142

Омръзна ми от този

преди 2 години

клоун! То не беше да го виждаме за последен път, то не беше, че е цел на руснаците...какво ли не измисли за да е интересен! признавам си ако някой беше казал преди месец, че ще гледаме клоун на световна сцена щях много да се смея! Не ни стига умопобърканото джудже в кремъл, та сега и този! Тея две държава не могат ли да се вземат в ръце и да изметат и двамата? Да си мерят пишкиитее по-тихо! На света му писна от вас!

141

Не на фашизма

преди 2 години

Държава Украйна след няколко дни няма да има Това е залегнало в плановете на Русия и болшевиките още от 30те години на миналия век заради проруските настроения.Просто сега БОГе решил това да се случи.

140

Анонимен

преди 2 години

Наркоман бъгнат,защо да излязат,за да ги избият банедровсикте терористи ли?! Или ,за да спарт руската офанзива,и цялата бандеровска терористична *** да оцелеее и продължи да мародерства украинския народ?! Зеления наркоман трябва да се думне като Хитлер в американския бункер където се е покрил.Няма друг полезен ход,този *** нещастен.

139

стар комунист

преди 2 години

Мислещите българи са с Русия,а не на страната на фашистите и нато!

138

Анонимен

преди 2 години

Защо се води тази война? Кой има интерес?САЩ - заради 17 трилиона, които дължат на останалия свят?Заради 500 милиарда стокооборот между Русия и Европа? Заради запазването на долара като световна валута?Могат ли да се оправят американците с дълговете си по друг начин? Защо трябва целият свят да плати дълговете на САЩ? А украинците да платят с живота си? Не е ли лицемерие да пращаш смъртоносни оръжия и да твърдиш, че искаш мир? Нещо никак не е нормално.И грешката не е в нашия телевизор.

137

стар комунист

преди 2 години

До те сами .... Ето това каза и Путин! -Пълна денацификация на украйна! -физическа ликвидация на фашистките формирования ,които убиваха населението на Донецк и Луганск,защото са славяни и руснаци!

136

Анонимен

преди 2 години

Зеленски, ако излезе на улицата така бързо ще го отстреля първия срещнат, че му е бедна фантазията. Какво смешно човече, проговаря Украински чак в пети клас, но ще учи Украинците на русофобия. Ако в Западна Европа видят колко пъти Зеленски е посещавал и каква част от живота си е прекарал в Русия ще им стане лошо.

135

стар комунист

преди 2 години

Спрете със сълзливите лъжи ,които разпространяват фашистите бандеровци! Защо да излязат хората на улиците като там ще ги разстрелят азовци? Аман от краварската родна дезинформация!!!

134

те сами

преди 2 години

Украинците стрелят по хората си, точно както по време на инициирания от САЩ Майдан! Сега е същото - пълни подлеци и нацисти, които се крият зад цивилни жители защото знаят, че ги чака руски съд за геноцида над хората от Донбас! И САЩ и запада поддържат с оръжие тази ***....

133

Анонимен

преди 2 години

Хахах. Евреина си седи в бункера на топло и удобно, па вика - бийте се и умирайте. Еваларката. Що не му издънят бункерчето?!?

132

Десен сектор

преди 2 години

Ааа.. не ! Ей Зеленяшкия ще те думнем като оня депутат преди ден. Как така на улицата? Кой ще ни служи за жив щит бе ... шамшалино!

131

Анонимен

преди 2 години

Когато си загубил, след водене на толкова унищожителна и агресивна политика срещу Русия през годините, трябва просто да си признаеш и да спреш. А не сега да водиш на изтребление хиляди млади украински войници, да се прикриваш зад живото на селение и сега да го ползваш дори като оръжие срещу Русия и да го пращаш навън.

130

user

преди 2 години

Не мога да разбера Зеленски защо не иска да разговаря с Путин, а търси постоянно Бай Данчо?! Излез като мъж и говори за проблемите, а не да се криеш в бункерите и да караш хората да излизат да се бият. Друг е въпросът, че украинците са изключително нахални, надменни и мързеливи. Бетер нашите римляни са.

129

Анонимен

преди 2 години

Смърт за ураинския нацизъм.Той няма място в 21 век.Той бе спонсориран от САЩ,С ЦЕЛ,унищожаване на велика Русия.Наполеон и Хитлер си счупиха главите.Ред е на Зеления.

128

Ким Чен Путин

преди 2 години

Важно съобщение до моите войници. Имам една лоша и една добра новина. Лошата че съм готов до 50 000 от вас да жертвам за постигането на набелязаните цели. Добрата е , че когато се върнете у дома ще имате по голям избор от необвързани момичета.

127

Анонимен

преди 2 години

Каква ще бъде равносметката :САЩианци си изиграха перфектно плана,Китай печеливш от ситуацията,Русия ще и се наложи да затегне колана,ЕС няма такива идЕоооти,Украйна кучета я яли!

126

Анонимен

преди 2 години

И той обича народа си !!!Ако ги обичаше щеше да е напуснал Украйна отдавна но пустите пари го задържат.Русия няма спре знае го , знаем го ... Жалко за невинните!!!

125

Пешо

преди 2 години

А стига бе стига бе тук в бг преди дни загина дете без война къде бяхте тогава всички ревачи и писачи. Война е Много се лъже

124

Тепърва

преди 2 години

До Ба Мааму Това са майдановците. Тепърва ще видиш колко са високомерни,надути пуяци,злобни и нахални. Особено украинките. Тепърва ще почуствате,че от вас ще искат да им слугувате,щото видите ли те били на предния рубеж на демокрацията.

123

странно

преди 2 години

Абе уж всички мъже 18-60 мобилизирани, а в групите във ФБ гледам,че доста мъже бягат от Украйна...