36

Патриот

преди 15 години

Напълно съм съгласен с написаното от теб с големи букви, но като всеки иска да е вожд така ще стане. Да разбием двуполюсния модел - ей ви на разбихте го - Сидеров нали беше нещо в Демокрация - на другите да не им вадя биографиите. Така е в политиката - явно сте доволни щом не ходите да гласувате или гласувате за популисти.

35

ataka

преди 15 години

СМЪРТ ЗА БСП И ДПССАМО АТАКА !!!

34

преди 15 години

Абе честно, по добре Бойко да ме краде отколкото някакъв гей руснак и банда *** фесове.

33

патриот

преди 15 години

Не се притеснявай - на *** дето те плюят сал един интернет им е останал да се себе изпикават. Сега като стане билетчето 1-2 лева ще вземат ноу хау от *** как да се возят без пари в градския транспорт, докато бате им бойко си щъка по витошка и графа с джипарата. Моста на раковска и сливница колко време го ремонтираха бе аланкоолу ?! Като избрахте царя не емигрирах ама като изберте бойко май ще се изнеса макар като българия да няма - хем европеец по претенции хем ориент като лайфстайл

32

az

преди 15 години

а бе,номер 28-ти луд ли си,извънземен ли си-какъв си ?къде е тая илюзорна стабилност,дето я сънуваш у насти имаш ли представа,че ако турците у нас имаха малко повече сила-до сега да е станало война-И ТО НЕ ПО НАША ВИНА,*** !!!!!хубаво си го набий в празната комунистическа глава,преди следващия път да се правиш на голям философТакива като теб са вече скучни !!!!Да ти.....на "модерните" и демократични" лафовеот такива като теб тая държава е на тоя хал днесНИКОГА НИКЪДЕ ПО СВЕТА НИТО ЕДНА ДЪРЖАВА НЕ Е ПОЗВОЛЯВАЛА НА МАЛЦИНСТВАТА В СВОИТЕ ГРАНИЦИ РАВЕНСТВО С МНОЗИНСТВОТО-ТАКА Е БИЛО-ТАКА ТРЯБВА И ДА БЪДЕ !!!!!

31

Vasilev

преди 15 години

Е, добре...Разбирам, че с такива не може да се спори. Може и да сте прави в отчаянието си..., пък и ако не четете книжки, ако не сте чели (като гледам пишете с грешки - обяснимо е). Добре, ваша работа...Само един въпрос - ама вие наистина ли мислите, че Бат Бойко тъпанарина е нормален и ще свърши работа в полза на България, народа (искам да обърна внимание - българи, турци, *** и пр.). Наистина ли вярвате????Само един пример - когато беше главен секретар и някакъв дребен бандит избяга от затвора..., скри се в дома си някъде в Родопите, полицаите го заградиха отвсяъде... оня така или иначе щеше да клекне - проста работа: слагаш прожектори, дежурни, психоатака и пр. И какво мислите направи направи ВЕЛИКАНЪТ НА МИСЪЛТА, НАДЕЖДАТА НАША, ПОРЯЗАВАЩАТА РЪКА, ЛЕТЯЩИЯТ СУПЕРПОЛИСМЕН, ТОЗ КОЙТО ШЪ ОПРАЙ БЪЛГАРИЯ... ПРИ ТАКЪВ ЛЕСЕН КАЗУС - ВЗЕ ЧЕ ВДИГНА БАЗУКАТА И ГРЪМНА КЪЩАТА...ТАКИВА МИ ТИ РАБОТИ ТЪПЧОВЦИ - ДАЙТЕ МУ ВЛАСТ И ЩЕ ГРЪМНЕ КЪЩАТА... ТЪРПЕНИЕ ТРЯБВА БРАТЛЕТА, НО... УМ ЦАРУВА, УМ ПАСЕ

30

преди 15 години

Василев, разбрахме, че си *** де ушите.Моля да продължиш напъните си в тоалетната!!!!!

