65

Някой виждал ли е

преди 2 години

Последните няколко дни някой виждал ли е клипчета със украинска военна техника? Има само пехота и неадекватна гражданска отбрана. Украинците имат ли вече НЯКАКВА техника останала?

64

msm

преди 2 години

Победител няма да има. Има един голям губещ и това е Путин. Времето ще покаже, какви ще са щетите за Русия.

63

Анонимен

преди 2 години

Нацистка пропаганда в действие. И днес копира и разпространява лъжи.

62

Анонимен

преди 2 години

това което виждам аз е изключително неадекватна операция от страна на руското командване и в същото време много грамотни действия от страна на украйнците, единсвената им грешка е че не взеха насериозно предупрежденията на Байден и първите дни действаха малко неорганизирано, но се окупитиха доста бързо и в моемента определено те командват парад

61

Смешници

преди 2 години

До *** 6205Под достойнството ми е да гледам руски телевизии.Тотална цензура и дезинформация.Заминавай в Россия .Там телевизии бол.И всичките ще ти харесат.Лижат Путин от цепката ,че чак до врата.

60

От Киев :

преди 2 години

Ще бъдем като Сталинград за руснаците !!!

59

Анонимен

преди 2 години

фaшистите от азов губят доста повече,

58

Трол 6205

преди 2 години

След като ми спряха руските тв канали и новинарски сайтове считам , че всичко е пропаганда , не , че руските казват истината но имам база за сравнение. Това е "свободата на словото"

57

В АЗОВ и Бандера

преди 2 години

Воюват най малко 250000 бойци.Яко въоръжени и силно мотивирани.Присъединяват се и още хиляди.

56

Анонимен

преди 2 години

До Хм! "Украйна бе прелъстена и изоставена от Запада, а в момента я обладават насилствено." Искаш да кажеш, че Русия е изнас-ч?

55

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен\укараинските самолети бяха унищожени по летищата в началото, явно има пилоти, които нямат самолети. Ако получат самолети - има шанс да видим украински ВВС. Абсолютно по същия начин ВСВ Хитлер унищожава авиациата на СССР на земята.

54

До Доктор сър пичук

преди 2 години

Значи руснаците официално са загубили 8,8 млн. войници през ВСВ2, те твърдят че са повече и над 20 млн. са починали в следствие на войната, ама викаш от 39та до 45 реално под 6 години водят битки няма 2000 дни, това прави средно всеки ден по 4400 войници умрели, но викаш нямат и хиляда на ден а. При положение че има доста дни без жертви, особено в началото на войната, значи има дни с много над 4000 умрели за ден. Като пишете глупости поне гледайте малко цифрите.

53

Анонимен

преди 2 години

Що иска руски самолети тоз гном кой ше ги пилотира ? Тяхната авиация или е унишожена или не тогава кой ше ги пилотира ще ги раздавана площада ли ?

52

От Червения кръст

преди 2 години

Досега са убити и от двете страни около45000 души. Ранените са стотици хиляди.Това е пълен геноцид. А ще има още повече.

51

Хм!

преди 2 години

Украйна бе прелъстена и изоставена от Запада, а в момента я обладават насилствено.

50

Анонимен

преди 2 години

Ами братята Кличко които сам самички с голи ръце ликвидираха цял руски батальон,защо са пропуснати от клюфтенете на мисирките наречени 'журналисти'

49

Германец

преди 2 години

Всеки един загубен живот ще тежи на съвестта на психопата Вова. Ако имаше такава...

48

Палячо

преди 2 години

Русия бръкна в кошера, а сащ го друсат от вънка! Няма как да отцепваш територия и да няма пробуждане на националистични движения, нацизъм ,омраза и прочие. Сценария не е отднеска за вчера. Просто обикновенните хора ще го осъзнаваме с течение на времето.

47

Анонимен

преди 2 години

И двете страни се надлъгват, глупаците разбирачи в бг и те покрай тях.

46

Хайтов

преди 2 години

Г-н Зеленски едно е да искаш да са убити друго е да можеш да ги убиеш и съвсем трето е да го наистина да го направиш. Да Ви кажа право от бункера не става и по интернет не става....