски ни ПРОДАвАТ НАщА си ГАЗ И НАШИЯ ТОК на нас нащо на нас МЕРСИ БЕ УТЗО ЧЕ МИ ПРОДАВАШ ТОКА КОЙТО Е МОЙ МЕРСИ КОЛКО ЩЕДРО УТЬО МЕРСИ МЕРСИ

78

Монк

преди 2 години

Е че малко ли е че изнудват Русия за пренос на газ и насилствено претопяват и малтретират руското население в южната част, което е едни 40-50%. Като не могат да се разберат мирно и да признаят съществуването на различни от тях етноси и да вдигнат алчни ръчички от газа. Ще се научат по трудния начин.

77

Ястребител

преди 2 години

До Анонимен 104---Какво предлагаш - да слушам радио "Внимание, говорит Москве", или да гледам телевизия "Россия сегодня", или да чета дневните сводки на руското Министерство на истината?! Аз конфликта съм го изгледал не през 5-6 призми, а през 500-600 призми. Сега бъди така любезен да ме просветлиш моля, какво оправдава Россия да бомбардира и окупира територията на една суверенна страна, убивайки и осакатявайки безброй хора??

76

Ястребител

преди 2 години

На въпроса "Какво би предпочел - дъщеря проститтутка, или син русофил?" 99.9999% от хората около света отговарят "По-добре всичките ми дъщери да са ***, отколкото един от синовете ми да е русофил!"

75

Анонимен

преди 2 години

До 102 Ястр - Супер *** си. През мине се не мине се час и копи/пейст едно и също. Развивай се човече, пазполагаш с медии от цял свят, няма страшно в 21ви век да започнеш да оглеждаш конфликта през 5-6 призми. Огледай се, най-безсмислените, лишени от аргументация и празни от към съдържание коментари са на "русофили" и "русофоби" супер кухи-*** сте и двете групи. Не може цял ден да четеш в медиите на НАТО агитации на НАТО и да си мислиш, че това е света.

74

Анонимен

преди 2 години

Шева стига вече лицемерие. Цяла Европа започна да проглежда за причините за случващото се. Всички в Украйна мълчахте, но за по-малко от 10 дни хората в цял свят започнаха да разобличават Байдън и ко. В Словакия още на първи Март изгониха няква дето развяваше Украинския флаг пред Словашкия. (https://youtube/shorts/XyhFMaslsjM?feature=share) Цяла Източна Европа бе ограбена и индустрията й унищожена в мирно време - периода 1991-2005. Масово хората Ви се смеят.

73

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

И аз плача,но в обратен ред на логиката.Та, по този повод задавам един въпрос на Шевченко. Кога в историята е имало държава Украина и как така се случи,че на Древна Българо-Руска земя възникна една фашистка еврейска фараонска "държава"? Шевченко е просто един евреин и потомък на евреите ,унищожили Велика България. Същите,които потрошиха паметникът на Кан Кубрат. Къде Ви е милостта,евреи шевченски?Да живее Русия!

72

Вярно е

преди 2 години

Да напомним на всички ревнали за Украйна, и за това, че трябва да заемем страна в конфликта:1. Българинът инж. Иван Милев - жив изгорен в Одеса на 2 май 2014 деец на българската общност2 Българинът Александър Николов - мирен протестиращ разстрелян в Одеса на 2 май 2014. Опожареният Български културен дом в Одеса на 2 май 20144. Разкъсаните 15 български знамена в Киев на 7 юли 2015 преди посещението на Българския Президент5. Оскверненият пред 3 март Паметник на българските опълченци 1877.....

71

Шеф Чен

преди 2 години

Трябваше да ги посрещнете с хляб и сол, а не с военни които отвръщат на огъня. Сами сте си виновни че наливате масло е огъня. И защо сте ги родили всички тези деца като знаете че съществува целият този риск. Да не би света да ви се струва за добро място, събудете се вече. Всеки живот завършва с трагедия с бомби или без, старост нерадост, инвалидна количка и после смърт.

70

Осемосем

преди 2 години

фес разБира от шипка

69

Анонимен

преди 2 години

Ами Путин има ли сърце?! Той изглежда като някой киборг, управляван от извънземни или от Сатаната.