29

патриот

преди 15 години

щом стана турски регион ... леко май се поосрахте

28

Vasilev

преди 15 години

За Бойко ми е думата, не за тия *** мизерници гдето не вдяват кой какъв е и що върши... Ако ги наредиш един до друг - БОЙКО ТЪПАНАРИНА, ВОЛЕН СИДЕРОВ, ГЛАСУВАЩИТЕ ЗА ТЯХ И ПИШЕЩИ ВЪВ ФОРУМИТЕ В ТЯХНА ПОЛЗА ЩЕ ПОЛУЧИМ ДОЛУ ГОРЕ БРОЙКАТА НА НАЙ-ТЪПИТЕ ХОРА В СТРАНАТА НИ. ВАСИЛЕВ ДРАГИ МИ СМЕХУРКО Е ДОБРЕ И БЯГА 3 КМ ЗА ВРЕМЕ - ТЕСТА НА КУПЪР АКО НЕЩО ТИ ГОВОРИ ТЪПЧО ЗЕЛЕН, ЧЕТЕ, ПИШЕ (СТАТИИ, КНИГИ - И КАКВО ЛИ СИ ГУБЯ ВРЕМЕТО С ТАКИВА ТЪПЧОВЦИ), ПЛУВА КИЛОМЕТЪР (ПРОСТО Е СКУЧНО ТОВА ПЛУВАНЕТО), РАБОТИ И Е НОРМАЛЕН ЧОВЕК... НЕ ПИЕ, ОПИТВА СЕ ДА СЕ ХРАНИ ЗДРАВОСЛОВНО. НО СТИГА ХВАЛБИ. ВАЖНОТО Е, ЧЕ Е НАЯСНО - АКО НЕ ИЗТРЪГНЕТЕ ОТ СЪРЦАТА СИ ОМРАЗАТА КЪМ СТРАНАТА СИ, КЪМ ХОРАТА, КОИТО ЖИВЕЯТ ТУК (СЪЩО ТУРЦИ, *** И ПР.) НИЩО НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИТЕ - ВИЕ И ВАШИЯТ БОЙКО... ВСИЧКИ ЗНАЕ, ЧЕ ИМА ПРОБЛЕМИ, ЧЕ *** БЯХА ТОТАЛНО ИЗОСТАВЕНИ В ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ НА ДЯСНО УПРАВЛЕНИЕ - НЕГРАМОТНИ И ПР., ЧЕ ТУРЦИТЕ РАЗВИХА ДОПЪЛНИТЕЛЕН КОМПЛЕКС ОТ ТАКИВА ИМЕННО ПРИКАЗКИ..., ЧЕ НЕМОЩНИТЕ И ИЗОБЩО НЕСПОСОБНИТЕ ЧАКАТ ВИНАГИ НЯКАКЪВ МЕСИЯ - ЦАР, ГОСПОДАР, И НЯКОИ ПИШЕЩИ СА В ЧИСЛОТО НА ТИЯ ЧАКАЩИ...НО СПОКОЙНО, НЕКА ДА ПОДКРЕПЯМЕ ВСЕ ПАК СТАБИЛНОСТТА, А НЕ НАДМЕННОСТТА БОЙКОВА, АРОГАНТНОСТТА ВОЛЕНОВА, БЕЗУМИЕТО НА ПОДКРЕПЯЩИТЕ ГИ

27

бг политик

преди 15 години

Номерчето 24 с теб така ли постъпиха чадо мое, значи от малък си свикнла.Сега няма да се оплакваш. Благодари на баща си от всеобщото ни име.

26

преди 15 години

коя истина?че си еб..н в главата ли????

25

преди 15 години

истината боли

24

преди 15 години

21, е.ал те е теб баща ти в главата още като си бил в пещта

23

преди 15 години

21, те е теб баща ти в главата още като си бил в пещта.

22

anonimen

преди 15 години

KATO NIAMA RIBA I RAKA E RIBA

21

преди 15 години

Да си умра от смях. Народе български какво си мислите,че като си иде ДПС и край на мизерията и ви почва безкрайната идилия - хахахахаххахаха.Ако вземе малко повече власт спокойно и Борисов ще стане корумпиоран,подкупен политик.Да си му призная,че е изпипва няшата до край - медийни изяви колкото щеш. на това му се вика има думи няма дела. Не се ли наситихте на празни прикаски - май не! И Атака да ви дойде на власт същата история,мина му великото време на този народ.Тази държава ще се оправи като се махнат всички политици до един.И всякакви, ***, които вредят по един или друг начин. А причината да сте в това положение търсете у себе си. И разберете без значение на религията и към кой етнос принадлежат - всички ви е*ат наред.

20

преди 15 години

Василев, надявам се, че си с памперс. Всички разбрахме, че си крал яко и че те е страх. По-страшно е обаче Онзи горе какво мисли за теб.....май имаш право да се страхуваш, а???

19

доню донев

преди 15 години

И аз искам да се включа към темата, но по късно. Сега трябва да помисля какво да кажа. Но ще се изкажа ,ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.

18

преди 15 години

Следващият премиер на България ще се казва Бойко Борисов и това го знае целият свят. Въпреки колоните от автобуси на Капитан Андреево.Въпреки тези,които покрай царя и *** лапаха и сега се *** от страх само при мисълта за Бойко Борисов. Аз не се страхувам от никого. За Бойко ще гласуват честните хора в България. А те наистина са много.

17

Vasilev

преди 15 години

Никой не може да се мери с Бат Бойко и аз не мога и всеки... такова божество ни се е паднало на нас българите. Турците в лагери, *** *** - та не виждате ли че той се бори със зъби и нокти да вземе освен отчаяните *** и налудничавия електорат и на Волен Сидеров. В цяла Европа по един националист загубен, ние сме си с двама. Та той всеки ден с някоя изцепка, София е потънала в проблеми оставени от СДС и особено от Софиянски, тоя ги увеличава и пак има наивници, пълно...Кметът му от ГЕРБ в Бургас съден за контрабанда, в Горна Оряховица друг мошеник и изобщо навсякъде ГЕРБ вече са разконспирирани, в София най-вече от *** по-*** и НАЙ-МНОГО БОЙКО ТЪПАНАРИНА....ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТОЯ САМОХВАЛКО, ДЕБЕЛОВРАТА МУТРА, БАНДИТ ОТ КЛАСА